Dodaj do ulubionych

DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!!

11.02.03, 10:46
mnie juz rece opadaja. Pan i wladca sie obrazil, bo podobno na niego
krzyknelam. Nie krzyknelam, tylko zwocilam mu uwage (oczywiscie moglam uzyc
slow typu "Kochanie, bardzo Cie prosze...." a nie "Ej....", ale wlasnie
trzeci dzien jestem "karana" za swoj wybryk milczeniem. A na sms na dzien
dobry dowiedzialam sie, ze nie jest dobry, a ON nie ma sie z czego cieszyc.
I faceci mowia, ze to kobiety maja humory.....
Chryste daj mi cierpliowsc!!!
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! 11.02.03, 10:53
      Taki głupi, że masz ochotę z nim rozmawiać?
      Co jeszcze chciałabyś robić ze swoim głupim facetem?
      Seks z głupim facetem Cię nie obraża?
      Chyba jakaś głupia jesteś?
    • vortex Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! 11.02.03, 12:26
      charissa napisała:

> mnie juz rece opadaja. Pan i wladca sie obrazil, bo podobno na niego
      > krzyknelam. Nie krzyknelam, tylko zwocilam mu uwage (oczywiscie moglam uzyc
      > slow typu "Kochanie, bardzo Cie prosze...." a nie "Ej....", ale wlasnie
      > trzeci dzien jestem "karana" za swoj wybryk milczeniem. A na sms na dzien
      > dobry dowiedzialam sie, ze nie jest dobry, a ON nie ma sie z czego cieszyc.
      > I faceci mowia, ze to kobiety maja humory.....
      > Chryste daj mi cierpliowsc!!!
      >

Ja musiałem znosić wszystkie krzyki mojej dziewczyny, krzyczała przy byle
      okazji, minutę potem była uśmiechnięta i się tym nie przejmowała. A ja mam
      jakieś zapędy neurotyczne i każde podniesienie głosu nie było dla mnie miłe,
      czasami nie wytrzymywałem i musiała mnie po raz kolejny przekonywać że nie
      krzyczy na mnie tylko że musi wyładować swoje małe złości które
      niewyładowywane stawały się większe i większe. Nie mogłem pojąć jak można się
      wyładowywać po tym jak w złym miejscu postawiłem wazon, albo jak zasłoniłem
      telewizor ręką. Nie było "kochanie odsłoń, proszę" tylko od razu "zabierz tą
      rękę" a parę sekund później uśmiechnięta i super super. A we mnie siedziało :P
      ale nigdy nie obraziłem się choćby na cały dzień. Najlepiej działało na mnie
      przytulenie i zapewnienie że mnie kocha i takie tam. Za to jak ona się
      obrażała to za cholerę nie mogłem jej pomóc, mówiła co prawda potem że jak sie
      starałem to lepiej jej było ale w trakcie starania się, nic po niej nie było
      widać. Żadne przytulania ani zapewnienia, ani tłumaczenia nie dawały skutku.
      Potem, jeśli się nie udało, mówiła że skoro ja jej nie chciałem pomóc to sama
      sobie pomogła, zazwyczaj po pomocy sobie samej robiło się jej lepiej po około
      minucie, jak ja jej pomagałem zajmowało mi to co najmniej godzinę.

eh, niedawno rozstaliśmy się, jeszcze z paru powodów :P jesteśmy teraz
      przyjaciółmi

Pozdrawiam

PS - sorry że odbiegłem od tematu
      • charissa Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! 11.02.03, 13:49
        vortex napisał:

>
        > Ja musiałem znosić wszystkie krzyki mojej dziewczyny, krzyczała przy byle
        > okazji, minutę potem była uśmiechnięta i się tym nie przejmowała. A ja mam
        > jakieś zapędy neurotyczne i każde podniesienie głosu nie było dla mnie miłe,
        > czasami nie wytrzymywałem i musiała mnie po raz kolejny przekonywać że nie
        > krzyczy na mnie tylko że musi wyładować swoje małe złości które
        > niewyładowywane stawały się większe i większe. Nie mogłem pojąć jak można się
        > wyładowywać po tym jak w złym miejscu postawiłem wazon, albo jak zasłoniłem
        > telewizor ręką. Nie było "kochanie odsłoń, proszę" tylko od razu "zabierz tą
        > rękę" a parę sekund później uśmiechnięta i super super. A we mnie
        siedziało :P
        > ale nigdy nie obraziłem się choćby na cały dzień. Najlepiej działało na mnie
        > przytulenie i zapewnienie że mnie kocha i takie tam. Za to jak ona się
        > obrażała to za cholerę nie mogłem jej pomóc, mówiła co prawda potem że jak
        sie
        > starałem to lepiej jej było ale w trakcie starania się, nic po niej nie było
        > widać. Żadne przytulania ani zapewnienia, ani tłumaczenia nie dawały skutku.
        > Potem, jeśli się nie udało, mówiła że skoro ja jej nie chciałem pomóc to sama
        > sobie pomogła, zazwyczaj po pomocy sobie samej robiło się jej lepiej po około
        > minucie, jak ja jej pomagałem zajmowało mi to co najmniej godzinę.
        >
        > eh, niedawno rozstaliśmy się, jeszcze z paru powodów :P jesteśmy teraz
        > przyjaciółmi
        Ja sie z NIM nie kloce noc stop i nie krzycze na niego czesto ;-)
        Ja sie ogolnie nie lubie klocic z nikim (czy to z nim, czy z przyjaciolka czy w
        pracy), ale on jest taki "wrazliwy". Trudno mi nie rozmawiac na jakies tematy
        tylko dlatego ze jego doluja, kiedy mnie to zzera od srodka i chce mu to
        powiedziec przegadac problem to tez siedzi cicho potem ,bo go zdolowalam.
        Zdolowac to bym go mogla mowiac np, ze odchodze, albo ze jestem w ciazy ;-)
        Ale tym razem nie bede sie do niego lasic i cmokac. Figa. Nie to nie
        • vortex Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! 11.02.03, 16:43
          charissa napisała:

> Ja sie z NIM nie kloce noc stop i nie krzycze na niego czesto ;-)
          > Ja sie ogolnie nie lubie klocic z nikim (czy to z nim, czy z przyjaciolka
          czy w
          >
          > pracy), ale on jest taki "wrazliwy". Trudno mi nie rozmawiac na jakies
          tematy
          > tylko dlatego ze jego doluja, kiedy mnie to zzera od srodka i chce mu to
          > powiedziec przegadac problem to tez siedzi cicho potem ,bo go zdolowalam.
          > Zdolowac to bym go mogla mowiac np, ze odchodze, albo ze jestem w ciazy ;-)
          > Ale tym razem nie bede sie do niego lasic i cmokac. Figa. Nie to nie

figa nie jest najlepszym rozwiązaniem, on cały czas czeka żebyś się przed nim
          płaszczyła co na pewno rozwiązaniem też nie jest :P Po pierwsze musisz umieć z
          nim rozmawiać, a po drugie nawet jak będziesz umieć to i tak bez jego chęci
          nic nie wskórasz. Ja staram się zapanować nad swoimi dziwnymi reakcjami na
          różne stwierdzenia pod moim adresem. Czasami jest to po prostu silniejsze ode
          mnie, ale pomaga mi przejrzeć na oczy uświadomienie mi jak się zachowuję.
          Jeśli mam jakiegoś dziwnego doła i zdam sobie sprawę że z głupich powodów to o
          wiele łatwiej jest mi się z niego podnieść niż jeśli ktoś będzie mnie
          pocieszał i pocieszał. Pocieszanie samo w sobie brzmi jak "jest źle ale sie
          nie przejmuj", uświadamianie to "wcale nie jest tak źle jak myślisz", a figa z
          makiem to "jest źle ale gówno mnie to obchodzi". Porozmawiaj z nim na temat
          bezsensowności tych dołów, możesz podać mnie jako przykład osoby z tym
          walczącej :) A następnym razem jak sie zacznie powołaj się na tą rozmowę o
          bezsensowności.

Tak na marginesie, jak często uświadamiasz go o jego wartości? Mam na myśli
          pochwały i takie tam? Nie mówię że powinnaś oddawać mu hołd i go wielbić jak
          bożka ale konstruktywna pochwała tak jak i nagana są bardzo pozytywne bo
          prowadzą do rozwoju i poczucia własnej wartości. Może on jest nieźle
          zakompleksiony, to bardzo możliwe.

Powodzenia :)
    • Gość: gosia Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 13:42
      Może miał okres.....?
      • maczant Milo az strach 11.02.03, 16:34
        Poczytajcie posciki Charissy na inne tematy, to w ogole wam oczy na wierzch
        wyleza, ze chlopa znalazla. Chyba musi byc mloda i atrakcyjna (fizycznie), ze
        jakis sie skusil.
        A w ogole, to pogratulowac tytulu postu, bo sam mowi za siebie- charakter
        piszacego nie podlega chyba zadnym watpliwosciom?
        • vortex Re: Milo az strach 11.02.03, 16:52
          maczant napisała:

> Poczytajcie posciki Charissy na inne tematy, to w ogole wam oczy na wierzch
          > wyleza, ze chlopa znalazla. Chyba musi byc mloda i atrakcyjna (fizycznie),
          ze
          > jakis sie skusil.
          > A w ogole, to pogratulowac tytulu postu, bo sam mowi za siebie- charakter
          > piszacego nie podlega chyba zadnym watpliwosciom?

przyznaję że tytuł wątku jest nieprzyjemny i wywołuje pewne wrażenie o
          autorce, staram sie jednak zachować obojętność. Też uważam niektóre kobiety za
          głupie, tak samo zresztą jak niektórych mężczyzn. Głupota no nie sprawa płci.
          Inaczej jest z różnicami między kobietą a mężczyzną które są niewątpliwie
          sprawą płci :P (bardzo inteligentne zdanie prawda? :P) ale to często nie jest
          głupotą. A charissy nie znam na tyle żeby się wypowiadać na jej temat :P
          • charissa Re: Milo az strach 11.02.03, 17:00
            >
            > > Poczytajcie posciki Charissy na inne tematy, to w ogole wam oczy na wierzc
            > h
            > > wyleza, ze chlopa znalazla. Chyba musi byc mloda i atrakcyjna (fizycznie),
            >
            > ze
            > > jakis sie skusil.
            > > A w ogole, to pogratulowac tytulu postu, bo sam mowi za siebie- charakter
            > > piszacego nie podlega chyba zadnym watpliwosciom?
            >
            > przyznaję że tytuł wątku jest nieprzyjemny i wywołuje pewne wrażenie o
            > autorce, staram sie jednak zachować obojętność. Też uważam niektóre kobiety
            za
            > głupie, tak samo zresztą jak niektórych mężczyzn. Głupota no nie sprawa płci.
            > Inaczej jest z różnicami między kobietą a mężczyzną które są niewątpliwie
            > sprawą płci :P (bardzo inteligentne zdanie prawda? :P) ale to często nie jest
            > głupotą. A charissy nie znam na tyle żeby się wypowiadać na jej temat :P

Wiem, ze nazywanie ludzi glupimi nie jest ladne, ale czasami jak sie cos zrobi
            zle (jakis bzdurny blad) to sie mowi "ale ja jestem glupia(i)" Nie jest to
            stwierdzenie jakies bardzo negatywne. Nie wiem czy mnie rozumiesz.
            I mnie tu chodzi o cos takiego, ze ON jest taki uparciuszek, jak dziecko
            czasami (nie bo nie i juz)

Przepraszam wszystkich facetow, jezeli to slowo GLUPI ich dotknelo!!!
            Ale ja tez czesto twierdze, ze baby sa glupie ;-))) Wiec sie nie przejmujcie ;-
            )))
        • charissa Re: Milo az strach 11.02.03, 18:16
          Ktory tak bardzo Cie ujal, ze doszedles do wniosku ze jestem az taka
          beznadziejna.
          ten o depilacji czy o zarobkach?? A moze inne. Jakis czas na tym forum juz
          jestem i troche sie tego nazbieralo:)
        • Gość: --Michal Maczant! Pancerny lisie! IP: *.tiaa-cref.org 11.02.03, 18:38
          Co Cie sporowadza do meskiej szatni [W ktorej pelno kastratow, dziewic,
          licealistek i pedalow.]?
          • maczant Do Michala 11.02.03, 20:10
            Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Co Cie sporowadza do meskiej szatni [W ktorej pelno kastratow, dziewic,
            > licealistek i pedalow.]?

Szczerze mowiac, szukalem tu kandydatek na zakonnice, zdewocialych bylych
            prostytutek i sadystycznie nastawionych asystentek stomatologicznych, ale sie
            zawiodlem.
            Wlasnie widze, ze niestety, pedryli tu na kopy.
    • charissa Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! 12.02.03, 12:43
      Juz spoko, wczoraj sie pogodzilismy ;-))
      • Gość: xyz Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! IP: 217.97.129.* 12.02.03, 13:37
        oni sa pojebani a my jestesmy pojebane bo im pozwalamy na to pojebanie
      • grogreg Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! 14.02.03, 08:59
        a wie, ze nazwalas go publicznie glupim?
    • frisky2 Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! 12.02.03, 14:54
      ja jestem taki glupi, bo nie rozumiem, dlaczego o drobiazgi mozna robic
      zarzuty, ew. krzyczec.
      • sacerdote Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! 12.02.03, 18:51
        pewnie... kobity są fatalne... raz tak raz śmak, szału można dostać.
    • Gość: ax Re: DLACZEGO FACECI SA TACY GLUPI??!! IP: *.proxy.aol.com 14.02.03, 03:04
      a moze to ty jestes tak madra :) zastanow sie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka