buraque 11.06.06, 08:34 ...bo mieszkają tam Szwedki sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allerune Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 13:36 dokładnie, ja pamiętam podczas Euro 2004 byłem w londynie i w pubie był mecz, na który szwedki przyszły kibicować... wszystkie wyglądały tak jak ta tutaj + wszystkie miały baaardzo fajne... oczy :] Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 17:16 Ja tam wole Danie. Tez mnostwo fajnych dziewczyn, ale w Danii najbardziej mnie rozczula, ze wszedzie maja wywieszone flagi panstwowe. Na autobusach, na kosciolach, na rowerach.... Bez okazji, zadne swieto panstwowe, czy cos... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 17:24 ania.downar napisała: > Ja tam wole Danie. Tez mnostwo fajnych dziewczyn, byłem w Danii i takiego zjawiska nieobserwowałem (dwa tygodnie; powinienem coś chyba zauważyć) natomiast wybrawszy się na wycieczkę do nieogległem Szwecji wystarczył jeden dzień bym sie napatrzył na nordyckie cukiereczki :) PS. Tak przy okazji to uważam, że Polki są najpiekniesze na świecie (serio) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 17:33 No widzisz... ja tez bym nie zauwazyla, gdyby nie przypadek.... Wiec zasdniczo sie z Toba zgadzam.... ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 17:37 ania.downar napisała: > No widzisz... ja tez bym nie zauwazyla, gdyby nie przypadek.... > Wiec zasdniczo sie z Toba zgadzam.... ;-p chyba do końca nie wiesz o czym piszesz, jako kobieta nie potrafisz docenić w pełni kobiecego piękna (no chyba, że jesteś z "tych" ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 17:39 Nie, nie jestem z "tych"... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 17:40 I zeby bylo jasne: bardzo fajna ona jest - sie zgadzam z Toba, powtarzam po raz kolejny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 22:11 ania.downar napisała: > I zeby bylo jasne: bardzo fajna ona jest - sie zgadzam z Toba, powtarzam po raz > > kolejny. :-) no przecież wiem, ale ty skąd o tym wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 22:18 No, kurcze, bez przesady.... nie musza "taka", zeby ocenic atrakcyjnosc dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 22:24 ania.downar napisała: > No, kurcze, bez przesady.... nie musza "taka", zeby ocenic atrakcyjnosc > dziewczyny... ocenić możesz, ale czy znasz się na rzeczy? ja np. nie wypowiadam się w kwestiach murarstwa czy analizy matematycznej, nie mam o tym pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 22:30 Nie porownuj do murarstwa.... kwestia gustu, zupelnie innymi sie rzadzi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 22:44 ania.downar napisała: > Innymi prawami :-))) ale przecież nie możesz napisać że ona jest w twoim goście, to ja mogę napisać, a z resztą czytałem gdzieś, że 80% kobiet jest biseksualna, to by wiele wyjaśniało... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 22:47 Gon sie, nie jestem chocby w 1% biseksualna. A dziewczyna jest po prostu sliczna i juz mi sie gadac nawet nie chce na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 22:59 ania.downar napisała: > Gon sie, nie jestem chocby w 1% biseksualna a ja jestem chińskim mandarynem, po co w takim razei zabrałaś głos w tym wątku... ja nie pokusiłbym sie o dyskutowanie na temat fotek jakichs facetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 23:01 Noz kurcze, przepraszam. Teraz tez zaluje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 23:08 ania.downar napisała: > Noz kurcze, przepraszam. Teraz tez zaluje. > :-) nie ma tego złego, przynajmniej wątek podbijasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Grecja lepsza!!! 11.06.06, 22:27 ola801 napisała: > wypowiedziałam sie w temacie.... jakis link? PS. Kobiety nie powinny oceniac innych kobietpod tym względem Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 23:46 ania.downar napisała: > Ja tam wole Danie. Tez mnostwo fajnych dziewczyn, ale w Danii najbardziej mnie > rozczula, ze wszedzie maja wywieszone flagi panstwowe. Na autobusach, na > kosciolach, na rowerach.... Bez okazji, zadne swieto panstwowe, czy cos... śmiesz, raczysz, żartować :] Dunki to największe pasztety na świecie, tak mówi moja rodzina, która mieszka tam od paru lat. Wujek twierdzi że jeszcze nie zaobserwował ładnej dunki (w kopenhadze tak, ale był pewny że to jakieś turystki). Większość ładnych z twarzy, ma wieeelgachne dupska. Najlepsze jest to że im to nie przeszkadza, nikomu to nie przeszkadza... :] Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 23:54 :-) no wez nie zartuj.... Dunki sa sliczne.... grubych dupsk nie widzialam.... Wujek pewnie to przy swojej zonie mowil.... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Dlaczego lubię Szwecję... 12.06.06, 09:12 ania.downar napisała: > :-) no wez nie zartuj.... Dunki sa sliczne.... grubych dupsk nie widzialam.... > Wujek pewnie to przy swojej zonie mowil.... ja się zgadzam ze zdaniem allerune, widzisz ania? nie masz pojęcia o temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 12.06.06, 09:16 Oooo, jacy solidarni.... se ide stad, co tu bede tak sama stac... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Dlaczego lubię Szwecję... 12.06.06, 13:15 > :-) no wez nie zartuj.... Dunki sa sliczne.... grubych dupsk nie widzialam.... > Wujek pewnie to przy swojej zonie mowil.... jeśli chodzi o moją ciocię, to skończyła awf i jest (m.in.) instruktorką fitnessu, więc źle trafiłaś :-]. Z drugiej strony rozumiem dlaczego myślisz tak jak myślisz, ktoś kto nie ma kompleksów (a powinien) jako ideał piękna bierze wszystko podobne do samego siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Dlaczego lubię Szwecję... 12.06.06, 15:10 Hahaha :-) dobre :-)))) Niech Ci bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Dlaczego lubię Szwecję... 11.06.06, 22:59 Nie no cukiereczki te Szwedki! Mimo iz wole brunetki to naprawde slodkie :))) Juz wiem dlaczego taka mam ochote na wycieczke w tamte strony :D Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: a ja wole Ekwador 12.06.06, 09:17 sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=5 Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: a ja wole Ekwador 12.06.06, 09:30 nie..moze malo korzystne zdjecia, ale taki typ urody mi sie bardziej podoba Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a ja wole Ekwador 12.06.06, 13:06 chijana napisała: > nie..moze malo korzystne zdjecia, ale taki typ urody mi sie bardziej podoba no sami widzicie, kobieta nie ma prawa oceniać drugiej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: a ja wole Ekwador 12.06.06, 13:10 spadówa...moge oceniac...chodzi mi o typ urody, bo zdjecia samo w sobie moze rzeczywiscie niezbyt ladne...comprende Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a ja wole Ekwador 12.06.06, 13:27 chijana napisała: > spadówa...moge oceniac... pewnie, że możesz, ale sama widzisz jakie są efekty ja też mogę np. grać na fortepianie, ale ze względu na moje i sąsiadów uszy tego nie robię Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: a ja wole Ekwador 12.06.06, 13:33 efekty sa takie, ze zrozumiec sie nei mozemy...przynalam, ze zdjecie jest takie sobie, a ja wole ciemne wlosy oczy i karnacje, niz blondynki z jasna karnacja i niebbieskimi oczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:08 jakbys była facetem to znałabyś odpowiedź na to pytanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:38 no to mnie wtajemnicz!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.www Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:43 Ja jestem facetem i nic wyjątkowego w niej nie widzę.. Znam dużo piękniejszych kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:44 bartek.www napisał: > Znam dużo piękniejszych > kobiet... to super, podziel się zatem linkiem Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:45 :)) Bartek zna w realu...a ja nadal nie zostałam wtajemniczona... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:47 occasion napisała: > :)) Bartek zna w realu... a moja babcia ma lwa w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.www Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:46 Mam na myśli kobiety z mojego otoczenia, a nie napalanie się na panny z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:47 hahaha...dobre Bartek..bardzo dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:47 bartek.www napisał: > Mam na myśli kobiety z mojego otoczenia, a nie napalanie się na panny z netu. hehe gdzie napisałem, że się napaliłem na panne z netu hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.www Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:49 a Szwedka skąd jest??? Chciałeś też linka Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:52 bartek.www napisał: > a Szwedka skąd jest??? Chciałeś też linka ze Szwecji? ;) linka chciałem bo jesli masz cos lepszego do pokazania to chętnie zobaczę, ten wątek jest własnie po to poza tym; na początku napisałem, że uważam że Polki sa najpiekniejsze na świecie, nie rozumiem czego sie czepiasz Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.www Re: no i co w niej takiego rewelacyjnego, hę? 12.06.06, 13:55 Poczułeś się urażony? Zupełnie nie potrzebnie ;-) Każdy przecież szuka "obiektów westchnień" w wybrany przez siebie sposób Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Gadacie w ogole nie jak Polacy!!!! 12.06.06, 11:00 Zamiast wybierac najladniejsza, to glosujmy na najbrzydsza. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka No bardzo bardzo 12.06.06, 14:08 ładna lasencja, nie powiem. Tylko jak czytam powyższą dyskujse, to se myyśłę, co za szczęście, ze gusta sie tak różnią...bo co ma zrobić pulchna bruneta, tórej buraquwe pewnie nie poswieci sekundy uwagi, albo małobiuściasta rudaska, na któą nie spojrzy bartek (?), albo cycata blondyna, która nie podchodzi ...nie wiem juz komu. Eh... kiedys pracowałam w małej firmie sprzedajacej baaaardzo drogie meble. Właściciel dobrał pracownice żeby psaowały do wystroju ;))) (ja byłąm w biurze wiec sie nie lcizę) szczupła, śliczna szatynka z kręconymi włosami i duyzymi oczami brunetka z długimi prostymi włosami i krąglejszymi biodrami, za to cienka w talii jako osa szczuplutka rudaska z piegami i duzymi ustami, o chłopiecej figurze I kobieca długowłosa kręcona blondynka z błękitnymi oczami. Długonoga nimfa błotna siedziała w biurze. To były czasy ;))) Kto nie przyszedł, zanim obejrzał meble, oglądał kolekcje dziewczyn z otwartą buzią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: No bardzo bardzo 12.06.06, 14:11 dzikoozka napisała: > szczupła, śliczna szatynka z kręconymi włosami i duyzymi oczami > brunetka z długimi prostymi włosami i krąglejszymi biodrami, za to cienka w > talii jako osa > szczuplutka rudaska z piegami i duzymi ustami, o chłopiecej figurze > I kobieca długowłosa kręcona blondynka z błękitnymi oczami. > Długonoga nimfa błotna siedziała w biurze. To były czasy ;))) Kto nie > przyszedł, zanim obejrzał meble, oglądał kolekcje dziewczyn z otwartą buzią :)) jesli miałbym wybierać coś innego niź meble o wybrałbym długonogą, mam do nich słabość... Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.www Re: No bardzo bardzo 12.06.06, 14:13 przypominam. to był sklep z meblami. Panie raczej nie były na sprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: No bardzo bardzo 12.06.06, 14:16 Nie, ale stanowiły czynnik marketingowy :) tak naprawdę dziewczyny doradzały w sprawie wystroju wnętrz i robiły projekty na zyczenie. Oczywiscie wszystko z luksusowych kolecji najlepiej pasowało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.www Re: No bardzo bardzo 12.06.06, 14:19 a szef to niezły manipulator. Sięgnął do najprostrzej potrzeby człowieka, w tym przypadku mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: No bardzo bardzo 12.06.06, 14:24 z niego był tez niezły manipulator gospodarczy ;PPP firma upadła z długami :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: No bardzo bardzo 12.06.06, 14:17 hihi w sumie nadal są moim atutem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: No bardzo bardzo 12.06.06, 14:17 ja sie w sumie nie dziwie...bo kazdy lubi co innego i te kragle i te szczuple wysoki e i niskie... Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Dlaczego lubię Szwecję... 12.06.06, 14:21 Eee tam, zimna foka. Nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Dlaczego lubię Szwecję... 12.06.06, 14:26 p.s.j napisał: > Eee tam, zimna foka. Nic specjalnego. a myślałeś że w Szwecji jak jest? jak chcesz z gorącego kraju to Wybrzeże Kości Słoniowej: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=8 Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Dlaczego lubię Szwecję... 12.06.06, 14:28 a mi sie ta z dzieciakiem spodobała, fajny pomysł z zagłuszkami na uszach :)) Odpowiedz Link Zgłoś