kobietka.parowkozerca.mniam 10.04.08, 19:51 pisze któraś z was pracę dyplomową? mi się strasznie nie chce, ale w kupie może raźniej by było piszemy dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinkowska Re: piszemy? 10.04.08, 19:55 pisalam rok temu i tez mi sie nie chcialo...masakra... ale w koncu wzielam sie w garsc i przysiadlam...no i teraz juz mam spokoj:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: piszemy? 10.04.08, 19:56 zazdroszczę, że już to przeszłaś to najbardziej leniwy semestr, nic zupełnie sie nie chce, nawet durnej pracy napisać Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: piszemy? 10.04.08, 19:58 Ja piszę pierwszy rozdział magisterki. Znaczy: na razie ustalam co napiszę, a te ustalania niestety trwają i trwają. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: piszemy? 10.04.08, 20:00 a bronisz sie też w lipcu, czerwcu czy jakos tak?? to moze wiesz, ja Ci kawałek mojej dam, Ty mi swojej :) dogadamy sie Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: piszemy? 10.04.08, 20:02 Ja mam plan się bronić w maju przyszłego roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: piszemy? 10.04.08, 20:04 o kurde, to juz masz plan? o matko ja msie bronie w lipcu, też mam plan, tylko plan :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: piszemy? 10.04.08, 20:07 Mam ambitnego, nadgorliwego promotora, który jest bardziej przejęty tą pracą niż ja - bo mój temat TO JEGO KONIK! Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: piszemy? 10.04.08, 20:01 Tez pisze magisterke ale jak wiadomo jest tysiace rzeczy wazniejszych od niej i dlatego plan pracy mniej wiecej juz mam, materialy tez ale malo i wlasnie trzeba by sie do biblioteki udac. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: piszemy? 10.04.08, 20:02 oj aż tak ambitna nie jestem :) do biblioteki się nie wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: piszemy? 10.04.08, 20:06 No ja piszę dwie na raz. Ale dziś nie piszę. Musze się pouczyć, także też mam pasjonujący wieczór przed sobą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: piszemy? 10.04.08, 20:08 O, to tak jak ja, A sąsiad naprzeciwko siedzi na balkonie opatulony w kurtkę i tęsknie spogląda w dal. Jakbym nie była wykąpana i w piżamie normalnie poszłabym pożyczyć cukru czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: piszemy? 10.04.08, 20:12 A to sąsiad taki fajny? ;) Ja też już gotowa do spania jestem, ale muszę się jakoś przemóc i dokończyć edukację, którą ledwie co zaczęłam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: piszemy? 10.04.08, 20:13 No. Najlepsze, że to jest doktorant z naszej uczelni. Bardzo przystojny, ale dziewczyny mówią, że koszmarnie puste pudło i strasznie zmanierowany jest. Były na jakiejś konferencji, kiedy czytał referat. Ja tam nie wiem: dopóki się nie przekonam, nie uwierzę. O mnie też różne rzeczy mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: piszemy? 10.04.08, 20:08 uu:) dwie na raz? to mi pod masochizm podchodzi :) powodzenia w nauce :) ja może coś naskrobię dzisiaj, choć wątpię, bo już padam na pysk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: piszemy? 10.04.08, 20:10 No licencjat i magisterkę powinnam w tym samym czasie obronić. Spoko. Nie stresuję się.;) Ostatnio robię wszystko poza pisaniem. Jakoś to będzie. ;) Powodzenia również. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: piszemy? 10.04.08, 20:12 a potem nagle buum i nie bedzie co robić, jak już to wszystko napiszemy i obronimy chyba będę w pracy po godzinach z nudów zostawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: piszemy? 10.04.08, 20:14 Oj mam nadzieję, że będzie co robić. A jak nie to zacznę trzecie studia. Zawsze jakieś rozwiązanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: piszemy? to piszcie :-D 10.04.08, 20:09 ja co mialam napisac juz napisalam i obronilam :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: piszemy? to piszcie :-D 10.04.08, 20:10 ale powiedz przynajmniej, że też Ci się nie chciało:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: piszemy? to piszcie :-D 10.04.08, 20:22 kobietka.parowkozerca.mniam napisała: > ale powiedz przynajmniej, że też Ci się nie chciało:) no ba, i to jeszcze jak :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: piszemy? 10.04.08, 20:10 w kupie będzie ci łatwiej nie pisać razem czy razem pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka.parowkozerca.mniam Re: piszemy? 10.04.08, 20:11 tego właśnie nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: piszemy? 10.04.08, 20:15 Słuchaj, mój promotor wyjechał służbowo za granicę na miesiąc, już pół tego czasu minęło i ja pod jego nieobecność obijam się maksymalnie, także nie miej wyrzutów sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś