Dodaj do ulubionych

Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze damy?

13.01.06, 00:27
Mnie np denerwowalo u bylego plucie na ulicy i mlaskanie przy jedzeniu.
Obserwuj wątek
    • bonnie-blue Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 00:29
      Moj ex mial denerujacy zwyczaj nie uzywania chusteczek higienicznych, tylko ...
      grrr jeszcze teraz mnie obrzydzenie bieze :/
      • krecilapka Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 09:53
        Moze po prostu trenowal? W ksiedze rekordow Guinessa jest plucie i smarkanie na odleglosc :).
    • voker Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 00:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=34365924
      • jaremax Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 01:12
        A co to jest dama? :)
        • bogulo Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 08:13
          wyraz dama pochodzi chyba od "dam co mam" :P
          • rycesz Bawimy sie jak damy 13.01.06, 11:16
            a jak nie damy to sie nie bawimy :)
    • monique18 Re: Panowie, interesuje Was co denerwuje Wasze da 13.01.06, 11:13
      a mój były zawsze nie tylko w zime miał popękane usta tak że strup na strupie
      był i nie dość że samo to pękało i krew leciała to nawet nie chciał kremu
      używać " bo nie jestem pedałem" bez komentarza.
    • qasz interesuje, a jakże 13.01.06, 17:45
      wiemy już od was, że:

nie pachniemy, śmierdzimy, drapiemy się po jajach, oglądamy się za laskami, szukamy gdzie by tu ogóra zakisić, plujemy, chrapiemy, nie używamy kremów i innych pedalskich wynalazków, nie przepadamy za waszymi mamusiami, rozdajemy wam sinole pod oczami, jesteśmy gorzej wykształceni, gorsi z nas kierowcy, niesłusznie was porzucamy dla młodszej i brzydszej gó..ary, nie mamy racji, kłamiemy, lubimy naturalnie /nie malowane/ wyglądające kobiety chociaż takich nigdy nie było i nie będzie, jesteśmy tylko podstawkami pod penisa, w niedalekiej przyszłości obejdziecie się bez nas.
      • qasz acha, dłubiemy w nosie 13.01.06, 17:46
        • monique18 Re: acha, dłubiemy w nosie 13.01.06, 19:25
          aha i nie myjecie uszów ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka