paulla121 13.07.06, 00:40 Jak mam delikatnie dac facetow do zrozumienia zeby zadbal o siebie bardziej i uzywal wiecej zapachow(deo,perfumy)?:-),pozdr:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: porada:-) 13.07.06, 00:48 Na przyklad tak: capisz jak nasza szkapa po wielkiej pardubickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: porada:-) 13.07.06, 08:18 Kup mu w zestaw pachnideł i zachwycaj się zapachem.Powiedz,ze lubisz jak tak pachnie.Powtarzaj to przy każdej okazji.Moze załapie. Natomiast znajomy w pracy miał kolegę,który nie używał pachnideł na domiar złego chyba nie był z wodą i mydłem zaprzyjaźniony.Koledzy złożyli się na potrzebny zestaw i do tego dołączyli napisaną komputerowo instrukcję obsługi zestawu(napisaną na wesoło).Facet sie obraził ale zadziałało,od tamtej pory pachnie i nawet się myje:) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: porada:-) 13.07.06, 09:26 Jest też wersja ekonomiczna - samej nie musisz mu takiego zestawu kupować, tylko za każdym razem w centrum handlowym ciągnij go do perfumerii i podniecając się zapachami np. Carolina Herrera 212 mów mu jak bardzo seksi jest facet tak pachnący i jak Cię to kręci ;) Nie ma bata, żeby się nie domyślił i sam nie zakupił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cleer13 Re: porada:-) 13.07.06, 09:55 Opowiadaj o koledze z pracy , ktory chyba jest z higieną na bakier i trudno z nim wytrzymac w jednym pokoju, jakie to okropne jak mężczyzna nie uzywa dezodorantu i td. Opowiadaj codziennie i dlugo - moze zajarzy Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: porada:-) 13.07.06, 09:59 Ale zgodzicie się chyba, że żadne pachnidła nie pomogą, jeśli gość po prostu się nie myje. Może zacznijmy od tego... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: porada:-) 13.07.06, 10:24 To aż tak?? Myślałem, że po prsotu się niczym nie psika, ale skoro z samą higieną jest nie teges to oczywiście, trzeba zacząć od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: porada:-) 13.07.06, 20:10 > powiedzieć wprost:) I co? Żeby "Wprost" wydrukował o nim artykuł i dać mu go do przeczytania? Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone powiedziec wprost. innej rady nie ma. 13.07.06, 21:03 jak sam na to nie wpadl dotychczas, to nie zrozumie aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś