Dodaj do ulubionych

Zemsta jest slodka! Kto jest za?

09.01.06, 08:57
Oczywiscie klopoty sercowe...
moja ex mnie po prostu zrobila w ch..a a ja tego tak nie zostawie. (wkoncu
skorpion ze mnie)...Mam nawet takie kontakty, ze moga ja wyjebac z pracy na
moje polecenie. Co o tym sadzicie? A moze sie pojawic u niej w robocie z
jakas nowa kobieta?

A wlasnie gdyby co to jestem wolny :D
www.puchatek21.fotka.pl
serio...pytam sie powaznie. Nie chce mi sie po prostu szukac i nie mam na to
czasu. Jesli jest jakas zainteresowana to prosze o kontakt. Jesli chcecie
sobie zazartowac, to tylko szkoda mojego i waszego czasu :D

Ale wracajac do tematu. Ile osob sie msci? Ile po prostu stawia krzyzyk?
Obserwuj wątek
    • itsnotme Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 09:02
      Generalnie zależy jeszcze co zrobiła, ale..
      Facet, olej to. Mszczenie się to domena kobiet.

Zrobi Ci się na chwilę lepiej, a nie wiadomo, jak długo ona roboty będzie szukać.
      A tak olejesz sprawę i się spokojnie zawsze będziesz patrzył w lustro przy goleniu.
    • bogulo Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 09:02
      zemsta jest piekna, ale tylko zemsta z klasa, a wypierdzielenie z pracy to
      prymitywne
    • anxiety3 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 09:17
      a ja tego tak nie zostawie. (wkoncu
      > skorpion ze mnie)...
      A moze jednak? Po co manipulowac silą? to malo meskie wyrzucac kobiete na
      bruk.
      Poza tym, ona sobie zdaje spraw z Twoich znajomosci i w momencie, kiedy
      zostawisz to sprawe tak jak jest czyli zwyczajnie `olejesz` to , mozesz jej
      dobitniej pokazac, co o niej sadzisz> szkoda na to Twojeog czasu i nerwow.
      + uwaga ode mnie jako kobiety- nie szukasz kontkatu, nie odzywasz sie,
      odbieram, ze Ci nie zalezy-> czy nie bardziej sie zemscisz pokazujac, ze do
      takiej kobiety juz nic nie czujesz i jest Ci obojetna? Moze jej sie zrobic
      przykro, ze tak szybko zapomniales etc, a Tobie o to wlasnie chodzi.
    • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 09:23
      sluchaj...to nie jest tak, ze wyrzuce na bruk. Bo to ani nie jestesmy
      malzenstwem, ani nie mieszkamy razem itp...Jednak wkurza mnie to, ze za kazdym
      razem, kiedy wyciagalem reke ona ja najpierw brala, a potem odrzucala. I to
      trawlo tak bardzo dlugo.
      Nie wiem jak mam ja zranic. Ale chce Tego! Kobiety wypowiadajcie sie.
      • anxiety3 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 09:30
        Nie wiem jak mam ja zranic. Ale chce Tego! Kobiety wypowiadajcie sie.

a co CI da zranienie jej? co wtedy poczujesz ; ulge, satysfakcje? Ty bedziesz
        sie `cieszyl`? bedziesz sie na niej mscil za jej charakter ( bo brala i
        odpychala? -> trzeba bylo zostawic je wczesniej) czy za swoj , ze sie w takim
        razie tak jej dales nabrac kazdorazowo? jesli juz orzekresliles ta kobiete, to
        znajdz inna i skup sie na tym, zeby bylo dobrze ,a nie rozgrzebuj przeszlosci,
        bo tym dluzej nie mozesz sie od niej uwolnic ( i znowu ona jest gora- odeszla,
        odepchnela, a TY sie szamoczesz)
      • samiecc Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 09:31
        nie rob tego!moja ex tez mnie zranila mam jej nagie ostre fotki moglbym je
        opublikowac itd,mam smsy ktore swiadcza o jej klamstwie itd czy rozmowy gg.ale
        po co.poco znizac sie do jakiegos poziomu .jesli byly tylko to co piszesz to
        olej nie warto.rozumiem ze gdyby cie osmieszyla na jakims ogolnym forum
        zmieszla z blotem itd itd.cos takiego naprawde odrazajacego.a tak olej
    • cioccolato_bianco Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 09:31
      zemsta - to szerokie pojecie. ja jestem za znecaniem sie psychicznym jesli
      juz.. ale generalnie to po co? nie chce mi sie.
    • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 09:50
      No to moze przedsstawie mniej wiecej sytuacje abyscie sami ocenili czy sie
      mscic czy nie...
      Nasz zwiazek trwal przez 1.5 roku. Jednak podkreslam, ze na stale mieszam w
      berlinie, choc moim rodzinnym miastem jest szczecin. Przez 1 rok bylo, wrecz
      cudownie. Siedzialem caly czas w polsce, bralem tzw. Social i wszystko bylo jak
      w bajce. jednak w listopadzie 2005 roku dostalem pismo, ze znalezli mi prace.
      Chcial czy nie chcial musialem ja wziasc, bo nie dosc, ze zabraliby mi Social,
      to jeszcze nie mialbym za co oplacac sobie mieszkania i wyladawabym na bruku.
      Kiedy wyjechalem do pracy nasz zwiazek stal sie zwiazkiem weekendowym i od tego
      momentu robilo sie juz tylko gorzej. miesiac pozniej (a wiec w grudniu) -
      powiedzialem jej, ze zrezygnuje z pracy i wogole przyjade na stale do polski,
      bo zadne pieniadze nie sa wazniejsze od niej. Po prostu bylem w stanie
      zrezygnowac ze wszystkiego dla niej. Niestety ona tego nie chciala. Mowila, ze
      to zly pomysl itd itd...Przez to zaczely sie nasze awantury. Ze kiedy ja
      przyjedzalem na weekend, ona nie miala dla mnie czasu i sie wogole nie
      widywalismy. Ona mowila, ze sie czepiam, ale dla mnie to byl cios. Cios tym
      bardziej wiekszy, bo moj brat jest w takiej samej sytuacji jak ja...Teraz na
      wakacje bedzie sie zenil, a on ze swoja narzyczona widuja sie raz na miesiac! A
      w dodatku ich dzieli 1000km, a nas tylko 150! Wiec teraz mozecie ocenic.
      Dlaczego chce sie zemscic? Poniewaz dawalem od siebie wszystko co mialem
      najlepszego! Jak to mowia "kochac tak mozna tylko raz" i czuje ze z koncem tego
      zwiazku - odeszla tez czastka mnie.
      • sadelko_pimpka Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 09:55
        Ja sie zemscilam na swoim ex.Ale nie powiem jak,bo to juz podchodzi pod KK;)
        Mialam satysfakcje,ale z perspektywy czasu,mysle,ze nie bylo to konieczne.
        • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 10:10
          Chyba chce poznac ta zemste...Nawet jesli to kategoria KK ;)
          • sadelko_pimpka Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 10:22
            Przyozdobiłam mu dwa razy samochód:(
      • trzydziecha1 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 11:00
        jakub, po pierwsze, fajnie Ci że mieszkasz w Berlinie :)) spędziłam tam 6 lat i
        to moje ukochane miasto :)) tętni życiem, chciałabym kiedyś tam wrócić :)Ale
        poczułam to dopiero po powrocie do kraju.
        teraz do meritum: współćzuję Ci, że stało sie tak jak sie stało. Przyczyną jest
        pewnie fakt, że ona oczekiwała od Ciebie materialnego bezpieczeństwa i maximum
        wolności.... trudno ale na pierwszy rzut oka wygląda na materialistkę. Może sie
        mylę, ale tak na pierwszy rzut oka. Wiec moze powinieneś się cieszyć, że nie
        wdepnąłeś w to na stałe? Teraz poboli, a za jakiś czas okaże się, że spotkasz
        dziewczynę skarb, cudowną i kochajacą, i bedziesz dziekował niebiosom ze stało
        sie tak jak sie stało.... A o sobie sachowasz dobre zdanie, nie będzie
        niesmaku, jaki pozostaje po tego rodzaju "załatwianiu" sprawy.
      • voker Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 11:40
        Gdyby zdradzila Cie, to moze opowiedzialbym sie za zemsta, ale tez raczej nie. Mszczac sie przyznasz sie przed nia, ze zranila Cie mocno i ze jestes burak (tak samo moga pomyslec Twoi kumple).
        Ten zwiazek rozpadl sie i tyle. Jesli juz musisz, to powiedz jej co o niej myslisz. Jednak najlepsze bedzie ignorowanie jej, czyli miej ja w dupie.
    • nikita696 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 10:31
      buahahahahahhahahahahhaha,pustak z ciebie;D juz sam kar bylo dla niej to ze
      byla z toba....
      • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 10:39
        OK Sensei! Teraz wylacz komputer i biegnij do szkoly, bo Cie z gimnazjum
        wyrzuca!
        • nikita696 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 16:25
          No widzisz jak mi dogadales,ze teraz placze caly czas:Dwielki wplywowy
          inteligent sie znalazl:D i te twoje "ogloszenie"ze nie masz czasu szukac
          kobiety wiec niech skoczy na twoje zdjecie w fotce:D wspolczuje buractwa:D
          pozdrawiam i szcescia zycze i juz biegnedo gimnazjum.......buahahhahahhahaha
    • maciohappy Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 10:39
      wygladasz mi na antka, zatem sie nie dziwie ze zwiala
      ale swoja droga, jak mozesz jej namieszac to czemu nie
      niech ja z roboty wywala i juz

a moze udajesz wplywowego
      a naprawde jestes cieciem osiedlowym co ?
      • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 10:46
        spoko pytam co byscie zrobili. mscili sie czy nie?
        a wplywy w rzeczy samej mam.
        • itsnotme Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 10:58
          nie. skup się na robocie i znalezieniu jakiegoś hobby. A potem możesz szukać
          nowej kobiety, żeby mieć kogoś sensownego będziesz się musiał trochę poświęcić.
          Rzucenie linka do stronki i czekanie na maile sprawy nie załatwi...
          I jak masz wpływy i znasz kogoś kto będzie tworzył wartośc dodaną dla firmy, to
          załatw tej osobie robotę, z korzyścia dla niej i dla firmy.
          Nie masz powodu żeby się mścić, związek nie wytrzymał próby i tyle.
        • widokzmarsa Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 11:31
          sam bym olał faceta nieroba co w młodym wieku siedzi na socjalu mogąc pracować
          za dobre pieniądze za granicą. Od razu widać brak przyszłości. Ty sam, swoim
          podejściem do życia ją zostawiłeś. Znalazła kogoś innego i miała rację. Odpuść,
          po narobisz sobie kłopotów. Laska nie miała wyboru i miała rację, nie rozumiesz
          tego???
          • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 11:46
            ale ty to wszystko zle zrozumiales!!! Jakiego nieroba?
            Siedzac na socjalu bylem caly czas przy niej! i bylo dobrze! Dostawalem kase za
            nic + dorobialem sobie jako barman. Ale bylem w szczecinie i spotykalismy sie
            codziennie!
            Natomiast kiedy dostalem prace to musialem wyjechac! i nasz wiazek po prostu
            nie przetrwal takiej proby...
    • rg83 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 11:07
      nie no z tą pracą to przesadzasz teraz, nie rób tego
      ale pomysł niezły jeśli rzeczywiście sie jej należy to do dzieła..
    • zobiektywizowany Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 11:57
      szczerze pisząc to nie wyglądasz na kogoś z poważnymi kontaktami
      no chyba że taki niepozorny jesteś

jakub_234 napisał:

> Oczywiscie klopoty sercowe...
      > moja ex mnie po prostu zrobila w ch..a a ja tego tak nie zostawie. (wkoncu
      > skorpion ze mnie)...Mam nawet takie kontakty, ze moga ja wyjebac z pracy na
      > moje polecenie. Co o tym sadzicie? A moze sie pojawic u niej w robocie z
      > jakas nowa kobieta?
      >
      > A wlasnie gdyby co to jestem wolny :D
      > www.puchatek21.fotka.pl
      > serio...pytam sie powaznie. Nie chce mi sie po prostu szukac i nie mam na to
      > czasu. Jesli jest jakas zainteresowana to prosze o kontakt. Jesli chcecie
      > sobie zazartowac, to tylko szkoda mojego i waszego czasu :D
      >
      > Ale wracajac do tematu. Ile osob sie msci? Ile po prostu stawia krzyzyk?
    • linka234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:01
      Jakub, a jeszcze przed weekendem było chyba miło, co??
      Szybka zmiana stanu posiadania???

Zostaw g..o, niech nie śmierdzi:)
      • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:17
        Hej Ewelina! No wlasnie! na weekend znowu mialem plany co do niej! Mielismy sie
        pogodzic, bo chcialem jej dac jeszcze jedna szanse. Nie skorzystala, wiec
        weekend znowu szlag trafil. A ze zlosci kopnelem w komputerm, z ktorego
        wylecialy jakies iskierki i od tak kupilem sobie nowy :D
        Ale masz racje moi znajomi tez tak mowia..."im szybciej sie splocze gowno, tym
        mniej bedzie po nim smierdzialo"...
        • linka234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 16:08
          Widzisz, Jakubie, nie ma tego złego...-przynajmniej masz nowy sprzęcior:)
          a wizytówki nadal nie widzę:(
    • krecilapka Chyba zle to rozegrales. 09.01.06, 12:08
      Jak Cie to rajcuje, to trzeba bylo isc do niej do pracy z nowa laska, sprawic by "byla" wywalili z roboty, ale o tym nie trabic na lewo i prawo.
      Bo te pomysly na zemste to takie troche zalosne sa. Bez rozmachu. Kiedys mezczyzni z milosci to sobie w leb strzelali. A Ty co? Wyjdziesz na malutkiego pizdusia-plastusia, i tyle. Zadna rozsadna baba Cie nie zechce. Serio mowie - jak bedziesz opowiadal te swoje historyjki milosne, i pomysly na ich zakonczenie, to ekhm... Laskom raczej nie rozpowiadaj, ze zostales dokumentnie olany. Wieksze wziecie maja faceci pozadani, niz niechciani.
      • jakub_234 Re: Chyba zle to rozegrales. 09.01.06, 12:13
        twoj facet musi byc naprawde wyrozumialym kolesiem skoro tak mowisz. Albo tak
        naprawde nigdy jeszcze nikogo nie kochalas. Nie mam zamiaru robic z
        siebie "pizdusia-plastusia", jednak to forum, a ja teraz przechodze depresje.
        Wiec slowo ZEMSTA, KARA itp...tylko teraz przychodza mi do glowy, bo jedyne
        pytanie jakie sobie zadaje od dluzszego czasu to "Jak ona mi to mogla
        zrobic"...itp. Czas wyleczy rany. Oczywiscie, ze tak sie stanie. Ale
        przestrzegam Cie, ze nie czas jest tutaj dla mnie teraz wazny, a uczucie, ktore
        zostalo mi zabrane!
        • krecilapka Re: Chyba zle to rozegrales. 09.01.06, 12:34
          > a uczucie, ktore zostalo mi zabrane!

Sam je sobie zabrales. Ja darzyles uczuciem czy siebie? Jak ja to sie ciesz, ze teraz bedzie szczesliwa. Ale Ciebie to nic nie obchodzi, bo martwisz sie tylko soba, ze Ci niedobrze i musisz jezdzic na recznym. Kochaj sobie ja dalej ale platonicznie, jak juz koniecznie musisz. Co Ci zrobila? Specjalnie wydlubala oko? Wsadzila palec i nagle skrzywila go bolesnie? Nic Ci nie zrobila, bylo milo i sie skonczylo. Wina nigdy nie jest po jednej stronie. Uznala, ze lepiej jej bedzie bez Ciebie, i to wszystko. Widac zla kobieta byla. Lepiej pokombinuj co robiles zle i postaraj sie to poprawic. Tylko zachowaj sie jak mezczyzna. pochlej, ponarzekaj, ze baby to ch..e i znajdz sobie nowa.
          • pancwynar Re: Chyba zle to rozegrales. 11.01.06, 15:43
            czytając ten wątek zastanawiałem się przez chwilę co mnie powstrzymuje przed wcisnięciem 'detete'?
            śledząc projekcje faceta(?) marzącego o zemście na byłej miałem wrażenie, że przez pomyłkę wdepnąłem na jakieś forum tasiemców brazylijskich (+ autoreklama własnego portofilio - trzeba mieć tupet:P)
            a niektórzy jeszcze starali się wyłożyć gościowi "czemuż to wadzi tak postpropanować niewieście, nawet już nie nadobnej?" zmiast prosto z mostu odpalić proste, żolnierskie słowa jakie przychodzą na temat autora powyższych enuncjacji
            jeden tylko dobrze rzekł - "popełnij samobójstwo, to nią wstrząśnie i zemsta się dokona" - nie dodał tylko, że i innym przyniesie ulgę...
      • trzydziecha1 Re: Chyba zle to rozegrales. 09.01.06, 12:45
        ehhh kręciłapka. Ty jak coś powiesz...normalnie :))
    • b-beagle Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:11
      Zemsta jest słodka tylko ,że często jest również bezsensowna i nic nie daje
    • cyberski Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:15
      A bierzesz pod uwage to, że mszcząc się, umocnisz ją w przekonaniu, że była z "burakiem" i że dobrze zrobiła odchodząc?

Czasami zemsta ma odwrotny skutek od zamierzonego i umacnia osobę na której się zemszczono, zamiast "dobić"
      • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:18
        no to moje pytanie wiec brzmi..."jak ja dobic?"
        • cyberski Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:19
          jakub_234 napisał:

> no to moje pytanie wiec brzmi..."jak ja dobic?"

bardzo prosto...
          popełnij samobójstwo z powodu jej odejścia...
          Zapewniam, że jej to na długie lata siądzie na psychikę
          • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:21
            no tak to jest mysl! Brawo za ta refleksje! Dzieki, ze sie ze mna nia
            podzieliles...Ok Teraz to juz ide sie zabic! ROFL.
            • cyberski Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:27
              jakub_234 napisał:

> no tak to jest mysl! Brawo za ta refleksje! Dzieki, ze sie ze mna nia
              > podzieliles...Ok Teraz to juz ide sie zabic! ROFL.

Jakakolwiek zemsta obarczona jest ryzykiem tego, ze zamiast "dobić ofiarę" sprawisz, że ją wzmocnisz w przekonaniu, ze sam "jesteś dupkiem od którego warto odejść"...
              Znam zbyt wiele kobiet na których ex-faceci chcieli się zemścic, w skutek czego kobietę jedynie umocnili w przekonaniu, że jednak "mój były to był dupek, bo nie umiał z klasą odejść"

Samobójstwo daje niemal 100% pewnośc, że ją mimo wszystko na dłuższy czas dobijesz...
              I Tyle...
    • p-iotr Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:35
      Jakub - smutny koles z Ciebie, a wiesz dlaczego?

1. Nie umiales sobie znalezc fajnej kobiety, albo i umiales ale nie umiales jej
      zatrzymac przy sobie.
      2. Kreujesz sie na kul-goscia z RFN-u, a mentalnosc masz przedszkolaka (walne
      ja lopatka w glowe, to mi ulzy)
      3. I jeszcze na dodatek wywlekasz swoje sprawy sercowe na forum - czyli kazesz
      de facto decydowac o swoim zyciu zbieraninie przypadkowych ludzi.. Ja jebie po
      prostu... Szycha z Ciebie..

pzdr

-
      • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:38
        1. fakt
        2. nie zycze ci tego samego co ja wlasnie przechodze, bo sam sie bedziesz tu
        rozpisywal.
        3. nikomu nie kaze decydowac o swoim zyciu...Gdzie tak napisalem? Ja sie tylko
        pytam, czy wy byscie sie mscili czy nie...
        • cyberski Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:41
          jakub_234 napisał:

[...]
          > 3. nikomu nie kaze decydowac o swoim zyciu...Gdzie tak napisalem? Ja sie tylko
          > pytam, czy wy byscie sie mscili czy nie...

No pamiętaj o tym, ze zemsta nie świadczy o osobie na której sie mścisz tylko o Tobie...
          Sam decyduj czy wolisz być mężczyzną, czy chłoptasiem...
    • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 12:51
      zaglebilem sie w forum i wiecie co przeczytalem? Jeden watek, ktory po prostu,
      az podniosl mnie na duchu. Juz wiem co zrobie. Ona sie sama kopnela w dupe.
      Dzieki wszystkim za checi i rady...Oto co mnie olsnilo:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=34585220
      • mamba8 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 14:01
        odsyłam cię do mojego wątku......i fakt posłuchaj się tamtych.......to co
        zrobisz teraz będzie ewidentną zemstą i o na to wyczuje i uzna cię za gorszego
        niż pewnie jesteś. Najlepsza zemsta to bycie szczęśliwym i amnezja.
        Nie wiem też czemu cię tam tak atakują-to normalne to co teraz przechodzisz. Po
        co tracić czas i energię na coś tak negatywnego i nie prowadzącego do niczego?
        A co do kobiet to że nie masz czasu na szukanie..nie będzie dobrze odbierane.
    • ewa246 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 14:22
      Mój Pan też jest spod znaku skorpiona - macie też więcej cech wspólnych. Obaj
      jesteśmy komplentnymi palantami. Różnica jest jedna: ja od niego jeszcze nie
      odeszłam. Dlaczego chcę? Bo: jest nierobem tak jak ty, do niczego nie dąży tak
      jak ty, słucha kolegów , którzy mówią mu co ma zrobić, ty z pewnością też ...
      itd
      Morał
      Jesteś zwykłym prymitywem, a ona widocznie chce czegoś więcej.
      Rada na przyszłość:
      niestety i tak nieskuteczna - ludzie twojego pokroju uważają , że wiedzą lepiej
      O jakiejkolwiek zmianie w tobie można zapomnieć

Przecież nie interesuje cię kto jest przeciw, tylko kto za. Jeżeli będzie 1000
      przecie a 1 za , to i tak będziesz się "mścił" /czyli zrobisz z siebie
      kretyna/. Twój post jest na zasadzie: "czy napić się wody bo chce mi się pić"

ps Też jestem spod znaku skorpiona
      • voker Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 15:38
        Dazy swoj do swego? Pokaz mi swoja polowke, a powiem Ci kim jestes.
    • dyskopata Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 14:25
      jestes bardzo zdeterminowany ale to chyba nie jest najlepszy pomysl to jest
      reakcja pod wplywem emocji i po jakims czasie przechodzi ale z drugiej strony
      podobno zemsta jest rozkosza bogow...
    • kate-gun Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 16:22
      nawet najwiekszemu wrogowi nie zyczylabym utraty pracy, a juz tym bardziej nie
      przyczynilabym sie do tego. zzarlyby mnie wyrzuty sumienia.
      to b. prymitywna zagrywka. wysil sie na cos inteligentniejszego.
    • iberia29 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 17:19
      daruj sobie zwalnianie dziewczyne z pracy bo to chwyt ponizej pasa, po prostu
      pokaz sie z inna-powinno zadzialac.
    • modrooka Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 17:40
      No reklamę to ty se niezłą zrobiłeś, normalnie aż się nie mogę Tobie oprzeć.
      Toż ty jesteś marzeniem wielu kobiet. Złośliwy drań bez skrupułów, traktujący
      związki jak transakcję. Bosko. Jestem urzeczona.
      • kolorowa_diablica Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 18:17
        ja tez... stwórzmy jego fanklub... może da nam autoryzacje i swój numer telefonu :)
        a swoją droga nie wiedziała, ze FM robi równiez za portal - randka bez zobowiazań :)
        • modrooka Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 18:45
          O właśnie, fanklub napalonych na jakuba. Może szczęście się do nas uśmiechnie i
          raczy się nami zainteresować :))))
          • kolorowa_diablica Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 18:53
            tylko trzeba jakąs porzadna autocharakterystyke zrobić...
            bo na pewno dostanie tyle propozycji, ze nie będzie wiedział na co sie zdecydować... trzba sie jakos wybic z gaszcza wielbicielek...
            tylko kurna jak :/
            • modrooka Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 19:04
              No właśnie, jak...to nie takie proste. Myślę że poprostu trzeba bardzo się
              starać, usługwać panu i władcy, dzwonić, robić co tylko zapranie. no wiesz,
              niewolnicza robota
              • kolorowa_diablica Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 19:35
                no... kurde... a i tak Cie na koniec kajdanami skuje i zamknie w kuchni...
                w ekstremalnych przypadkach zakuje w dyby i zajdzie od tyłu :)
      • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 08:58
        sluchaj modrooka, jak napisalem wczesniej daj sobie siana jesli zamierzasz
        sobie robic jaja. To samo tyczy sie Kolorwej_diablicy. Reklama, czy nie...a noz
        sie komus spodobam. Teraz potrzebuje tego kogos przy mnie, i nie jako osoby,
        aby zakleic rany, tylko osoby, ktora potrafilaby mnie docenic. Wiec zlosiwe
        komentarze zostawcie dla siebie. Takie docinki to zagrywki gowniarstwa...Wiec
        darujcie sobie.
        • modrooka Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 11:21
          Słuchaj Jakub. Już współczuję tej króra się na to zdecyduje. Nie wolno sie
          bawić czyimiś uczuciami bo Tobie tak wygodniej. Ty potrzebujesz kogoś kto cię
          będzie wielbił, żebyś się mógł dowartościować. Związki natomiast polegają na
          tym że obie strony dają coś z siebie. Już widać że ty tylko chcesz brać.
          Problem polega na tym że to zrani tą drugą osobę, kiedy nie daj boże się
          zaangażuje.
          • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 12:05
            a skad ty mozesz wiedziec co z takiej randkowej randki moze wyjsc? A moze to ja
            sie wlasnie zaangazuje...przeciez nie robie tak, ze pojade do osoby w ciemno, a
            okaze sie to calkiem inna osoba. Najpierw sie z nia poznam przez wirtualne
            pogawetki. Jak ty sobie to wyobrazasz? I nie potrzebuje osoby, ktora bedzie
            mnie jak to mowisz "wielbic" tylko takiej, z ktora bede mogl na prawde o
            wszystkim porozmawiac. A ty mowisz, ze potrafie "tylko brac"! Rozczaruje cie
            poniewaz ja malo biore, a duzo daje! ale ty postawilas juz ekspertyze widze,
            nawet mnie nie znajac...ladnie.
            • voker Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 12:30
              jakub_234 napisał:
              Rozczaruje cie
              > poniewaz ja malo biore, a duzo daje!

I wystawiasz rachunek. ;-)
            • modrooka Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 13:00
              No proszę, jaki ty szlachetny jesteś. Tylko jak pogodzić szlahetność z chęcią
              zemsty i to najniższych lotów. Sprawić żeby dziewczyna straciła pracę? Raaany
              zastanów się. Zemsta do niczego nie prowadzi.
              I nie rób z siebie niewiadomo kogo.
              • asiulka81 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 13:06
                oj ten Jakub, oj oj, niedobry chlopaczyna....

a z gebusi wydaje sie taki mily... a we wnetrzu siedzi male zawistne stworzonko
                • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 14:19
                  jestem mily, moge powiedziec, ze bylem za mily! i dlatego dostalem tak
                  centralnie w gebe. Dlatego teraz to tak bardzo boli!
                  naprawde poznac mnie blizej = polubic mnie
        • kolorowa_diablica Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 14:19
          alez spodobasz się na pewno... bo brzydki nie jestes... ale czy forum to jest miejsce na takie anonse?
          ja mam wrazenie, ze Ty nie napisałeś,że szukasz kogos, kto Cię doceni itp... tylko kogoś na szybki, niezobowiazujacy...
          tak to bynajmniej zrozumiałam :)

a maszczenie się... jest bez sensu... lepiej pokaz klase i olej pannę... i miej ja juz daleko gdzies, choćby nie wiem jka chciała do Ciebie wrócić...
          • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 14:22
            TAKIE WLASNIE ODPOWIEDZI szukalem...a nie jakis..."Ale ty debil, bo szukasz
            osob przez forum i chcesz sie mscic". Jednak sie nie bede mscil. I wlasnie
            pomoglo mi m.in. forum!
            mozesz mi wierzyc badz nie, ale nie szukam szybkich numerkow, bo takie mnie nie
            interesuja. Zreszto napisalem to na mojej stronie w dziale "czego nienawidze"
            bodajze. :D
            • kolorowa_diablica Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 14:29
              jakbys sie na niej zaczął mścic pokazałbys jej tylko jak bardzo dotkneło Cię,to co zrobiła...
              a Ty bądź ponad to i chocby nie wiem jak bolało... lej na nią ile wlezie... ona juz nie istnieje... to jest najlepsza postawa...

a jesli nie szukasz kogoś na numerek... tylko serio... no to powodzenia :)
    • anabelle Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 09.01.06, 18:15
      jakub mścij sie na maksa !i niech maua zobaczy jak to jest przyjemnie być
      zrobionym w h....a
      • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 09:00
        juz wiem co bedzie dla niej nawieksza kara. Kiedy zobaczy, ze po pewnym czasie
        zaczne odnosic duzo wieksze sukcesy od niej.
      • kolorowa_diablica Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 14:21
        a może mu podrzuc jakąś laleczkę voodoo... bo widzę, że niezła z Ciebie widźma :)
        • jakub_234 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 14:26
          VooDoo juz probowalem, nie dziala! teraz rzucam klatwy!
          A wiec, zycze wsztkim osobom, ktore robia w ch..ja swoich partnerow, aby to im
          zdarzyla sie taka sama sytuacja!
          Hehehehe taki msciwy jestem!
          • kolorowa_diablica Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 14:30
            ja ostatnio wszystkie moce piekielne zebrałam i rzuciłam klatwę na jakiegoś palanta, co mi portfel z dokumentami zawinął (nawet nie wiem kiedy)...
            otóż ma mu członek uschnąć... mam nadzieje,z e sie spełni... sprawiedliwosci stanie sie za dość :D
          • ania1022 Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 14:34
            jakub_234 napisał:

> VooDoo juz probowalem, nie dziala! teraz rzucam klatwy!
            > A wiec, zycze wsztkim osobom, ktore robia w ch..ja swoich partnerow, aby to
            im
            > zdarzyla sie taka sama sytuacja!
            > Hehehehe taki msciwy jestem!

Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni. Uwazaj wiec bo kady kij ma dwa konce.
            Jednym kogos uderzasz a drugim sam obrywasz.
            Badz mezczyzna i daj sobie spokuj z tym mszczeneim sie.
    • gczern Re: Zemsta jest slodka! Kto jest za? 10.01.06, 12:54
      Oj ale debil, podał linka fotki i tekst nie chce mi się szukać i nie mam na to
      czasu, to już jest skrajność. Ten net schodzi już totalnie na psy
    • linka234 Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 15:51
      zgłosił się ktos po twoim dramatycznym apelu??:)
      • kolorowa_diablica Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 15:57
        itsnotme pewnie :D
        • linka234 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:20
          myślisz, że oni ten-tego?? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!:)
          • kolorowa_diablica Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:23
            no wiesz... niby w nieparzyste do mnie, w parzyste do Ciebie... ale ani wczoraj go u mnie nie było... i Tobie tez bym nie radziła nie liczyc na jego obecność :/
            ...to podejrzane jest :D
            • linka234 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:24
              wiesz, nie byłam z Tobą szczera.....
              u mnie był:D
              ale szybko się zmył:)

jutro Twoja kolej, ciekawy, czy się stawi:)
              • kolorowa_diablica Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:28
                aaaaaaaaaaaa.... zatkało mnie...
                jak tak, to weź go sobie i w nieparzyste :P
                • linka234 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:31
                  ej, nie unoś się;)

ja nie dam rady, nie podołam

ale szczerze i tylko między nami: to ja wyszłam dziś do niego z inicjatywą-
                  dopomniałam się o swoje:)
                  • kolorowa_diablica Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:36
                    eee tam... nie dasz sobie rady z itsnotme? to spokojna istota jest :D
                    • linka234 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:37
                      mówisz?? tak dobrze go znasz, czy tylko on takie pozory stwarza??:)
                      • kolorowa_diablica Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:38
                        no nie wiem... on się ciągle domnie wprasza... ale jeszcze go nie wypróbowałam... może sie okazać, ze to prawdziwy wariat :)
                        a Ty jak go oceniasz? :D
                        • linka234 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:41
                          jest miły, inteligentny, błyskotliwy i sie nie wprasza;P
                          • kolorowa_diablica Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:43
                            ....no no... gdzie sie nie wprasza, to sie nie wprasza :) hyhyhy... ja tez uwazam, ze jest czarujacy :)
                            • linka234 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:44
                              kurcze blade, ciekawe, czy wie, jaką popularnością się cieszy:)
                              • kolorowa_diablica Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 16:45
                                no jak wieczorami sam z nami na forum dyskutuje, to chyba wie, ze jest pozadany przez miliony kobiet :D
                                • linka234 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 17:18
                                  czyli mamy miliony do pokonania???:P
                                  wiesz, jakoś dziwnie spokojna jestem...:P
                                  • anxiety3 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 17:26
                                    Jakub...zdecydowales cos w sprawie Twojej rzekomej zemsty? ;-)
                                  • anxiety3 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 17:28
                                    uuu, nie z glownego postu napisalam ..przez pomylke;)
                                    fanclub itsnotme zakladacie? ciekawie sie zapowiada.
                                    • linka234 Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 17:30
                                      nie, nie!!:)
                                      nie zakładamy
                                      po jakiego... kusić los i konkurencje??:P
                                      • kolorowa_diablica Re: Jakub, znalazłeś?? 10.01.06, 17:51
                                        my robimy tak, ze zrywamy jego, a on mysli, ze zrywa nas... i tak jest dobrze :D
                                        • itsnotme Re: Jakub, znalazłeś?? 11.01.06, 08:47
                                          pascal! sex sex sex sex na oślą ławkę z tym!!:)
                                          • anxiety3 Re: Jakub, znalazłeś?? 11.01.06, 09:35
                                            :-) ha ha ha
      • jakub_234 Re: Jakub, znalazłeś?? 11.01.06, 08:30
        bardzo smieszne dziewczyny, bardzo smieszne :D
        smiejcie sie z desperata °_°
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka