Dodaj do ulubionych

Facet do przytulania ? ___________________

15.08.05, 12:03
Mam mały problem, albo to wyolbrzymiam ?
Myślę, że mój facet ma jakis problem ze sobą, cały czas by mnie chętnie tylko
przytulał i całował, ale kochać się tak często nie chce. Dodam, że w łóżku
wszystko jest ok nie mamy żadnych problemów. Może to z tego powodu, że miał
już dużo partnerek w życiu, nawet takich tylko na jedną noc i to nie jest dla
niego takie wartościowe?
Obserwuj wątek
    • sprawca.wielu.ciaz Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 12:14
      Ciesz się, bo masz wrażliwego faceta, któremu na Tobie zależy.

Z drugiej strony jest to oznaka, że nie pociągasz go jakoś niesamowicie.
      • asia.m3 Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 12:18
        No właśnie tego się bardzo bałam. On wcześniej prowadził bardzo szalone życie,
        ale to baardzo , i może już sie wyszalał.
        • tingel-tangel Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 12:22
          Ja mam podobnie i też kiedyś szalałem. Może po prostu jego wszystkie fantazje i
          pragnienia erotyczne zostały już zaspokojone?
          • asia.m3 Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 12:25
            To tak będzie już do końca? A masz teraz partnerkę taką którą bardzo kochasz?
            • tingel-tangel Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 13:01
              Nie musi być tak do końca, ale tak naprawdę powinnaś porozmawiać ze swoim
              mężczyzną o tym wszystkim, spytać, czy przypadkiem stres związany z pracą na
              niego jakoś nie działa, powiedzieć jakie ty masz potrzeby - nikt tego za ciebie
              nie zrobi. Nie chcę cię straszyć, ale co jeśli facet sypia z inną? - przyczyn
              może być mnóstwo, a nikt na forum nie wie tyle o całej sprawie co ty.

A ja mam coś takiego - zachwycam się urodą wyjątkowo pięknych kobiet, ale im
              piękniejsza, bliska wymarzonemu ideałowi, tym mniej jest dla mnie pociągająca
              seksualnie.
              • sprawca.wielu.ciaz Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 13:11
                > A ja mam coś takiego - zachwycam się urodą wyjątkowo pięknych kobiet, ale im
                > piękniejsza, bliska wymarzonemu ideałowi, tym mniej jest dla mnie pociągająca
                > seksualnie.

A ja mam zupełnie odwrotnie.

Gdy kobieta ma słabo zaakcentowane biodra to jest u mnie prawie spalona.
                Czuję się wtedy jakbym był z facetem. No prawie.
                • tingel-tangel Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 13:20
                  Jeśli jest brzydka to chyba oczywiste, że jest mniej atrakcyjna. Ale ja mówię o
                  czymś innym - wyjątkowo piękna pani nie jest już po prostu kobietą, a staje się
                  niemal boginią... Ach, ale się rozmarzyłem.
                  • seryjny.gwalciciel Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 13:25
                    > Ach, ale się rozmarzyłem.

Rozmarzyłeś się, czyli jednak bogini cie pociąga. :)
                    • asia.m3 Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 13:29
                      Ale tu chodzi o to, że ja jestem naprawdę bardzo ładna i erotyzm aż ze mnie
                      wypływa i nie mam pospolitej urody i tu nie chodzi o przechwałki a o
                      wprowadzenie do problemu.
                      • seryjny.gwalciciel Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 13:37
                        Nie to jest piękne co piękne, ale co się komu podoba.

--
                        Prześlij mi swoje zdjęcie to obiektywnie ocenię Twój seksapil. ;)
        • sprawca.wielu.ciaz Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 12:28
          No właśnie ja miałem ostatnio takie problemy z pewną kobietą.

Była naprawdę ok. Nic jej nie brakowało. Strasznie lubiłem być
          blisko niej, leżeć koło niej, patrzeć w jej oczy i na jej usta.
          Uwielbiałem ją przytulać, ale w jej obecności nie miałem prawie
          w ogóle ochoty na seks. Czułem się jak jej opiekun nie jak facet.

