sobota8 29.11.05, 16:38 Jak sprawić, żeby kolega przestał być już tylko kolegą? :> Znaczy czym mu zaimponować, żeby go wreszcie olśniło? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyskopata Re: Kolega... 29.11.05, 16:40 zalety sa rzecza indywidualna sama powinnas najlepiej wiedziec co w sobie takiego wyeksponowac Odpowiedz Link Zgłoś
pyton31 [...] 29.11.05, 16:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
keari Re: Kolega... 29.11.05, 16:50 Ale my tu czekam na jakieś szczegóły - wiesz, co jak z kim i dlaczego, ile lat, czy zajęty, czy wolny, co lubi - a potem zbierzemy się i damy Ci jedyną skuteczną poradę, jak z kolegi zrobić kochanka/a nawet coś więcej... Wszystko to całkowicie bezpłatnie. A co! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 [...] 30.11.05, 07:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan [...] 30.11.05, 08:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kolega... 30.11.05, 13:05 No nie no wycięto mnie :) ohhh czuję się taki wyróżniony :) Na forum dla mężczyzn nie można na pisac co kobieta może zrobić żeby zaimponować koledze.... CENZURA panowie CENZURA ... no bo co miałem napisać żeby nauczyła się bekać po piwie i drapać po .... wiadomo czym nie napisze bo mnie wytną :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kolega... 01.12.05, 16:26 bylo trzeba opisac jakis odcinek M jak Matrix to pewnie moderator sie ucieszyl:)) Odpowiedz Link Zgłoś