asiax18 02.11.05, 21:59 Uważam niestest że większość dziewczyn jest łatwo zaciągnąć do łóżka, niektore juz po kilku godzinach a inne jeszcze wczesniej. Co o takich dziewczynach myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.rocco Re: o puszczalskich 02.11.05, 22:00 Fajne sa , jesli nie sa rodzina...... Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: o puszczalskich 02.11.05, 22:00 kibicujemy im i śpiewamy- jeszcze jeden i jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
wiedz-ma Re: o puszczalskich 02.11.05, 22:04 problem pojawia, sie gdy trzeba ustalic ojcostwo dziecka takowej, czasem trudno trafic, jak bidulka sama nie wie niestety, nie zawsze tez wie, do czego antykoncepcja sluzy Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: o puszczalskich 02.11.05, 22:12 uwielbiam je, i co tydzień daję na mszę że Pan je stworzył! A ty biedne dziecko nie przy odbiorniu? Ojciec dyrektor zawsze mówi coś mądrego i mogłabyś przeoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
asiax18 Re: o puszczalskich 02.11.05, 22:16 taak, te puszczalskie to przewaznie zacofane sa w sprawach antykoncepcji. Dla nich najwazniejsza i dobra zabawa a o konsekwencjach to sie nie mysli. Z reszta faceci niektorzy sa tacy sami... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: o puszczalskich 02.11.05, 22:19 a po co myśleć, pakujesz cały nabiał do srodka a później zawsze można wyskrobać za piec paczek. Jakie tu konsekwencje? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: przypominam 02.11.05, 22:26 przecież widać. a skad ona się wzięła? albo lepper? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: przypominam 02.11.05, 22:50 Nie wszystkie z nich sa zacofane , duzo jest takich co to z dobrych domow sa, wyksztalcone pewne siebie , a trzepia sie gdzie popadnie i z kim sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: przypominam 02.11.05, 22:54 O kuźwa naprawdę uczone i się seksić chcom? O matko bosko czenstochowsko, a ja myślałech ze jak kobita ucona, to wi ze szparke ma do sikania i dzieciów rodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: przypominam 02.11.05, 23:00 reggatta napisał: > O kuźwa naprawdę uczone i się seksić chcom? O matko bosko czenstochowsko, a ja > myślałech ze jak kobita ucona, to wi ze szparke ma do sikania i dzieciów rodzen > ia. hi hi ha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: przypominam 02.11.05, 22:56 no itak ten świat ma. Jedne się pukają jak dzięcioły, inne mniej , a inne łążą i moralizują. I to jeszcze tutaj? ta 18 to chyba podpucha robiona przez jakiegoś skrzywdzonego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: przypominam 02.11.05, 22:57 Mam nadzieje, bo ręce ze świstem opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
asiax18 Re: przypominam 03.11.05, 20:03 nie jestem facetem i brzydze sie ze niektore kobiety nie szanuja swojego ciala. Dziwki sa lepsze bo daja za kase a taka lafirynda do w kiblu na pieska daje jest dla mnie totalnym zerem Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: przypominam 02.11.05, 23:01 widokzmarsa napisał: > no itak ten świat ma. Jedne się pukają jak dzięcioły, inne mniej , a inne łążą > i moralizują. I to jeszcze tutaj? ta 18 to chyba podpucha robiona przez > jakiegoś skrzywdzonego faceta. eee a ty sie jak zwykle kochanienki podpuchy doszukujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: przypominam 02.11.05, 23:15 jak ktoś mówi, ze wszystkie to dziwki to ma problem z własną osobowością. Moze to byc zdradzony facet, zostawiona kobieta dla młodszej albo psychol. Na fm raczej facet ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: przypominam 02.11.05, 23:17 a ja lubie siedziec na fm a nie jestem facetem :))) (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: przypominam 02.11.05, 23:28 gdybyś poszła na politechnikę to nie musiałabyś facetów szukac na fm) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: przypominam 02.11.05, 23:30 no ale poszlam na uniwersytet :((( cholercia o ja glupia :((( i co teraz ze mna bedzie? pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
asiax18 Re: przypominam 03.11.05, 20:06 oczywiste jest ze istnieja na tym swiecie normalne kobiety ale dziwek tez nie brakuje. Feee Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: przypominam 02.11.05, 23:00 a co masz wiecej ? :))) napisz mi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kleki-petra Re: o puszczalskich 02.11.05, 22:59 Takie istoty to dla mnie upodlenie do stopnia już chyba najniższego. Jak można co tydzień czy dwa ładować sobie obce, nierzadko brudne mięso między nogi? Faceci, którzy korzystają z tych "przyjemności" chyba do najczystszych też nie należą. Niech sobie te istoty żyją, ale na myśl o nich moje biedne męskie organy jakby cofają się do środka, a flaki zaczynają pchać się w podniebienie. Dziwne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: o puszczalskich 02.11.05, 23:05 Spełniają pożyteczną rolę spermochłonów. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: o puszczalskich 02.11.05, 23:08 kazdy robi co chce jesli one lubia,to ich sprawa mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: o puszczalskich 03.11.05, 08:58 Ja znam osobiscie sporo dziewczyn które w ten sposób testuja sobie chłopaków i to własnie jaki on jest w łozku zalezy czy on jest dobrym kandydatem czy tez nie!! Jak widac w dzisiejszych czasach jest to naturalne zachowanie. Widocznie tak byc musi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kleki-petra Re: o puszczalskich 03.11.05, 09:55 Heh, to nawet pawiany afrykańskie wykazują większe wymagania w stosunku (takim przyżyciowym) do partnera. Ja znałem tylko jedną taką dziewczynę i rzeczywiście pod żadnym względem nie był to człowiek warty zainteresowania. W średniowieczu palili takie na stosie :D! Odpowiedz Link Zgłoś
martap12 Re: o puszczalskich 03.11.05, 10:15 ....bo facetom to wszystko wolno, rżnąć kiedy chcą, co chcą i jak chcą i nikt ich nie pali na stosie.... a sami o sobie maja wygórowane mniemanie, pchi :) Odpowiedz Link Zgłoś
martap12 Re: o puszczalskich 03.11.05, 10:17 A jak takiego się bzyknie, to później uwolnic sie nie można ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: o puszczalskich 03.11.05, 19:49 A ja z kolei znałem bardzo wiele. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zingy Re: o puszczalskich 03.11.05, 10:51 Czytam te posty i zastanawiam się, z kim te puszczalskie idą po godzinie do łózka? Same ze sobą? Bo nikt nie wspomniał o puszczalskich facetach. Czyli w XXI wieku ciągle funkcjonuje średniowieczny stereotyp: para idzie do łóżka bez kilkutygodniowego/miesięcznego/letniego stażu (bo chce, bo musi, bo ma ochotę, zaspokaja żądze .. ), kobieta się puszcza, facet to macho. Ją potępić, jemu pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
martap12 Re: o puszczalskich 03.11.05, 11:44 zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć (Oscar Wilde) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: o puszczalskich 03.11.05, 12:00 Jeśli to robią tylko dla seksu, a nic więcej nie oczekują to nie osądzam je. Zapanowałą głupi "trend" na puszczanie się i bycie wyzwolonym (przynajmniej tak widzę tutaj w stolicy). Jednych nie znosze puszczalskich facetów kolekcjonerów nie mam do takich szacunku i nie cierpię uprzedmiatowiania kobiet do roli dziurek.....a tak przy okazji z ostatniego newsweeka albo jakiejś innego tego typu czasopisma wyczytałam że 2/3 osób chorych na hiv w Polsce jeszcze o tym nie wie i pewnie nie świadomie zarażają innych. Mam nadzieję, że chociaż zacznie się nowa moda a mianowicie pytanie przyszłego partnera o pokazanie wyniku testu. To i tak mało bo pamiętam że wirus tak naprawdę staję się wykrywalny jakiś długi długi czas po zarażeniu (chyba ale chyba 9 miesięcy). Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o puszczalskich 03.11.05, 19:33 mnie badaja co 3 miesiace na HIV i wirusowe zapalenia żołądka tpy B i C przy okazji zdawania krwi.... ja wiem ze nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: o puszczalskich 03.11.05, 21:25 nie ma sprawy, od jakiegos czasu sie zbieram zeby zrobic te cholerne badania ale jakos nie moge tam dotrzec:DD Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o puszczalskich 03.11.05, 23:02 to idz zdaj krew...zrobia Ci je za darmo a do tego tez te na wirusowe zapalenia watroby i morfologie....i czekolady dostaniesz...i pomozesz ludzkosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: o puszczalskich 04.11.05, 16:05 serio dostane czekolade?? to wszystko zmienia juz sie ubieram i ide:DD Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: o puszczalskich 04.11.05, 16:23 i zawsze daja 7 czekolad i 4 wafelki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: o puszczalskich 04.11.05, 17:45 wafelkow nie lubie, ale za to czekolade:)) zaraz, zaraz chyba nie daja gorzkiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius954 Re: o puszczalskich 03.11.05, 18:16 Wydaje mi się że spora grupa panów byłaby nieszczęśliwa .Ale w przyrodzie musi być równowaga . Niby zachowanie tych dziewczyn odbiega od norm, ale gdzie mieliby ćwiczyć wszyscy chętni i chętne poznania drugiego człowieka.Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe.Tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dazim firmowe dupodajki ;)) 04.11.05, 17:38 gdyby nie one uzaleznilbym sie od masturbacji :) a tak malym wysilkiem mozan podupczyc ;) hahahahhahahahha ach te baby ...czlek by je lyzkami jadl gdyby mogl.... Odpowiedz Link Zgłoś
murder24 Re: o puszczalskich 04.11.05, 18:42 a co można o takich dziewczynach można myśleć??? tylko to że jest ich za mało....nie udało mi sie jeszcze trafić na taką :(((( a tak poważnie...skoro lubią sex to czemu niby ma sie je nazywać puszczalskimi... może po prostu to nimfomanki :) albo lubią sex tak jak wiekszość facetów:) Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g ehhhh 04.11.05, 19:28 a trafiliście kiedykolwiek na taką dziewczynę ?? ja własnie jestem na etapie przerabiniania,,,myślałem że cos z teog będzie,dziewczyna piękna ( jest wysoko na fotka.pl - spotkalismy sie przypadkiem)...wszytko super, ale ciagle gada o doświadczeniach seksualnych, o gościach którzy ją podrywają itp....to mnie przeraża i zniechęca Odpowiedz Link Zgłoś
beata888 Re: o puszczalskich 05.11.05, 17:51 a może to faceci są puszczalscy, można zaciągnąć ich do łóżka po paru godzinach albo i wcześniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś