ishtarr 13.01.06, 00:27 Mnie np denerwowalo u bylego plucie na ulicy i mlaskanie przy jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonnie-blue Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 00:29 Moj ex mial denerujacy zwyczaj nie uzywania chusteczek higienicznych, tylko ... grrr jeszcze teraz mnie obrzydzenie bieze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 09:53 Moze po prostu trenowal? W ksiedze rekordow Guinessa jest plucie i smarkanie na odleglosc :). Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 00:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=34365924 Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 01:12 A co to jest dama? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 08:13 wyraz dama pochodzi chyba od "dam co mam" :P Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 11:13 a mój były zawsze nie tylko w zime miał popękane usta tak że strup na strupie był i nie dość że samo to pękało i krew leciała to nawet nie chciał kremu używać " bo nie jestem pedałem" bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
qasz interesuje, a jakże 13.01.06, 17:45 wiemy już od was, że: nie pachniemy, śmierdzimy, drapiemy się po jajach, oglądamy się za laskami, szukamy gdzie by tu ogóra zakisić, plujemy, chrapiemy, nie używamy kremów i innych pedalskich wynalazków, nie przepadamy za waszymi mamusiami, rozdajemy wam sinole pod oczami, jesteśmy gorzej wykształceni, gorsi z nas kierowcy, niesłusznie was porzucamy dla młodszej i brzydszej gó..ary, nie mamy racji, kłamiemy, lubimy naturalnie /nie malowane/ wyglądające kobiety chociaż takich nigdy nie było i nie będzie, jesteśmy tylko podstawkami pod penisa, w niedalekiej przyszłości obejdziecie się bez nas. Odpowiedz Link Zgłoś