Dodaj do ulubionych

Co bycie zrobili gdyby...

IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.01, 09:13
wasze dziecko powiedzialo :
mamo..tato...jestem gejem lub jestem lesbijka.

prosze o naprawde inteligentne odpowiedzi i najchetniej od osob, ktore maja
dzeici, bo takie to pytanie potrafia zrozumiec. Inne nie musza odpowiedac,
szczegolnei jesli maja napisac cos co moze kogos obrazic.

ramzes:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mesco Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.01, 20:42
      nie mam dzieci
      ale gdyby mój syn mi to powiedzial to bym sie strasznie cieszyl, pokazal bym mu
      wszystki knajpy i lokale!
      • Gość: ~~~~~~~~ Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: *.id.uw.edu.pl 04.06.01, 16:42
        Gość portalu: mesco napisał(a):

> nie mam dzieci
        > ale gdyby mój syn mi to powiedzial to bym sie strasznie cieszyl, pokazal bym mu
        >
        > wszystki knajpy i lokale!

aLE TY PRZECIEŻ NIE BĘDZIESZ MIAŁ SYNA, BO NIBY Z KIM? -TWOIM KOLESIEM?
      • Gość: kolo do mesco IP: *.unregistered.formus.pl 08.06.01, 16:08
        Gość portalu: mesco napisał(a):

> nie mam dzieci
        > ale gdyby mój syn mi to powiedzial to bym sie strasznie cieszyl, pokazal bym mu
        >
        > wszystki knajpy i lokale!

Hej mesco niuważnie czytałeś!!! Ramzes prosił:

"prosze o naprawdę inteligentne odpowiedzi" ;-)

pozdro, kolo
    • Gość: motek Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: *.BrockU.CA 29.05.01, 22:27
      Zrobiloby mi sie bardzo, bardzo smutno.

-m-
      • muma Re: Co bycie zrobili gdyby... 30.05.01, 00:59
        A cóż takiego bym miał zrobić? Kochałbym tak samo, bo miłość jest bezwarunkowa
        przecież. Homoseksualizm, to, w moim rozumieniu, przypadłość. Na wątkach tutaj
        nie walczę (nie mam takiej intencji) z gejami, pedałami czy jakkolwiek ich
        zwał, ale z postawami - z próbą robienia z tego normy, próbą dowodzenia, że
        homoseksualizm jest całkiem alternatywny dla hetero itd. Uważam, że pedałów
        należy tolerować. Mają oczywiście prawo do NORMALNEGO życia. Tylko niech nie
        próbują robić ludziom wody z mózgu i toleruja normalność.
        • Gość: motek Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: *.home.cgocable.net 30.05.01, 02:25
          Nie wiem, czy piszesz do mnie, ale ze to podczepione pod moja wypowiedz,
          wyjasniam:
          Byloby mi smutno, bo to smutne wiedziec, ze moje dziecko bedzie mialo
          prawdopodobnie trudniejsze zycie, niz chcialbym, zeby mial.
          Potem zas przeszedlbym nad tym do porzadku dziennego.

-m-
          • Gość: M & Ms Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: 193.91.75.* 30.05.01, 16:54
            Kiedy dziesiec lat temu powiedzialem to rodzicom, matka dostala szalu na dwa
            dni, ojciec chcial mnie pobic, ale mu jakos przeszlo. Potem sie uspokoili.
            Gdybym sie urodzil w normalnym kraju, rodzice moi nie mieliby z tego powodu
            problemu, a tak: 'tylko nic nie mow rodzinie!!!'Polska jest potwornie
            prowincjonalna.
            • muma Re: Co bycie zrobili gdyby... 30.05.01, 23:26
              Człowieku! Co Ty pieprzysz?! To właśnie mnie denerwuje: "Gdybym urodził się w
              normalnym kraju, to...". Według Twojej definicji, normalny kraj, to taki, który
              unormalnia nienormalne, popiera permisywizm i nie reaguje na wykolejenia.
              Głupoty pieprzysz i tyle.
              • Gość: M & Ms Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: 193.91.75.* 31.05.01, 18:13
                O widze, ze temat posiadania dziecka ktore jest
                pedalem lub lesbijka nie cieszy sie wielkim wzieciem.
                Ciekawe dlaczego :-))) Jesli na 100 ludzi mniej wiecej
                4 jest homo, to oznacza, ze moze wlasnie ciebie mily
                hetero czytelniku taki przypadek dotknie! Czego ci
                zycze. Nie ma lepszej nauki tolerancji niz wlasne
                homoseksualne dzecko !
                • muma Re: Co bycie zrobili gdyby... 01.06.01, 00:20
                  Niedługo wytrzaśniecie statystyki, z których wynika, że na 100 osób ponad 50
                  jest homo...

Temat nie cieszy się wzięciem, bo nie ma o czym dyskutować. To tak, jakbyś
                  zapytał: co byś zrobił, gdyby się okazało, że Twoje dziecko jest upośledzone
                  umysłowo albo chore na białaczkę? A co miałbym zrobić? Martwiłbym się i
                  próbował pomóc. Głupie pytanie i tyle.
                  • gepe Re: Co bycie zrobili gdyby... 04.06.01, 19:28

> Martwiłbym się i próbował pomóc. Głupie pytanie i tyle.
                    Dzięki Muma... Tym razem to ja się podpisuję pod Twoimi postami.
                    Pozdrawiam - gepe
                    • Gość: M & Ms Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: 193.91.75.* 06.06.01, 13:57
                      No a jak byscie kochani heterycy probowali pomoc?
                      1. Bijac? "wybije ci z lba te zboczenia"
                      2. Zakazujac wychodzic z domu? "z nikim sie nie bedziesz spotykal, to ci
                      przejdzie"
                      3. Czy moze lekarz, psychiatra? "specjalista ci pomoze"
                      4. A moze po prostu akceptacja? (nie no zartowalem, wiem, ze predzej
                      zatluklibscie wlasnego dzieciaka na smierc, niz dopuscili mysl, ze on to moglby
                      zrobic z osoba tej samej plci.

Co do statystyk. 4 procent populacji jest homo. Akurat ta statystyka nie jest
                      nagieta.
            • Gość: kolo Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: *.unregistered.formus.pl 08.06.01, 16:29
              Gość portalu: M & Ms napisał(a):

> Kiedy dziesiec lat temu powiedzialem to rodzicom, matka dostala szalu na dwa
              > dni, ojciec chcial mnie pobic, ale mu jakos przeszlo. Potem sie uspokoili.

Fajnych miałeś rodziców M & Ms, tylko pozazdroscić
              !!!

Mogę Ci zadać pytanie?
              Jak byś zareagował gdyby twój syn powiedział Ci, że chce zostać Świadkiem Jehowy?
              To chyba ten sam poziom akceptacji rodzicielskiej i ogólnospołecznej?

pozdro kolo

• Gość: M & Ms Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: 193.91.75.* 08.06.01, 17:03
                > Jak byś zareagował gdyby twój syn powiedział Ci, że
                chce zostać Świadkiem Jehow

Przede wszystkim ja nie lubie dzieci, nie chce miec i
                nie bede mial. Zalozmy jednak, ze syn mi mowi, ze chce
                byc swiadkiem Jehowy :-) Wysmialbym go chyba. Ale jesli
                by tak chcial to ok, jego sprawa.
                • Gość: mnich Re: Co bycie zrobili gdyby... IP: *.dhcp.mcphu.edu 08.06.01, 18:44
                  Kolo przeciez bycie swiadkiem sie wybiera a homoseksualista najczesciej nie.
                  Wiele zalezy. Jakby przyszedl z jakims gosciem z obraza na szyi i w czarnej
                  skorze i powiedzial ze to jego narzeczony to byloby ciezko. Gdyby powiedzial ze
                  tak jest ale chce zyc godnie i miec prawo do milosci to tez co innego. Mysle ze
                  obie strony powinny zachowac sporo taktu i szacunku. Napewno ciagle by bylo
                  miejsce dla niego i jego przyjaciela przy wigilijnym stole, jesli tylko
                  widzialby tam sam dla siebie miejsce i nie negowal pewnych wartosci. Ciagle
                  zwracam uwage orientacja to jedno a styl zycia czesto niezalezny od orientacji
                  to drugie. Gdyby moj syn mial orientacje hetero i zdradzal zone wtedy z tym
                  miejscem przy stole byloby znacznie gorzej.
                  mnich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka