laskaa05 12.02.06, 19:21 znacie moze jakie diety AFRODYZJAKI????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.blue kup sobie tabletki w aptece- ziołowe 12.02.06, 19:31 nie znam nazwy ale wyczytałam w jakimś piśmie kobiecym że są takowe Odpowiedz Link Zgłoś
laskaa05 Re: kup sobie tabletki w aptece- ziołowe 12.02.06, 19:33 hmmm ,przydalyby mi sie, bo ostatnio nie mam ochoty na sex :/ moze to od tabletek anty, bo czytalam, ze to mozliwe :] Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue po tabletkach to bardzo możliwe 12.02.06, 20:25 sama przez to przeszłam; po odstawieniu tabletek anty wszystko wrocilo do normy ale dopiero po kilku miesiacach... Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Dieta powstrzymania się od seksu.. 12.02.06, 20:18 .. przynajmniej przez jakiś czas. Ja stosuję od 23 lat i możesz mi wierzyć, działa! Apetyt rośnie z każdym roczkiem. Mówię Ci, powstrzymaj się tak chociaż przez kilka lat, to w końcu rzucisz się na swojego faceta wygłodniała ;p Odpowiedz Link Zgłoś
laskaa05 Re: Dieta powstrzymania się od seksu.. 12.02.06, 20:21 kilka lat??????????? bez przesady :] kilka tygodni mozna zniesc (ledwo)... ale nie lata :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hohohohihihi Re: co zrobic zeby miec wieksza ochote na sex???? 12.02.06, 20:39 o ile nie planujecie dzieci to pigułka anty równa się sex bez żadnych strasów a jesli Ci sie nie chce to chyba tylko wina Twojego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: co zrobic zeby miec wieksza ochote na sex???? 12.02.06, 21:46 Nie mnie tak nie pobudza jak seksowna, uwodzicielska, namietna, zmyslowa, szalona, dzika i kobieca kocica Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: co zrobic zeby miec wieksza ochote na sex???? 12.02.06, 22:25 Poszukaj w necie, znajdziesz napewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
nane1 Re: co zrobic zeby miec wieksza ochote na sex???? 12.02.06, 22:34 truskawki plus szampan, karczochy, ananas, cynamon, Odpowiedz Link Zgłoś