Dodaj do ulubionych

DEKALOG DOBREJ ŻONY :- )

30.06.05, 20:52

PO PIERWSZE:
Ciesz się, ze w ogóle ktoś cię zechciał.

PO DRUGIE:
Nie myśl, że jak już cię zechciał, to możesz przytyć
20 kg i łazić po domu jak łazęga.

PO TRZECIE:
Daj mężowi trochę luzu. I tak jest w szoku, ze ożenił
się właśnie z Tobą.
Trochę to potrwa. Jeszcze jakiś czas będzie się
upewniał czy wybrał dobrze...

PO CZWARTE:
Pamiętaj, piwem mąż się nie zatruje.

PO PIĄTE:
Nie wypytuj go stale, gdzie był i co robił, próbuj
sama dedukować.
Nawet nie masz pojęcia, jak takie pytania irytują.

PO SZÓSTE:
Uważaj żeby zupa nie była za słona za często.

PO SIÓDME:
Jak zobaczysz szminkę na ustach lubego, nie wydzieraj się
niepotrzebnie, może ratował komuś życie metoda usta-usta.

PO ÓSME:
Wyrzuć wszystkie kolorowe czasopisma. Tyle w nich
mądrości ile w głowie przeciętnej kobiety - niewiele.

PO DZIEWIĄTE:
Nie łap męża na ciążę, bo możesz się przeliczyć.

PO DZIESIĄTE:
Wyskocz czasem do dobrego klubu nocnego, popatrz na
lepsze od siebie.
Uczyć trzeba się cale życie.

Ot i samo życie :-)
Obserwuj wątek
    • maureen2 Re: DEKALOG DOBREJ ŻONY :- ) 30.06.05, 21:17
      zgadza się.
      • goldenwomen Re: DEKALOG DOBREJ ŻONY :- ) 30.06.05, 21:51
        masz ciężkie życie we wspolnocie małżeńskiej ? :-)
        • osiolek13 Re: DEKALOG DOBREJ ŻONY :- ) 02.07.05, 11:46
          zalatuje to męskim szowinizmem
          • zaqp Re: DEKALOG DOBREJ ŻONY :- ) 02.07.05, 12:01
            taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a mężczyzna może chcadzać nawet po ulicach z
            obwiśniętym brzuchem -tzw mieśniem piwnym ?? Tak?? Może się nie golić, cuchnąc
            przetrawionym alkoholem i dobierac sie do żony, dzieweczyny kobiety..,bo on tak
            chche??

Taki ch**!!!!!!!!!
    • cicha_woda3 Prosimy o dekalog dla dobrego męża ;-)))))) 02.07.05, 12:11
      Koniecznie!!! Nie chcemy być dobrymi żonami!!! Chcemy dobrych mężów!!!
      • zaqp Re: Prosimy o dekalog dla dobrego męża ;-)))))) 02.07.05, 12:21
        taaaaaaaaaaaaaaaaak!!!
        Cicha woda brzegi rwie.;-))
        • cicha_woda3 Re: Prosimy o dekalog dla dobrego męża ;-)))))) 02.07.05, 12:36
          Ciekawe czy doczekamy się na ten dekalog.Może stwórzmy go same.Joko pierwszy
          punkt proponuję:

PO PIERWSZE:
          Ciesz się ,że wogóle Cię zechciała

PO DRUGIE:
          Skoro cię już zechciała to nie myśl,że możesz robić sobie wszystko to co przed
          ślubem i że zawse ma ochotę na figle z Tobą nawet jak jesteś niemiły.

Po TRZECIE:
          Też jest w szoku,że wybrała właśnie ciebie więc bądż cierpliwy aż przyzwyczai
          się do tego ,że przed ślubem byłeś innym człowiekiem

Czy może być?
          • goldenwomen Re: Prosimy o dekalog dla dobrego męża ;-)))))) 02.07.05, 17:54
            skąd pewnośc że po tym dekalogu Twój mężczyzna pozostanie u Twego boku? Mówią
            że lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. Ja wybieram wróbla :-) :-) :-)
            Ptak pospolity ale udomowiony!!!!! pozdrawiam
            • cicha_woda3 Re: Prosimy o dekalog dla dobrego męża ;-)))))) 02.07.05, 18:52
              goldenwomen napisała:

> skąd pewnośc że po tym dekalogu Twój mężczyzna pozostanie u Twego boku? Mówią
              > że lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. Ja wybieram wróbla :-) :-) :-)
              > Ptak pospolity ale udomowiony!!!!! pozdrawiam

No wiesz można i tak.Tylko czy warto tak się starać dla kogoś kto nie stara się
              dla Ciebie.Konkluzja moja jest taka:ani wróbel ani gołąb skoro trzeba chodzić
              przed nimi na kolanach.Mieć chłopa za wszelką cenę to nie jest dobry
              pomysł.Przemyśl to jeszcze raz!!!
              • goldenwomen Re: Prosimy o dekalog dla dobrego męża ;-)))))) 02.07.05, 18:59
                o matko! a kto powiedział że padam na kolana przed kazdym chłopem???? w
                edalszym ciągu jestem " do wzięcia" he he he
                • anisua Re: Prosimy o dekalog dla dobrego męża ;-)))))) 02.07.05, 19:08
                  goldenwomen napisała:

> o matko! a kto powiedział że padam na kolana przed kazdym chłopem???? w
                  > edalszym ciągu jestem " do wzięcia" he he he

jeśli żyjesz wg tego dekalogu chętnych facetów powinno być dużo;))))
                  • goldenwomen Re: Prosimy o dekalog dla dobrego męża ;-)))))) 02.07.05, 19:10
                    ja zyje wg własnego dekalogu i dobrze na tym wychodze :-)
                    • hansii Zlotko, chwalac Twoja niespozyta madrosc zyciowa 02.07.05, 19:26
                      pytam tylko skromnie, czy goldenwomen zamiast goldenwoman,
                      to celowe, czy literowka?

eeeh...chociaz masz racje , przydaloby sie takich wiecej...

PS. podobnas?:
                      animals.timduru.org/dirlist/snake/JulieBell_Art_14-Woman_N_GoldenSnakeDragon.jpg
                      • goldenwomen Re: Zlotko, chwalac Twoja niespozyta madrosc zyci 02.07.05, 19:28
                        swoja tu obecnośc traktuje z lekkim przymrużeniem oka
                        • hansii Re: Zlotko, chwalac Twoja niespozyta madrosc zyci 02.07.05, 19:32
                          goldenwomen napisała:

> swoja tu obecnośc traktuje z lekkim przymrużeniem oka <

A szkoda... Chociaz...
                          Do mezczyzn jedno oko miewasz chyba zawsze "zmruzone"???
                          • goldenwomen Re: Zlotko, chwalac Twoja niespozyta madrosc zyci 02.07.05, 19:34
                            nie żałuj :-) dla chłopaków mam oczy szeroko otwarte :-) :-)
                            • goidbaum Re: Zlotko, chwalac Twoja niespozyta madrosc zyci 02.07.05, 19:41
                              goldenwomen napisała:

> nie żałuj :-) dla chłopaków mam oczy szeroko otwarte<

Oczywiscie ze Ci zaluje!!!!! Wiedzmo!
                              A co to, w Czerwonym Krzyzu pracujesz, ze WSZYSTKIM chcesz ulzyc???

• goldenwomen Re: Zlotko, chwalac Twoja niespozyta madrosc zyci 02.07.05, 19:45
                                jestem przecież " golden" he he he
                                • hansii przestaje Cie chwalic. 02.07.05, 19:53
                                  Nepotka!

(od nepotyzmu - jakby kto pytal)
                                  • goldenwomen Re: przestaje Cie chwalic. 02.07.05, 19:58
                                    zaprzepaściłaś/łeś/ mozliwość poznania " złotejkobiety" he he he
                                    • hansii Re: przestaje Cie chwalic. 02.07.05, 20:01
                                      to byc moze...:)
                                      tylko nie pisz: he he he - bo muvilem Ci juz kiedys,
                                      ze Ci za to osobicie pasem przyleje.
                                      • goldenwomen Re: przestaje Cie chwalic. 02.07.05, 20:02
                                        konkluzje zrozumiałam ale to he he he pisze mi sie szybciej niz che che che
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka