Dodaj do ulubionych

sala weselna...

12.10.10, 19:36
Nie jestem z Wesołej, a planuję tu zrobić wesele i nie orientuję się
gdzie jest jakaś ładna sala, nie duża, bo na jakieś 80 - 100 osób
max.
Chciałabym, żeby było na prawdę ładnie i żeby jedzenia nie
brakowało. Czy moglibyście coś mi doradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: pani Re: sala weselna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 19:59
      proponuje sale POD Aniołami proszę sobie wejść na ich stronę www.podaniolami.waw.pl/ .Byłam na 2 weselach w tej sali i bardzo mi się podobało.Jeśli chodzi o jedzenie to bardzo dobre
    • Gość: atka Re: sala weselna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 20:57
      Do wyboru jest kilka, Willa Wesoła (drożyzna), Hotel Bella Vista, Morfeusz (Zakręt), U Mikulskich (Wiązowna)- polecam, wyprawiałam tam wesele, Dom Weselny Alicja (trakt brzeski), trzeba pojeździć, popytać, popatrzeć, każdy ma inne gusta...
      • czytelnikforum Re: sala weselna... 12.10.10, 21:30
        a znacie jakieś przybliżone ceny?
        • Gość: aniutka Re: sala weselna... IP: *.182.3.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.10.10, 16:37
          a ja polecam "U dziadka" w sulejowku. Bylo tam moje przyjecie weselne poltora roku temu. Ceny niewygorowane, zalezy od rodzaju uroczystosci i wybranego menu, my na wesele placilismy ok 200zl/os, ale byl tzw full wypas, nic nas w zasadzie nie interesowalo, a wlasciciel stanal na wysokosci zadania. Jedzenie bylo pyszne, i duzo, kazdy znalazl cos dla siebie - salatki, owoce morza, tatar, kilka cieplych dan, wedliny, przerozne sery, owoce, ciasta, po uroczystosci wszystko dostalismy do domu pieknie zapakowane. Byla taka ilosc jedzenia akurat na przyjecie, sniadanie dla gosci oraz poprawiny (juz w domu) i jeszcze kazdy dostal cos na droge :) Nie tak ze bylo duzo i byle co. W cenie byl szampan, tort, wystroj sali, alkohol - chyba 0.5 litra wodki na pare, oraz kilka butelek wina, wlasciciel sam pilnowal wszystkiego do ostatniego goscia, obsluga przemila, naprawde szczerze polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka