Dodaj do ulubionych

Kocham inaczej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.02, 09:13
Gdy czytam zwierzenia internautów na tym forum ogarnia mnie lęk. Od
kilkunastu latjestem żonaty i kocham tylko moja żonę. Jest wspaniała, dobra,
sexy (dla mnie). Jest kochającą żoną i matką. Boje się ,że to odchulenie od
normy widząc jakie mężczyźni mają problemy i jak kochają. Ratujcie! Czy ja
kocham inaczej, jak dinozaur? A może świat leci z postępem, a ja zostałem w
tyle?
Obserwuj wątek
    • poison1 Re: Kocham inaczej 02.09.02, 10:34
      Gość portalu: Ricky napisał(a):

> Gdy czytam zwierzenia internautów na tym forum ogarnia mnie lęk. Od
      > kilkunastu latjestem żonaty i kocham tylko moja żonę. Jest wspaniała, dobra,
      > sexy (dla mnie). Jest kochającą żoną i matką. Boje się ,że to odchulenie od
      > normy widząc jakie mężczyźni mają problemy i jak kochają. Ratujcie! Czy ja
      > kocham inaczej, jak dinozaur? A może świat leci z postępem, a ja zostałem w
      > tyle?

Spoko. To tutaj zebrali się sami sfrustrowani i pełno homo-niewiadomo.
      Ostatecznie Ci co tu piszą to zaledwie garstka. Gdzieś przecież muszą się
      wyładować. Mój mąż jest dokładnie taki, jak Ty.
      Pozdrawiam
    • scandic Re: Kocham inaczej 02.09.02, 11:14
      Rzeczywiście to forum skłania do refleksji nad sobą. Ja doszedłem do wniosku,
      że to miejsce jest dla "nieprzeciętnego" mężczyzny, czyli takiego który ma coś
      ekstra do powiedzenia lub lekką obsesję na temat swojej płci i jej atrybutów
      (moda, zwyczaje itp). Pozostali udzielają się raczej na forach tematycznych: o
      kompach, samochodach, turystyce...
      • poison1 Re: Rocky 02.09.02, 11:43
        Ty wiesz, ilu teraz zawiedzionych kochasi z żalem opuszcza ten wątek?
        Aleś go zatytułował!:)))))))))))))))))0
    • Gość: Krzycho Re: Kocham inaczej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 15:33
      Gość portalu: Ricky napisał(a):

> Gdy czytam zwierzenia internautów na tym forum ogarnia mnie lęk.
      Nie jest dobrze - sam twierdzisz, ze to lek czyli nie znasz racjonalnej
      przyczyny... Myslisz, ze przestaniesz ja kochac, bo dowiedziales sie, ze inni
      panowie wola panow? Obawiasz sie homoseksualnego uwiedzenia? Sprobuj nam
      opowiedziec o przyczynach swoich lekow, a sprobujemy pomoc!
      > Od kilkunastu latjestem żonaty i kocham tylko moja żonę. Jest wspaniała,
      dobra, sexy (dla mnie). Jest kochającą żoną i matką. Boje się ,że to odchulenie
      od normy widząc jakie mężczyźni mają problemy i jak kochają. Ratujcie! Czy ja
      kocham inaczej, jak dinozaur? A może świat leci z postępem, a ja zostałem w
      tyle?
      Jesli jest matka, to nie kochasz jej jak dinozaur (mam nadzieje, ze pamietasz,
      jak wyginely dinozaury).

Pozdrawiam
      • Gość: ++MBK++ Re: Kocham inaczej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 23:33
        Niestety masz odchylenia od normy,żyjesz w związku który na dłużj nie da ci
        satysfakcji.Jak najszybciej opuść tę kobietę i oddaj się rozpuście.Twoje życie
        nabierze kolorów i smaku i nie będziesz już musiał tutaj zaglądać.Spełnij
        wszystkie swoje ukryte marzenia i fantazje.Będziesz szczęśliwy.Kto to widział
        tak się męczyć.
        • Gość: Eryk Re: Kocham inaczej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 00:49
          Polecam terapię u doktor Wrzosińskiej - ta 'specjalistka' chwali się, że
          potrafi z geja zrobić heteryka. Jesli jest rzeczywiście dobra w te klocki, to
          zrobienie z heteryka geja będzie dla niej jak splunięcie: pstryk! i już
          będziesz normalny (tzn. homoseksualny).
          Pzdr
          E.
    • blasphemy Re: Kocham inaczej 03.09.02, 06:59
      Wyluzuj, wszystko w normie. Odmiency sie tu gromadza, bo moga sie wyzyc
      anonimowo. Zauwaz - nic nie wspominasz o pederastach, ale ci sami podejmuja ten
      watek i wspominaja homoseksualizm przez Ciebie nie wymieniony(patrz wpisy ciot
      Krzycha i Eryka). Czyli sami wiedza ze sa marginesem i nieswiadomie to
      przyznaja.

A Tobie -tylko pozadroscic!

pzdr
      Blasphemy
      • Gość: Krzycho Re: Kocham inaczej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 10:44
        blasphemy napisał:

> Wyluzuj, wszystko w normie. Odmiency sie tu gromadza, bo moga sie wyzyc
        anonimowo. Zauwaz - nic nie wspominasz o pederastach, ale ci sami podejmuja ten
        watek i wspominaja homoseksualizm przez Ciebie nie wymieniony(patrz wpisy ciot
        Krzycha i Eryka). Czyli sami wiedza ze sa marginesem i nieswiadomie to
        przyznaja.
        > A Tobie -tylko pozadroscic!
        Ja tam nie zazdroszcze! Mam to samo, tylko staz krotszy!
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka