kobietka4444 29.08.06, 18:24 Panowie co ma dla Was największą wartość Kobiecie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice rotfl [n/txt] 29.08.06, 18:26 Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: rotfl [n/txt] 29.08.06, 18:30 Paulino, czyżbyś była zdziwiona błyskotliwością powyższego pytanka??:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: rotfl [n/txt] 30.08.06, 08:01 Okazjo droga, pytanie mnie również powaliło na kolana - jeszcze się nir otrząsnęłam z szoku!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:29 kobietka4444 napisała: > Panowie co ma dla Was największą wartość Kobiecie... a ty wolisz facetów dobrze zbudowanych czy inteligentnych?:) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:31 nie odpowiadaj pytaniem na pytanie:) ja lubię zgrabnych facetów:P zgrabnych intelektualnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:35 occasion napisała: > nie odpowiadaj pytaniem na pytanie:) > > ja lubię zgrabnych facetów:P zgrabnych intelektualnie:) a ja wole intelektualnie zgrabne kobiety;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka4444 Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:37 pozwoli Pan że się przedstawię ;)...haha fajnie napisałeś, brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:38 Ty...przecież to ja napisałam, a Forumowicz tylo sobie przekabacił na swoja mańkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka4444 Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:39 to pozwoli Pan że i Panu się przedstawię ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:40 kobietka4444 napisała: > to pozwoli Pan że i Panu się przedstawię ;))))) hihi, łoj bedzie dym:) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:41 nie, nie, zachowam spokoj:) Kobietko, ja jestem kobietą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:42 occasion napisała: > nie, nie, zachowam spokoj:) Kobietko, ja jestem > kobietą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) jestes pewna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:44 tak!! ja tak!!!:) nie mam ptaszka, co miesiąc...hmmmmmmm...i na widok szczeniaka składam usta w dziubek i plotę głupoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka4444 Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:44 hahahaha Pozwoli Pani że się przedstawię ;)))) P.S. proszę wybaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:45 spoko....zaglądaj czasem w wizytówki:) wybaczam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka4444 Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:49 na swoje wytłumaczenie mam tylko tyle, że jestem nowa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:50 no dobra!!! jestes usprawiedliwiona...początki bywają róznorakie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka4444 Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:58 my kobiety to się jednak rozumiemy ;) raz jeszcze przepraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:59 kobietka4444 napisała: > my kobiety to się jednak rozumiemy ;) nie podlizuj się:P ;) > > raz jeszcze przepraszam ! ok, ok, nie trzeba już!! nie ma o czym mówić:) jestem kobietą, jestem kobieca i takie pomyłki mnie tylko śmieszą:) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:37 no i doszliśmy do sedna!! nie mogłeś tak od razu??:P Odpowiedz Link Zgłoś
logo64 Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 18:48 największą wartość ma zdecydowanie jej posag.... Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 19:03 Kobitka powinna mieć pieprzyk , który wabi , a facet wabika który pieprzy. A tak naprawdę, to na to nie ma żadnej recepty. Po prostu chemia. Są dziewczyny na widok których pocą się ręce i facet się jąka, a wcale nie są pięknościami. A także takie, co uchodzą za piękności i nic! Odpowiedz Link Zgłoś
singielka_1976 Re: Zgrabna i inteligentna? 29.08.06, 20:30 Podejrzewam, że panów najbardziej interesuje 2w1 :-). Odpowiedz Link Zgłoś
huankaa Re: Zgrabna i inteligentna? 29.08.06, 23:38 hmm a ja myślę że wcale nie 2w1 bo sądząc z nikłego odzewu mężczyzn na tego posta po prostu boją się przyznać, że wolą zgrabnę bo po 1: inteligentną nie zabłyśniesz na imprezie, (zwłaszcza jak po pół godziny wszyscy są tak pijani, że każdy bełkoce i mało co kto rozumie) po 2: na plazy inteligentną też nie wznieciesz zazdrości bo przy takim upale komórki odpowiedzialne z myślenie się wyłączają i zostaje już tylko korzystanie ze zmysłu wzroku po 3: z inteligentną może sie i prześpią, ale ze zgrabnej będą lepsze doznania (inteligentna może chcież tracić czas na "niepotrzebną grę wstępną;)" po 4: nic tak nie działa na kolegów jak mieć fajną laskę, która ma co pokazać zakłądając krótką spódnicę (z inteligentnej poraz kolejny mały pozytek) i pewnie jest wiele innych powodów do których faceci by sie w zyciu nie przyznali.... ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
huankaa Re: Zgrabna i inteligentna? 29.08.06, 23:38 hmm a ja myślę że wcale nie 2w1 bo sądząc z nikłego odzewu mężczyzn na tego posta po prostu boją się przyznać, że wolą zgrabnę bo po 1: inteligentną nie zabłyśniesz na imprezie, (zwłaszcza jak po pół godziny wszyscy są tak pijani, że każdy bełkoce i mało co kto rozumie) po 2: na plazy inteligentną też nie wznieciesz zazdrości bo przy takim upale komórki odpowiedzialne z myślenie się wyłączają i zostaje już tylko korzystanie ze zmysłu wzroku po 3: z inteligentną może sie i prześpią, ale ze zgrabnej będą lepsze doznania (inteligentna może chcież tracić czas na "niepotrzebną grę wstępną;)" po 4: nic tak nie działa na kolegów jak mieć fajną laskę, która ma co pokazać zakłądając krótką spódnicę (z inteligentnej poraz kolejny mały pozytek) i pewnie jest wiele innych powodów do których faceci by sie w zyciu nie przyznali.... ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka4444 Re: Zgrabna i inteligentna? 30.08.06, 00:15 Coś w tym jest co napisałaś...pomyślę o tym i poobserwuję świat;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zgrabna i inteligentna? 30.08.06, 00:25 kobietka4444 napisała: > Coś w tym jest co napisałaś...pomyślę o tym i poobserwuję świat;) tam nic nie ma jest smętne bajanie i wizja na poziomie prymitywnym:) nie chce mi sie wiecej komentowac bo mi łeb leci Odpowiedz Link Zgłoś
kolczuga Re: Zgrabna i inteligentna? 01.09.06, 10:12 po 1: cóż po inteligencji skoro po pół godziny wszyscy nawaleni, inteligentna osoba wynudzi się jak mops an takiej imprezie... po 2: skoro przy takim upale komórki odpowiedzialne za myślenie się wyłączają, toż i inteligentnej też się wyłączą;-) a zgrabna pozostanie zgrabną po 3: to musiałoby być upokarzające dla inteligentnej być traktowaną tylko jako otwór, zgrabnej to wszystko jedno po 4: to musiałoby być upokarzające dla inteligentnej być traktowaną tylko jako fajną laskę, a z takimi kolegami to sobie nie pogada a zgrabna to i owszem;-) reasumując, tylko nieczuły facet i wyjątkowy sadysta by w opisanych przez huanke sytuacjach był z inteligentną tak na marginesie, full facetów otwarcie mówi, że woli zgrabne i nie są przez ten fakt ani lepsi ani gorsi od tych co wolą inteligentne, ot, po prostu inny target;-) tak już na zupełnym marginesie, inteligentna to znaczy jaka? Świetne wyniki w testach IQ? Skończone studia? Doktorat? Oczytanie? Zdolność adaptacji do nowych warunków? Czy też zadzieranie nosa? A może wysokie czoło i okulary? Pozdrawiam zgrabną huanke Odpowiedz Link Zgłoś
huankaa Re: Zgrabna i inteligentna? 03.09.06, 23:24 Heh niestety mam wrażene, że Wy faceci nawet jak macie inne priorytety to w towarzystwie wolicie pokazać, że jesteście nieczuli i chamscy, bo to wam się kojarzy z tym tzw byciem "macho", które jak wielu z was zapewne myśli jest tak bardzo przez kobiety uwielbiane (głównie zgrabne zresztą). Natomiast inteligencji już tak śmiało obiektem pożądania nie czynicie, jak by to ujma jakaś była. Chcesz definicji inteligencji? socjologicznej, psychologicznej? Każdy ma własną definicję inteligencji i do konsesusu tu nie dojdziesz. Dla mnie człowiek inteligentny to taki, co ma coś w głowie, czymś się interesuje i nie są to tylko i wyłąćznie wiadomości zaczerpnięte z internetu czy Faktu i powtarzane zasłyszane opinie innych, ale coś więcej. Ktoś, kto ma własne zdanie na większość tematów i potrafi je rzeczowo uzasadnić, Ktoś, kto potrafi się w miarę spójnie wypowiadać, może nawet lepiej niż czołowi politycy nasczego kraju;) Ktoś, z kim można porozmawiac o czymś więcej niż kosmetyki i produkcja nowego wozu sportowego. Zresztą, co ja tu będę opisywać, spotykasz osobę i po godzinie rozmowy już potrafisz ocenić, czy jedyny temat na jaki możesz z tą osoba porozmawiać to prognoza pogody lub nowa afera w telewizji. A wy faceci niestety często uciekacie od dziewczyn, które mają coś do powiedzenia, widzę to wśród włąsnych znajomych- większość moich zgrabnych, ale przy okazji inteligentncyh koleżanek jest sama (i nie mówię tu o jakimś wymarłym z mężczyzn mieście, tylko o dużych miastach). Mam wrażenie, że się nadzwyczajniej w świecie boicie inteligentnych dziewczyn, bo takim nie zaimponujesz jakimiś frazesami albo zaslyszanymi informacjami, nie rzucisz tytułem znanej książki, której recenzję przeczytałeś na forum, bo a nuż to czytała i jeszcze Ci wytknie, że Ty nie czytałeś, takiej kobiecie nie wystarczy, że powiesz jej kilka banałów na temat jej urody i to wystarczy, żeby zaciągnąć ją do łóżka, ba co więcej, przy tej inteligentnej trzeba się bardziej postarać, dłużej pozdobywać, może nawet zaangażować (strata czasu co?), bo ona się byle czym nie zadowoli. Możę nie wszyscy macie taki sposób myślenia ale niestety większość z was tak. Również pozdrawiam BARDZO ZGRABNA I INTELIGENTNA huankaa Odpowiedz Link Zgłoś
najwyzszy80 Re: Zgrabna i inteligentna? 05.09.06, 13:25 > to w > towarzystwie wolicie pokazać, że jesteście nieczuli i chamscy, bo to wam się > kojarzy z tym tzw byciem "macho" a moze to nasza prawdziwa natura, a maskę typu "slodki misio" zakładamy wyłącznie na użytek kobiet? A może jedno i drugie to maska? Pamiętaj, że mężczyźni tak jak i kobiety mają pewne wzorce zachowań w towarzystwie tej samej płci (wiem, że to oczywiste, ale chyba o tym zapominasz (?)) > A wy faceci niestety > często uciekacie od dziewczyn, które mają coś do powiedzenia, widzę to wśród > włąsnych znajomych- większość moich zgrabnych, ale przy okazji inteligentncyh > koleżanek jest sama Moze zastanów się trochę bardziej czemu tak jest? Może nie są aż takie zgrabne i inteligentne jak im się wydaje? A może są mało kobiece? Sam znam taką dziewczynę, która jest inteligentna, ładna (nie piękna ale w normie), ma dobrą pracę itd.itp. I jakoś nikt jej nie chce. A to dlatego, że mało w niej kobiecości i uczuć. Mężczyzn rozpatruje w charakterze "kandydatów". Taka mechaniczna segregacja: ten OK, ten za głupi, ten mądry ale ma dziwne poglądy. I pewnie jej też się wydaje, że to jej inteligencja onieśmiela facetow :D Aaa i jeszcze jedna mi się przypomniała: też ładna, inteligentna, z mieszkaniem i dobrą pracą. Ale ma w sobie kilka takich denerwujących drobnostek, które bardzo zniechęcają. Też odpada mimo, że ładna i inteligentna... pozdr Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: Zgrabna czy inteligentna? 29.08.06, 23:57 To i to. Twarzy się nie zmieni ale być zgrabnym można, wystarczy ćwiczyć (każdy na to znajdzie czas) Odpowiedz Link Zgłoś
une_jeune_fille Re: Zgrabna czy inteligentna? 30.08.06, 00:28 Panowie co ma dla Was największą wartość Kobiecie...? liberalna czy konserwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dazim Re: Zgrabna czy inteligentna? 30.08.06, 00:47 cycki potem cycki ale za to na kolejnym miejscu cycki Odpowiedz Link Zgłoś
une_jeune_fille Re: Zgrabna czy inteligentna? 30.08.06, 00:57 3 pietra cyckow? to chyba jakies monstrum;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Zgrabna czy inteligentna? 30.08.06, 08:54 a cycki to już się kompletnie nie liczą? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Zgrabna czy inteligentna? 30.08.06, 09:20 grunt żeby dobrze się prowadziła :) i nie była zbyt narowista ... Odpowiedz Link Zgłoś
don76 Re: Zgrabna czy inteligentna? 30.08.06, 09:36 Kobieta musi być po prostu kobietą... jakze to glebokie i tajemnicze... Odpowiedz Link Zgłoś
don76 Re: Zgrabna czy inteligentna? 30.08.06, 11:42 minimalista człowiek poprzestający na minimalnych, najmniejszych, najskromniejszych wymaganiach, planach, aspiracjach to jednak nie o mnie bylo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Zgrabna czy inteligentna? 30.08.06, 11:52 wikipedia??:P oooj, może się pomyliłam... Odpowiedz Link Zgłoś
don76 Re: Zgrabna czy inteligentna? 30.08.06, 12:06 > wikipedia??:P tam tez tak pisza?:P > oooj, może się pomyliłam... nawet mi to sie czasem zdarza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: Zgrabna czy inteligentna? 03.09.06, 17:33 Kobieta nie powinna być zbyt inteligentna.To rozprasz uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulala1979 Re: Zgrabna czy inteligentna? 03.09.06, 18:52 o czym Ty mowisz czlowieku? Rozprasza uwagę zapewne wtedy gdy facet jest mniej inteligentny niż kobieta... Matko, co się dzieje z tym światem...!? Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Re: Zgrabna czy inteligentna? 05.09.06, 13:31 jedno i drugie plsu duzy posag ;) Odpowiedz Link Zgłoś