pis-dulka 08.06.06, 17:03 mężczyzini, co wy widzicie w piwie ????? dlaczego to pijecie ????? bo ja nielubie piwa i kojarzy mi sie z pijakami pod sklepem :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben-oni Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 17:15 Mężczyźni... znam kilka kobiet, które też lubią. A co wy widzicie w likierach czy innych kolorowych łamańcach? Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dulka Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 17:37 nie lubie likeirów. malibu lubie i wino rozcięczone z wodą albo z sokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 17:42 Wino rozcieńczasz? Zbrodnia. Sokiem? Karygodne. Ale trudno, każdy pije to co lubi.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 20:38 albo rozciencza to czego nie lubi jak znajomi pija i wtyd nie wypic;] Odpowiedz Link Zgłoś
domisku_21 Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 17:59 pis-dulka napisała: > mężczyzini, co wy widzicie w piwie ????? dlaczego to pijecie ????? > bo ja nielubie piwa i kojarzy mi sie z pijakami pod sklepem :-/ a ja lubie,szczegolnie efesa...natomias maz moj to calkowity abstynent:) Odpowiedz Link Zgłoś
bond700 Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 18:29 Czy przypadkiem Malibu to nie likier? Co do piwa to lubimy je bo...jest dobre :) Czego innego się spodziewałaś? :) Wy (kobiety) lubicie gitarę zawracać a my lubimy konkrety i piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dulka Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 18:44 ja sie nieznam ale piłam malibu z sokiem pomrańczowym i dobre było a piwo jest niedobre :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 18:40 A czy takie marki jak Guiness, Desperados, Grolsch też kojarzą Ci się z pijakami pod sklepem? Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dulka Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 18:45 ja sie nieznam na rodzajahc piwa ale tak piwo mi sie kojarzy i nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
bond700 Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 20:29 To trochę tak jakbyś każde wino mózgotrzepem nazywała. Piwa są różne , tak samo jak ich fani :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 20:37 a lubisz ogorki?? bo ja nie olubie..kojarza mi sie z tramwajem Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: pytanie do mężczyzn 08.06.06, 23:04 Piwo należy spożywać od czasu do czasu, gdyż dobrze wpływa na pracę nerek. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: pytanie do mężczyzn 09.06.06, 06:52 pis-dulka napisała: > mężczyzini, co wy widzicie w piwie ????? dlaczego to pijecie ????? > bo ja nielubie piwa i kojarzy mi sie z pijakami pod sklepem :-/ A mi pijacy pod sklepem, kojarza sie z polska prowincja :) To ze Tobie smakuja jakies margatitki, slodkie sikacze to nie znaczy ze kazdemu... Poza tym nie od dzis wiadomo ze smarkule nie wiedza co jest dobre dla nich :) Piwo jest najpopopularniejszym napojem alkoholowym na swiecie, wiec chyba musi cos w tym byc. I to ze w twojej wsi jest niska kultura picia to nie znaczy ze tak jest gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy555 Re: pytanie do mężczyzn 11.06.06, 01:24 a ja lubię piwo bo jest dobre, i jak można rozcieńczać wino?! Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: pytanie do mężczyzn 11.06.06, 12:59 Przyzwyczajamy sie do piwa i tyle. Pierwsze doświadczenia z alkoholem zdobywamy w towarzystwie kolegów w wieku kilkunastu lat przy piwie. Gdy sie jest studentem to piwoe jest najtańszym dostępnym alkoholem dostepnym za dorbne. To poprostu przyzwycajenie do piwa. niektorym to zostaje na dłuzej innym przechodzi upodobanie do piwa jak ich stac na inne alkohole. Mi przeszło. Nie powiem czasami wypije, ale jak mam wypić kilka piw to sie musze sporo napić żeby sie "napić". żoładek ma ograniczoną pojemność a uczucie opicia wcale nie jest przyjemne a z czasem nabywa sie mięśnie piwnego. Inne trunki nie maja takich ułomności Odpowiedz Link Zgłoś