Dodaj do ulubionych

glupia baba??

18.05.05, 14:56
wlasnie, tak sobie mysle, czy ja tez jestem "glupia baba"? coz jestem
zazdrosna jak pies, nawet o gapienie.. ale ufam mu bardzo, i wiem ze mnie nie
zdradzi.
I co?
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: glupia baba?? 18.05.05, 14:57
      Nigdy nie mów nigdy. Wiem to z autopsji.
      Pozdrówki:)
      • viola2 Re: glupia baba?? 18.05.05, 14:59
        owszem, wiem, ale i tak mu bardzo ufam, jednak nie tego dotyczylo pytanie.
    • tony82 Re: glupia baba?? 18.05.05, 15:00
      A co do pytania:) A nic:)
      • viola2 Re: glupia baba?? 18.05.05, 15:02
        dyplomata sie znalazl:)
    • gomory owszem 18.05.05, 15:12
    • drak62 Re: glupia baba?? 18.05.05, 15:13
      W tym momencie chcaiłbym zacytować słowa towarzysza Włodzimierza Ilicza Uljanowa
      (Lenin) " zaufanie to bardzo dobra i ważna rzecz, ale kontrola jest lepsza i
      skuteczniejsza"
      • viola2 Re: glupia baba?? 19.05.05, 08:40
        owaszem, mam kontrole, konroluje jak kanar w tramawju:)<rotfl> ale ja mwoie o
        nieuzasadnionej zazdrosci, ze mnie czasami telepie ze wscieklosci, jak
        niechcacy sie spojrzy na babe:-DDDD
    • ping.tasmanski Re: glupia baba?? 18.05.05, 15:14
      to jeszcze powiedz czy interesuje cie moja odpowiedź na pytanie np. dlaczego
      on nie chce kupic sobie nowych gaci. Wtedy będe mógł ci odpowiedzieć czy jesteś
      gupia baba
      • viola2 Re: glupia baba?? 19.05.05, 08:39
        zajde watek to odpowiem:)
      • viola2 Re: glupia baba?? 19.05.05, 08:47
        a tak serio, to nie obchodzi mnie to, bo jak zechce to sama mu kupie:) Nir Ty
        decydujesz, co on na dupie nosi:)
        • ping.tasmanski Re: glupia baba?? 20.05.05, 12:10
          No to jak cie to nie interesuje to nie jestes gupia baba
          • viola2 Re: glupia baba?? 20.05.05, 12:44
            heh:) to fajno:-D
    • pytajnik11 Re: glupia baba?? 19.05.05, 09:03
      Nie wiem jak można mówić że ma się zaufanie i jednoczesnie nie można znieść jak
      gapi się na inne baby ??? To idiotyczne! Obawiam się że jesteś głupią babą.
      Co cie to obchodzi że się gapi ??
      A jeśli by się przespał z inną to co ??
      Co za głupie gadanie:"Wiem że mnie nie zdradzi " Skąd to wiesz ??
      Jak bedziesz się tak zachowywała to masz jak w banku ze cię zdradzi bo po
      jakimś czasie nie bedzie mógł oddychać .
      • viola2 Re: glupia baba?? 19.05.05, 12:00
        sadze ze ty jestes glupi/a skoro tego nie rozumiesz, ze to dwie rozne rzeczy
        miec zaufanie,a byc zazdrosnym o gapienie sie.
        Mowie ze wiem ze mnie nie zdradzi,bo mu ufam, jednak wiem ze wszytsko jest
        mozliwe.. Wiem tez ze nie jest szmata, dlatego nie zdradzi mnie ot tak, bez
        powodu. Zreszta swoje przeszlismy, ale nie o tym mowa
        I nie musze sie martwic, bo oddycha, mimo zazdrosci staram sie nie byc
        zaborcza. No.. czasami moze troszke jestem, chyba jak kazdy
        Obawiam sie ze mnie nie zrozumiales/as
        • landrynka8 Re: glupia baba?? 20.05.05, 17:17
          subtelności kobiecej Ci nie brak....
        • wicca11 Re: glupia baba?? 20.05.05, 19:44
          madra babo!
          wyobraz sobie, co by bylo gdyby Cie zdradzil...
          tak w roznych sytuacjach i ze szczegolami...
          lepiej?
          nie?!
          to, ze jestes zazdrosna to moze swiadczyc o tym, ze nie masz takiego pelnego
          zaufania, ze nie jestes pewna, ze nie do koca wierzysz, ze to ten jedyny, ze
          obawiasz sie, ze nie jestes wystarczajaco atrakcyjna (nie chodzi mi tylko o
          wyglad) dla Niego, ze cos podswiadomie wyczuwasz itd.
          no to sobie pomysl o tym wszystkim! fajne, prawda?:-):-):-)
          dla mnie rozwiazaniem jest: szczesliwe zycie z czystym sumieniem tzn. tak,
          zebym wiedziala, ze ja daje z siebie tylko dobre rzeczy, ze rozumiem potrzeby
          drugiej osoby, ze jest nam fajnie! i ze rozmawiamy ze soba i nikt nie boi sie
          mowic tego co mysli i co chce powiedziec; a ta osoba... jest wolna... tak jak i
          ja...
          taka "prosta" recepta na udane zycie :-)
          a jak chcesz miec kogos na wlasnosc to mozesz nabyc pieska lub kotka lub papuge
          lub chomika, ktory bedzie calkowicie od Ciebie zalezny i ktorego zycie bedziesz
          mogla w pelni kontrolowac i w razie czego ukrocic niestosowne, Twoim zdaniem,
          zachowania :-)
          nie obrazaj sie tylko na mnie za ten ostatni akapit, bo to mialo byc na wesolo
          (wyszlo? nie wyszlo?)
          pozdrawiam i zycze sloneczka podczas weekendu!
          wicca
          P.S. Tylko ZADNYCH spacerow!!! Bo co bedzie jak spojrzy na jakas ubrana
          stosownie do upalu panienke???
          • landrynka8 Re: glupia baba?? 20.05.05, 20:08
            >to, ze jestes zazdrosna to moze swiadczyc o tym, ze nie masz takiego pelnego
            > zaufania, ze nie jestes pewna, ze nie do koca wierzysz, ze to ten jedyny, ze
            > obawiasz sie, ze nie jestes wystarczajaco atrakcyjna

to świadczy o braku poczucia własnej wartosci, jak na moje oko
            • viola2 Re: glupia baba?? 20.05.05, 20:24
              na moje oko rowniez, i mimo zapewnien meza, owszem mam rozne swoje kompleksy.
              Ale to chyba nie dziwne. Mysle ze prawie kazdy je ma
            • wicca11 Re: glupia baba?? 20.05.05, 20:25
              Malo znam osob, ktore uwazaja sie za w pelni doskonale. Nawet Ci wspaniali
              szefowie firm cotomajakasyjaklodu albo przemadrzalce w niektorych sytuacjach
              traca pewnosc siebie...
              A jak myslicie - dlaczego mamy tylu wspanialych szefow/profesorow/policjantow,
              ktorzy korzystaja ze swojej nadanej statusem wladzy, zeby innym pokazac, ze COS
              znacza?
              Nadrabiaja poczuciem wlasnej wartosci (wladzy nad innymi wynikajacej z nadanych
              im uprawnien), aby czuc sie dobrze/
              A jakby wrzucic takiego jednego z drugim na pustynie lub do dzungli (bardziej
              humanitarnie) i nie mieliby tych wszystkich swoich narzedzi?
              No wlasnie!
              Dlatego uwazam, ze KAZDY CZLOWIEK powinien miec piekne poczucie wlasnej
              wartosci i budowac je w sobie przez cale zycie nie zawracajac sobie glowy
              roznymi bzdurkami ze strony otoczenia. (UWAGA! NIE MYLIC Z EGOIZMEM I
              ZAROZUMIALSTWEM!)
              Mysle rowniez, ze nasz GLUPIA (MADRA!!!) BABA ma to poczucie ylko cos na
              chwilke Ja z tego wytracilo/
              A jak bedzie szczesliwa sama ze soba to SIE ZA NIA BEDA OGLADAC i ten mily pan
              nie bedzie sprawial wiecej klopotow!
              piatkowa wicca
              • viola2 Re: glupia baba?? 20.05.05, 20:33

> Mysle rowniez, ze nasz GLUPIA (MADRA!!!) BABA ma to poczucie ylko cos na
                > chwilke Ja z tego wytracilo/

zdarza sie wlasnie.. ot co..

> A jak bedzie szczesliwa sama ze soba to SIE ZA NIA BEDA OGLADAC i ten mily pan
                > nie bedzie sprawial wiecej klopotow!

mi nikt nie sprawia lopotow, wrecz przeciwnie, i fakt, ze chyba musze polubic
                sama siebie:)
          • viola2 Re: glupia baba?? 20.05.05, 20:30
            powiem C ze zgadazam sie z Toba, i mam tez zwierzatka, a nie meza na wlasnosc. Z
            mezem rozmawiam o czym tylko zechce i jak najbardziej zyje zgodnie z wlasnym
            sumieniem, staram dawac mu sie to co najlepsze jest we mnie. Ale cholera mam
            male cycki i co?? :) choc dla niego sa najpiekniejsze to i tak jestem zazdrosna,
            i tyle. I po co mam sobie wyobrazac zdrade?? do obsesji sie doprowadzic czy
            jak?;) Staram sie zyc ZDROWO i SZCZESLIWIE, i mysle ze on jest szczesliwy, mowi
            mi to bardzo czesto, sam od siebie, a nie przymuszony:)

swoja droga czy Ty nie ejstes zazdrosna? w ogole?? nie boisz sie ze moga
            podniecac go inne babki? Ja tam tego niechcialabym, mimo ogromnej milosci:)

ps.
            ja wiem ze to ten jedyny
            wkrotce zamierzamy sie znow pobrac:)
            • wicca11 Re: glupia baba?? 20.05.05, 21:37
              VIOLoA!
              JESTES szczesliwa tylko sobie tu jakies glupotki na forum wypisujesz. Im wiecej
              bedziesz pisac/myslec tym bardziej bedziesz sie tym przejmowac :-)
              Ja jestem sama. Co nie znaczy samotna :-) Ale jesli twoj maz ma milego
              brata/przyjaciela to daj znac! :-)
              A jak z kims bylam to oczywiscie bywalam zazdrosna. No bo tak: jesli ja mam
              male/ duze piersi to moze on chcialby inne? jesli ja jestem drobna/dobrze
              zbudowana to moze on chcialby inna? jesli ja jestem kura domowa/niezalezna to
              moze on chce czegos innego?
              Jestem jaka jestem i Ty jestes jaka jestes ( i jak piszesz - Jemu sie podoba!).
              Jesli podobaja sie Wam nawzajemrowniez Wasze osobowosci, temperamenty,
              charaktery i sposob istnienia to JEST OK!!!
              A inne babki? To JA SOBIE WYOBRAZAM, ze mezczyzne z ktorym akurat jestem kreci
              cos innego Z WYGLADU. No to niech sobie popatrzy... i nawet jak idzie pod
              prysznic to niech sobie pomsli... ja nie zbiednieje od tego... a jesli ON nie
              robi tego demonstracyjnie i nie mowi o tym tylko jest dla mnie mily i czuly..?
              to w czym problem?
              WIOLA! Jestes SUPER BABECZKA!!! I tak tzrmaj!!! A glupotki z glowy - GLUPOTKOM
              MOWIMY STANOWCZE NIE! (CZY DOSC!!! - nie pamietam jak bylo w filmie)

wiccunia

P.S. Jak to zamierzacie sie znow pobrac? JAK W AMERYCE???
              • viola2 Re: glupia baba?? 22.05.05, 20:19
                witam:)
                masz racje z tymi glupotkami, dlatego juz nie pisze wiecej na ten temat, zeby
                sie nie nakrecac:)
                dzieki za odp:)
                a zamierzamy sie pobrac, bo.. jestesmy po rozwodzie i a teraz juz prawie rok
                znowu razem:)
                pozdrawiam:)
                i glupotkom mowie stanowcze NIE!! :)
                • wicca11 Re: glupia baba?? 23.05.05, 18:10
                  czesc Violu2!
                  no to tak jak w Ameryce :-)
                  duzo szczescia i pieknego zycia!
                  wicca
                  • viola2 Re: glupia baba?? 24.05.05, 10:28
                    Witaj Wicca11:)
                    wielkie dzieki i wzajemnie szczesliwego zycia:)
    • marmullo Re: glupia baba?? 21.05.05, 12:38
      viola2 napisała:

> wlasnie, tak sobie mysle, czy ja tez jestem "glupia baba"? coz jestem
      > zazdrosna jak pies, nawet o gapienie.. ale ufam mu bardzo, i wiem ze mnie nie
      > zdradzi.
      > I co?
      No to masz rację z tym myśleniem.
    • 444a Re: glupia baba?? 23.05.05, 22:56
      Według mnie to realnie znasz swojego faceta i wiesz, że możesz mu ufać.
      Za to razcej nieświadomie boisz się o siebie/związek=jego miłość i ten lęk jest
      nieracjonalny. Ta obawa może mieć setki przyczyn o któych możesz sobie pogadać z
      psychoanalitykiem. Ważne żeby rozdzielić dwie różne rzeczy miłość między wami i
      twój lęk.

Myślę, że Ci przejdzie samo jak oswoisz się trochę z tym lękiem.
      Ja bym chciał żeby mi ta, o którą sie staram okazywała trochę zazdrości...
      • viola2 Re: glupia baba?? 24.05.05, 10:37
        dzieki bardzo, w sumie to pocieszyla mnie Twoja odpowiedz:)
        pozdrawiam serdecznie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka