tygrysio_misio 28.05.05, 14:28 teraz bede wyzywana itp bo zlozylam glupi watek z cyklu "Panowie poradzcie" lub "panowie co sadzicie o.." wiec tak to sie skonczy to ze chcialam ci pomoc w wyzyciu sie itp ale kogo to obchodzi?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba8 Re: PIN guś!! 28.05.05, 14:38 albo: o jeeeeeeeeejku paznokieć mi się złamał jak teraz wyjdę na ulicę???? czy panom się podobają krótkie czy długie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: PIN guś!! 28.05.05, 14:40 o qrde...dobre to jest..a ja tyle czasu myslalam co by tu napisac a tu takie problemy sa wsrod nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: PIN guś!! 28.05.05, 14:43 hahahya :)))))) albo zróbmy porównanie marki kosmetyjków max factora do maybeline i porozmawiajmy o balejażach haaaaaaaa ja też idę coś zjeść pozdro ze słonecznej wawki Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: PIN guś!! 28.05.05, 14:44 ale ja sie na tym nie znam... moge tylko powiedziec ze wczoraj w necie szukalam sobie fajnego ciagniczka do projektow i znalazlam takiego fajnego Jelcza, 13.4 ladownosci, silnik Inveco, 6 kól Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: PIN guś!! 28.05.05, 15:26 o kurcze moze zapuszcze sie kiedyś na cosmo i dam czaaadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: PIN guś!! 28.05.05, 15:25 niech kurna spróbuja. Nogi im z zadów powyrywam. Serce wyrwie i dam potrzymac żeby mogli poczuć jak przestaje bić Odpowiedz Link Zgłoś