Po prostu nie pociągała mnie jakoś szczególnie. Nie poraziła mnie
          swoją kobiecością.

Moja rada to staraj się być bardziej kobieca i może graj trochę
          niedostępną. Niech to od faceta wyjdzie propozycja seksu.
          • nikon74 Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 12:42
            Widzę że Asia.m3 porusza ten temat wszędzie .
            Pytasz na tym forum, a dodatkowo jeszcze na innym o to samo.
            Po co? Mało masz porad na jednym forum??
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=27730178
            • asia.m3 Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 12:44
              Tak, bo chcę poznać różne punkty widzenia, zapytać o to facetów i kobiety, czy
              to jakiś problem ?
          • squirrel22 Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 23:17
            Chociaż z innej strony, są różni mężczyźni, różne gusta, jednym podobają się
            kobiety tzw ostre inni wolą takie bardziej delikatne, efemeryczne. I jeśli
            facet preferuje ten drugi typ, to nie oznacza, że ma ją ochotę jedynie
            przytulać ;))
    • seryjny.gwalciciel Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 13:17
      Być może rzeczywiście po tych wszystkich seksualnych przebojach
      facetowi brakuje teraz ciepła.

--
      Pomóżcie dziecku!
      • michal1984a Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 15:37
        Jak dla mnie to po pierwsze facet poprostu lubi czuc bliskosc osoby ktora kocha
        a po drugie chce Ci udowodnic ze nie jest z Toba tylko dla seksu i moze troche
        przesadza :) .
        • caprissa Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 16:31
          Fajny pan:) Czuły:)
    • krecilapka Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 20:15
      JEstes po prostu niepelnowartosciowa samica. Ale da sie na to zaradzic.
      FEROMONY!!! Chesz kupic tanio i odmienic swoj los?
      • asia.m3 Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 20:43
        nie wiem czy to ma być śmieszne czy smutne?
        • krecilapka Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 20:47
          Smieszne. Chociaz brzmi cokolwiek smutno. Popatrz na to wzrokiem grubasa Buddy -
          taki lajf, taka Twoja karma.
          • facett Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 20:50
            a wiesz że tu może leżeć kłopot.do tej pory miał łatwe lale zm którymi robił co
            chciał.może one spełniały dla niego rolę czysto seksualna .a Ciebie traktuje z
            większym szacunkiem,dostojnością troche jak kruchą porcelanę .może właśnie chce
            Ci pokazać że nie będzie traktował Cie przedmiotowo.ale mu powiedz to co
            czujesz i bedzie ok
            • squirrel22 Re: Facet do przytulania ? ___________________ 15.08.05, 23:02
              Z jednej strony powinnaś się cieszyć, bo to oznaka, że rzecywiście Cię kocha,
              czuje się przy Tobie swobodnie, jest sobą, ale z drugiej - rozumiem Twój
              niepokój, to niezbyt przyjemne, gdy mężczyzna prawie nie okazuje seksualnego
              zainteresowania kobietą, traktuje jak przytulankę. Moim zadniem mężczyzna
              traktuje tak kobietę, w której zobaczył swój cel i to jest jego błąd, bo mysli,
              że na wszystko jeszcze będziecie mieli czas i poddaje się temu błogiemu
              stanowi "nicnierobienia". Na Twoim miejscu starałabym się jakoś go
              zaintrygować, zainteresować sobą, skryć się za jakąs zagadką, pewnych rzeczy
              niedopowiadać, tak żeby poczuł, że jednak do końca Cię nie poznał i musi zdobyc
              Cie na nowo. Ochłódź trochę wasze stosunki, ale nie zrozum mnie źle, nie chodzi
              mi o to, żebyś się z nim pokłuciła czy coś w tym stylu, ale staraj się
              zachowywać jak na początku znajomośći. Pozwól mu odkryć Cię na nowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka