kaczomowa 29.04.06, 08:38 Facet, naprawdę nie masz WIĘKSZYCH problemów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiki-riki22 Re: Za mały członek 04.05.06, 13:41 no wlasnie nie ma wiekszych a chcialby heh a najlepiej to niech sobie zmeni dziewczyne. dla takiej azjatki na przyklad mialby czlonka giganta. Odpowiedz Link Zgłoś
onioni Re: Za mały członek 06.05.06, 03:23 90 % facetów ma między 165-190 cm (a wiec różnica 15% między skrajnymi) w przypadku członków to aż 50 % (18//12) myśle, że w tym twki problem (mniejsza z tym czy psychiczny czy fizyczny), że Bóg/natura tutaj nierówno dzieli :))))))))))) Tutaj nikt nie lubi być bardzo rózny od więszości, w końcu i posiadacze 25 cm narzekają na swoje gabaryty. pozdro tapety.tapety.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oka16 Re: Za mały członek 21.05.06, 23:21 nie martw sie... nie wazna wilkosc ... wazne co potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Za mały członek 04.05.06, 13:55 Dział "Miłość i seks" podczepiony do tego purytańskiego forum? I jak teraz biedny Paskalik wytnie ten wątek, skoro zawiera opinie do artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Za mały członek 04.05.06, 15:18 Paskalik, co pewnie uszło Twojej uwagi, Mareczku, nie wycina wątków tylko dlatego, że zawierają słowo "seks". Kilka osób już się na tym przejechało. :)) I jeśli tylko żadni podstarzali erotomani-gawędziarze nie będą w tym wątku świntuszyć to nawet go nie tknę nożyczkami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
focus18 Re: Za mały członek 06.05.06, 02:23 to co napisałeś to jest stereotyp :) czy prawdziwa jest teza że nie ma młodych erotomanów ? gawedziarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
omnipotentny Re: Za mały członek 06.05.06, 09:26 Ciekawe dlaczego nasz ukochany pascalik tak często wypowiada się w tym właśnie wątku ))) czyżby istniał jakiś związek między jego osobą a tematem ''za mały...'' :p Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: Za mały członek 07.05.06, 08:08 omnipotentny napisał: > Ciekawe dlaczego nasz ukochany .....związek między jego osobą a tematem ''za > mały...'' :p Z klawiatury mi to wyjąłeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Za mały członek 07.05.06, 09:13 omnipotentny napisał: > czyżby istniał jakiś związek między jego osobą a tematem ''za mały...'' :p Oczywiście. Przecież każdy mój wpis w tym wątku jest dokładnie na ten temat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zblazowana1 Re: Za mały członek 06.05.06, 09:50 ups cholernie mały, biedny facet Odpowiedz Link Zgłoś
kam_il Re: Za mały członek 07.05.06, 14:07 Noc poslubna. Po spelnieniu On pyta swa wybranke" Kochanie no i jak bylo? Ona: musze przyznac, ze pensje tez masz mala! Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.piotrowska Re: Za mały członek 17.05.06, 20:07 Ja zawsze wychodzę z założenia, że nie liczy się wielkośćtylko jakość wykonania.wiec może pogadaj o swoich obawach z partnerką, bo może okazać się,że mimo wszystko sprawiasz jej przyjemnośc tym co masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Za mały członek 17.05.06, 20:21 Kup sobie protezę. Są łudząco podobne do oryginału. Wybierzesz sobie wg. własnego uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
meskagadzina Re: Za mały członek 17.05.06, 23:21 czasem odnosze ze faceci w polsce nosza nie penisy a weze ogrodowe .kilka razy mialem okazje ogladac wyniki dlugosci i grubosci penisów robione np przez durexa i tams rednia w polsce to 14,8 cm w wzwodzie!!.kapalem sie po meczach z facetami rozmawialem tez czesto z kobietami starszymi ode mnie kolo i ponad 30 stke i opinie byly podobne ze ta czy ta i jej kumpelki trafialy fiutki 14-18 cm.skad sie biora 30 cm ptaki.moze przylatuja z afryki:).jak sobie zaczne mierzyc od dolu to mi wyjdzie prawie 50:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel-duzych-biustow1 Re: Za mały członek 04.07.06, 17:51 potwierdzam jest stronka w necie z badaniami www.penisy.org.pl albo inne rozszezenie tam pisali wlasnie o 14,8 srednim Odpowiedz Link Zgłoś
omnipotentny Re: Za mały członek 21.05.06, 09:36 poza tym ta ''odpowiedz specjalistki'' jest denna i czesciowo falszywa. nie wiem, na jakiej podstawie podaje ona wyniki, ze penis we wzwodzie ma od 12,5 do 18cm. juz kinsey po przeprowadzeniu swoich testow stwierdzil, ze srednia to 14- 15 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
malorolny Re: Za mały członek 14.06.06, 22:12 amerykanie wszystko maja wieksze, lepsze ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
omnipotentny Re: Za mały członek 26.06.06, 21:05 generalnie chodziło mi o to, że nie ma aż takiego rozrzutu. 80% mezczyzn ma dlugosc 14-16cm. Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 Za mały członek... 25.06.06, 12:47 ..to zmień pozycje człowieku, a nie ciągle na "misjonarza"... ;) A swoją droga pomoc p. psycholog: palce, gadżety, opracja to strach iść na konsultacje... Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Za mały członek 26.06.06, 14:35 przeczytalam fragment tego aartykulu "listu"...te rady to tak na serio czy to jakis zart? czy to jest Bravo moze? niezle sie usmialam Odpowiedz Link Zgłoś
sans Re: Za mały członek 26.06.06, 15:09 i co z dużych...? Byle obwód był OK.. bo przecież penis ma służyć przyjemności a nie obijaniu nerek dla partnerki Myślę że jak ktoś ma nawet i 8 cm a grubość w porządku to i tak ma szansę się wykazać... bo najwięcej unerwienia kobieta ma przy wejściu.. tak czy nie? Ale tu niech kobiety się wypowiedzą :) Oczywiście że lepiej mieć ze 20 i porządną grubość ale nie dajmy się zwariować. Bo ja także chciałbym mieć taką i owaką... ale nie chodzą po ulicach same ideały. Odpowiedz Link Zgłoś
tangolibido Mit 26.06.06, 15:44 To mit panowie, że rozmiar nie ma znaczenia. Mit wciskany Wam, byście nie mieli kompleksów. Prawda jest taka, że niektóre kobiety zdecydowanie wolą duże i po dekonspiracji są rozczarowane, innym jest wszystko jedno. To tak samo jak z biustem: jednemu mały biust nie przeszkadza, innemu owszem. Zakochać natomiast można się w każdym i w każdej - to już ustalone. W miłości ani biusty, ani penisy nie odgrywają znacznej roli, choć... sami wiecie, jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
omnipotentny Re: Mit 26.06.06, 21:07 tangolibido napisała: > To mit panowie, że rozmiar nie ma znaczenia. Mit wciskany Wam, byście nie mieli > > kompleksów. Prawda jest taka, że niektóre kobiety zdecydowanie wolą duże i po > dekonspiracji są rozczarowane, innym jest wszystko jedno. prawda jest trochę inna - ma tu przede wszystkim znaczenie pierwszy partner kobiety. później już niejako podswiadomie kobieta ''porownuje'' z tym pierwszym - jesli mial duzego, to z oczywistych wzgledow jej odczucia z facetem o mniejszym penisie beda inne. i na odwrót. pisal o tym lew-starowicz Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: Mit 19.06.08, 12:52 To, że pisał o tym Lew-Starowicz, nie znaczy, że tak JEST! On z pewnością tylko wyciągnął ogólne wnioski ze swoich badań. I wyszło mu, że część kobiet - i owszem- całe życie porównuje kolejnych partnerów do tego pierwszego. Z pewnością są i takie kobiety.Można im tylko współczuć. Ale są, były i zawsze będą także takie, które takich porównań nie czynią i po prostu lubią większe rozmiary, bo tak jest im przyjemniej w sexie i już;-) Prawda jest taka, że długość penisa nie ma aż tak ogromnego znaczenia / ważniejszy jest jego obwód/, jakie mu niektórzy panowie przypisują. Pod jednym warunkiem!! - że ten penis po prostu mieści się w "średniej krajowej", czyli isnieje jakieś minimum długości powyżej której dwa centymetry w górę nie robią aż tak wielkiej różnicy. No ale trzeba się "łapać" na to "minimum";-) Odpowiedz Link Zgłoś
fregadero Re: Mit 16.02.10, 21:14 Co racja to racja. Badania badaniami a rzeczywistość jest taka że jednak spora część kobiet wskazuje na znaczenie rozmiaru. Niestety często o nieprawidłowych rozmiarach rozprawiają osoby mieszczące się całkowicie w granicach normy. Takie zachowanie zalicza się do tzw. to dysmorfofobii czyli nieadekwatnego sposobu postrzegania własnego ciała. Niestety często takie podejście potrafi spalić gościa na wejściu i uniemożliwić mu jakiekolwiek kontakty z płcią przeciwną. Co ważne istnieje szereg metod umożliwiających powiększanie członka. Od operacji plastycznych po ćwiczenia i ekstendery. Trzeba pamiętać że wielkosc penisa to nie jedyne źródło udanego seksu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivva1 Re: Za mały członek 26.06.06, 22:58 ciekawa teoria ,ale jakby się nad tym zastanowic to coś w tym jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Eeee no.... wiadomo 27.06.06, 14:08 Paskal to kawal ch..., jak kazdy admin ;). Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Czy ten wątek jest zgodny z tematyka forum ? 04.07.06, 08:27 No jak tak mozna przecież o seksie i ptaszkach to nie mozna "Na dyskusje o seksie, zapraszamy na fora tylko dla dorosłych" Odpowiedz Link Zgłoś
gwajak11 Re: Za mały członek 05.07.06, 12:21 pewnie ta wielkosć ma znaczenie ale jak ledwo pamiętam to ja nie kochałem sie samym członkiem tylko całym ciałem duszą ,checią,bliskością a nader wszystko miłość,nie wiem ale myśle ze kobiety czują to podobnie.Szukajcie uczucia a natura zrobi reszte,jak są problemy w zwiazku to nie zawsze jest winny sexs. Trzeba związek pielęgnowac o czym zdarzyło mi się zapomniec,pisze tylko datego by ostrzec <jak cos macie to nie znaczy ze na zawsze>-pozdrowienia od drewniaka z podlasia Odpowiedz Link Zgłoś
agataka_b87 Problem zbyt małego członka 13.06.08, 20:58 Mój obecny chłopak jest pierwszym któremu sie oddałam, czasem zastanawiam sie czy moje odczucia są tym co można dostać max ( iż jego członek także jest gabarytowo mały, może nie jeśli chodzi o cm tylko o obwód ) Ale dla miłości można wiele... Ja go akceptuje takim jakim jest...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
koleszka-sniegowy Re: Problem zbyt małego członka 16.06.08, 14:30 Mój problem jest odwrotny bo długosc 20 cm czasami bywa kłopotliwa nie zawsze jest 100% staysfakcji Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Za mały członek 16.06.08, 14:40 Jego problem ma 12 cm. I może to jedyny jego problem. Jednym słowem szczęśliwy człowiek.;) Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Za mały członek 18.06.08, 15:06 rozmiar czlonka nie ma wiekszeo znaczenia. Znaczenie ma obwod glowy. Kobiety od poczatku swiata buduja w mezczyznach kompleks malego czlonka z czystej zazdrosci i po o aby moc manipulowac mezczyznami. Polecam lekture Freuda. Meskie kompleksy zwiazane z czlonkiem to efekt babskiej glupoty. Wola miec zakompleksionych partnerow niz pewnych siebie samcow u boku. Taka pogieta kobieca natura. Nic nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ullik Re: Za mały członek 18.06.08, 19:22 a cóż to za problem? zdecydowanie wole tego mniejszego niz wiekszego! Odpowiedz Link Zgłoś
cleer Re: Za mały członek 25.06.08, 23:51 ja też wolę mniejszego...;) mój eks miał za dużo w spodniach i duży potencjal...nie dalam rady;) znalazłam coś w sam raz... "nie wielkość, a technika czyni z mistrza zawodnika..." hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Za mały członek 16.02.10, 22:10 Wiadomo że rozmiar ma znaczenie, ale przecież nie będe każdemu spotkanemu facetowi zaglądać w portki. Spotkałam faceta zakochałam się w nim i jest mi z nim dobrze w łóżku bo go kocham i pożądam. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer funstein!!! 17.02.10, 20:08 gdzieś ty się podziewał?? Jak wróciłeś to ja lecę na forum psychologii, poczytam sobie, pośmieje się, czasem coś wtrącę. Witaj ponownie! Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: funstein!!! 17.02.10, 20:09 aaa datę zobaczyłam :/ nie wrócił jednak ... faceci :P Odpowiedz Link Zgłoś