rolling_stone 24.10.05, 21:09 www.fotka.pl/osoba.php?id=535479 podswiadomosc mi mowi, ze nie jakiegos tytana intelektu... w ogole na fotce powinna byc rubryka "partner", co by mozna bylo oblookac druga polowke niektorych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba8 Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 21:18 dlaczego?? Ładna i normalnie wyglądająca kobieta. Ma w czym wybierać i z pewnością nie poleciałałaby na jakiegoś półgłowka. Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 21:19 > pewnością nie poleciałałaby na jakiegoś półgłowka. To nie jest takie do końca pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 21:21 dobrze bo nie rozumiem intencji autora tego wątku. Chce żeby poparł swoje założenie czymś konkretnym. Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 21:37 dear mamba, it's obvious the chick isn't dumb but unfortunately this type demonstrates some inclination to freak out (checked it out myself). so, wouldn't be surpised if she were attached to some kind of asshole. it's a great babe though. regardzzzzzzzzzz, RS Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 21:41 yeah I thought so. You checked it out yourself so you imply every babe is the same. That's just too bad :) I could easily change your mind though. Love, V Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 21:47 Swiat jest pelen zadziwiajacych przypadkow :). Sa tacy ktorzy woleliby raucik z zona Kaczora, niz wieczor z tym kociakiem. Niektorym gul skacze ze moga tylko pomarzyc. Jak dla mnie tepota akurat nie wyziera z lica tej dzieweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 21:43 Kazdy mężczyzna do niej pasuje może byą nawet facet w typie ABS. Nie widzimy jej niestety w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone heh 24.10.05, 22:12 just drew an indcutive conclusion which might be false, however I'm afraid it isn't. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 22:11 Facet w typie macho. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 22:16 Znam kilka przepięknych kobiet. Jedne mają cudny charakter, inne są spox, a inne, no cóż:))) Bóg im dał tylko urodę;P Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 22:27 moze sie nie znam, ale jak dla mnie nic nadzwyczajnego ta dziewczyna. owszem ladna.. ale bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy1 Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 23:50 co? kawalek cycka zobaczyles i juz niewiadomo jaka sie zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
luke024 Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 24.10.05, 23:59 Z wygladu klasa... ale po opisie to jeszcze do matury sie musi troche przygotowac jak jeszcze nie zdawala bo bledow pelno...:) Widocznie na to pierwsze postawila :) No ale to fotka.pl to ocena X :) Odpowiedz Link Zgłoś
zingy Re: ciekawe, jakiego ma faceta taka babeczka? 25.10.05, 10:49 Nie mogę wszystkiego o niej przeczytać bo nie jestem zarejestrowana, ale kto powiedział, że ona w ogóle ma faceta? Odpowiedz Link Zgłoś