mysza91 29.11.05, 13:11 Czy to normalne-zapytałąm swojego faceta, którym ręcznikiem się wycierał (ciągle mu się mylą) i dostałąm ochrzan że ze mną trudno wytrzymać-bo jestem upierdliwa-po jednym pytaniu tak stwierdził?Przesadzam ja czy on? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.facet Re: Obrażalski 29.11.05, 13:13 mysza91 napisała: > Czy to normalne-zapytałąm swojego faceta, którym ręcznikiem się wycierał > (ciągle mu się mylą) i dostałąm ochrzan że ze mną trudno wytrzymać-bo jestem > upierdliwa-po jednym pytaniu tak stwierdził?Przesadzam ja czy on? Chyba jednak jesteś upierdliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: Obrażalski 29.11.05, 13:15 dla mnie to nie tyle nienormalne co dziwne to przeciez proste pytanie i mozna na nie spokojnie odpowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
mcgusto Re: Obrażalski 29.11.05, 13:16 moze wywnioskował ze się brzydzi po nim wycierać i swą flustrację przelał na opieprz... Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Obrażalski 29.11.05, 13:32 A po co sprawdzać :) lepiej wkurzyć faceta swoim pytaniem :). Należy sobie zadać pytanie czy jego reakcja wynikała z przesadnie targającymi nim emocjami nie wiem rybka mu zdechła chomik zszedł a tu kobieta się pyta którym ręcznikiem się podcierał czy może dlatego że takich pytań było więcej :) i chłopina nie wytrzymał :) Niektórzy się denerwują, a inni we śnie poduszką zaduszą swoją "lepszą" połowe a sąsiedzi mówią taki spokojny miły człowiek był i tak sie kochali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Obrażalski 29.11.05, 16:36 no wiesz to nie jest takie oczywiste ja czasem wycieram sie gdy jestem sluchy (np. gdy mnie plecy swedza) wiec to nie jest takie oczywiste:) Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Obrażalski 30.11.05, 14:01 Więc się nie wycierasz tylko drapiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Oprocz tego co sie powie, 29.11.05, 16:01 wazne bywa jeszcze jak to sie zrobi. Jak to powiedzialas wielce obrazonym glosem, z mina kota po kapieli, to nie dziwota, ze uznal Cie za upierdliwe paskudztwo. Lepiej sie sobie przyjrzyj, i go przepros! Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 [...] 29.11.05, 16:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
keari Re: Obrażalski 29.11.05, 16:57 Nie przejmuj sie :o) Mój współspacz się wpienia, gdy nie wieszam nowego papieru w toalecie, albo nie używam worków na śmieci, tylko reklamówek :o) A ja się wpieniam, gdy używa mojej szczoteczki do zębów, i ręcznika też. I ostro wymieniamy na te tematy opinie - a potem ja pokładam się ze śmiechu, że o takie bzdety można się dochodzić, i on też. Tzn ja już zaczynam się śmiać przy pierwszej wymianie uwag, bo mnie takie rzeczy strasznie bawią. On mówi, że ze mną nie da się pokłócić /i to jakim tonem, jakby miał o to PRETENSJE/ :o) Jeśli tarcie wystepuje czasem, to pozytywny efekt jakby bardziej odczuwalny jest ;o) tak że nie ma tego złego... Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: Obrażalski 30.11.05, 00:43 normalne - z braku sexu, puscil nerwik... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 On przesadza! Jak mogl sie wytrzec Twoim 30.11.05, 10:14 recznikiem! Co za fleja z niego! Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: On przesadza! Jak mogl sie wytrzec Twoim 30.11.05, 10:21 Bogowie co za naród :) moje twoje w związku trzeba dzielić się wszystkim z wyjątkiem mojej łyżeczki widelca i noża :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: On przesadza! Jak mogl sie wytrzec Twoim 30.11.05, 10:27 Ale to sa kwestie higienieczne! Jesli kazdy ma swoj recznik to niech sie wyciera swoim! A nie chlop chcialby tylko zarazki roznosic! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius954 Re: On przesadza! Jak mogl sie wytrzec Twoim 30.11.05, 11:26 A jak jesteś chora, zakatarzona,też znikasz na noce w drugim pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: On przesadza! Jak mogl sie wytrzec Twoim 30.11.05, 11:40 sagittarius954 napisał: > A jak jesteś chora, zakatarzona,też znikasz na noce w drugim pokoju? no jasne ze tak :) po co zarazac innych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mcgusto Re: On przesadza! Jak mogl sie wytrzec Twoim 30.11.05, 13:06 współczuje Twojemu facetowi...szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: On przesadza! Jak mogl sie wytrzec Twoim 30.11.05, 19:21 mcgusto napisał: > współczuje Twojemu facetowi...szczerze... Ty sobie współczuj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mcgusto Re: On przesadza! Jak mogl sie wytrzec Twoim 01.12.05, 10:14 widze że podobnie jak dziecko, które nie potrafi podac żadnych konkretnych argumentów obraca sprawe...co to za dziecinne słowa " Ty sobie współczuj" ....bosheee Odpowiedz Link Zgłoś