ping.tasmanski 27.05.05, 07:42 jakie motocykle was kręcą. a) custom/cruiser b) enduro c) naked Według mnie znając tą odpowiedź można wiele powiedzieć o osobowości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: Psychotest :) 27.05.05, 08:01 IMHO Enduro jakies takie dla dzieciakow, naked - to dziwaczna moda jak sie komus nudzi ;). Glosuje na 1. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Psychotest :) 27.05.05, 11:09 qrna bladz... pierwszy meski watek i to taki na ktory nie moge nic powiedziec bo w motoryzacji od paru lat juz nie siedze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Psychotest :) 27.05.05, 15:48 może warto usiąść na motoryzacji a nie w motoryzacji. Tak sobie myśle że te delikatne wibracje pracującego silnika mogą byc baaaaardzo przyjemne dla kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Psychotest :) 27.05.05, 15:52 proste...a do tego dlugie wlosy faceta do ktorego sie przytula i skurkowe spodnie..pelna swoboda i podmuchy wiartu na twarzy:) ale zejdzmy do rzeczywistoci ...nie ma naszych drogach:) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Psychotest :) 27.05.05, 15:55 Mnie rajcuje to ciśnienie wiatru na klatke piersiową i zapachy podczas jazdy. Na mało uczęszczanych drogach można sobie pojeździć i jest całkiem fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Psychotest :) 27.05.05, 16:00 z perspektywy domniemanej pasazerki to nie czula bym parcia na klate ale raczej duszenie sie wlosami takiego mezczyzny:) ale chetnie bym sobie posmigala wieczorkiem po jakiejs ladnej wiejskiej drodze...konicznie z finalem na polu przy zachodzie slonca:) ale sie rozmarzylam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Psychotest :) 27.05.05, 16:03 Ja lubie jeździć sam. To takie odprężające, ale musze uważać żeby sieza bardzo nie zamyslić bo o wypadek nietrudno. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Psychotest :) 27.05.05, 15:45 chyba naked - fajnie brzmi ;)- czymkolwiek jest ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Psychotest :) 27.05.05, 15:52 naked - w Polsce często okraślany potocznie jako ścigać. Mam znajomego który jest zafascynowany tym typem. Kiedyś opowiadał mi o wypadku na autostradzie w niemczech dwoje motocyklistów miało wywrotke przy V większej niż 200 szczątki zbierano z kilkuset metrów. Koleś był tym zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Psychotest :) 27.05.05, 15:57 a ja wolalabym duza i mocna maszyne ... moze mnie szybka ale za to wydajaca specyficzne odglosy i wibracje...zabawki dla dzieci lubiacych szybkosc i szczatki ludzi po wypadkach jakos mnie nie pociagaja jakos takie duze maszyny wydala mi sie bardziej meskie...nie ma nic lepszego niz duzy facet na duzej meszynie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Psychotest :) 27.05.05, 16:01 mnie też te najbardziej pasują te cięzki wolnoobrotowe silniki o duzej pojemności. Są suuper a jak jeszcze cylindry są w układzie V to dzwięk jest porażający. Kiedyś sobie takiego kupie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Psychotest :) 27.05.05, 16:06 to teraz jak juz wiesz jakie mam preferencje w tym kierunku to moze bys rozwoazal ten psychotes i powiedzial jak wypadlam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Psychotest :) 27.05.05, 16:15 zazwycaj ludzie na cruiserach to lubią wolnośc jak większośc ludzi na motocyklach. Szukaja przygód. Ciekawi świata i jego uroków na cruizerze podczas jazdy to mozna zobaczyć coś więcej niz tylko wskazówke szybkościomierza w okolicach 200. raczej Otwarci na na świat. Interesuje ich nie tylko to jak przejechać z A do B ale także w jakim stylu. Troche snobi troche romantyczni. reszty cech nie potrafie wytazić. cóż jetem ostatecznie facetam. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Psychotest :) 27.05.05, 16:24 no to mi sie podoba ta analiza:) buzibuzi Pinguś Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Psychotest :) 27.05.05, 16:28 takie są moje spostrzeżenia. Jak sie znajdą amatorzy innych motocykli to nastąpi dlaszy ciąg "analizy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Psychotest :) 27.05.05, 16:02 wariat jakis? cruiser - jak bylam mloda dziewczynka to uwielbialam facetow na takich motorach :) nawet romans mi sie marzyl z takim i podroz przez ameryke :D ech, za duzo filmow chyba ogladalam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Psychotest :) 27.05.05, 16:05 Może i z kolesai jest troche wariat. Właśnie o tym myślałem zakładając wątek. Takie podejście jest typowe dla ludzi na naked-ach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Psychotest :) 28.05.05, 02:00 cóś koło tego, jśli nie ściągnę kasku co by przez komórę porozmawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: ZAPRASZAMY NA FORUM MOTYRYZACJI 28.05.05, 15:03 to nie jest dyskusja o szczegółach technicznych motocykli wiec dlaczego na motoryzacje a nie na psychologie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: Psychotest :) 30.05.05, 01:38 Jeśli chodzi o motoryzację to jest tylko jedna rzecz , jeden model, który mnie kręci. www.wrc-wallpaper.de/wall/Cars/Mitsubishi%20Lancer%20Evo%208%20MR%201.jpg oi.webstar.hu/yappa/rally/2004/hirek_vb/0204_lancer_mr_2.jpg :) Jakoś nie gustuję w motocyklach :-) Mitsubishi Lancer Evolution VIII !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Psychotest :) 30.05.05, 07:56 a te skrzydelka z tyłu to co?? pozostalosc po podpaskach:) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Psychotest :) 30.05.05, 10:07 Odpowiedź nie na temat. Dodatkowo jeszcze pewnie niezupełnie prawdziwa. Wybór tego "jedynego modelu" podyktowany był prawdopodobnie lektura jednego artykuluw wysokich obrotach Pisana dla wywołania jakiegoś efektu tylko jakego? :) Odpowiedz Link Zgłoś