1monia1 01.09.06, 20:01 Panowie, jak poprawiacie humory swoich paniach...?? gdy przychodza zmeczone, padniete z prcay, nie maja humoru, najchetnie bysie zaszyły pod kołderka??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murder24 Re: humory kobiece.... 01.09.06, 20:17 a tak poważnie to po rprostu przytulam i rozmawiam z mym aniołeczkiem... a że mam wrodzony talent do rozweselania to rzcej łatwo przychi mi pooprawienie humoru swojej połóweczce :) Odpowiedz Link Zgłoś
1monia1 Re: humory kobiece.... 01.09.06, 20:20 to fajnie ma ta twoja połóowka moja sie wypieła..i nic go nieinteresuje Odpowiedz Link Zgłoś
murder24 Re: humory kobiece.... 01.09.06, 20:27 zainteresuj go twimi przeżyciami :) Odpowiedz Link Zgłoś
1monia1 Re: humory kobiece.... 01.09.06, 20:34 powiedziałam chyba jednak jest głuchy Odpowiedz Link Zgłoś
murder24 Re: humory kobiece.... 01.09.06, 20:37 powiedziałas ale moze nie zainteresowałaś... może facet lubi interesujace opowiadania... a nie jak to źle i niedobrze w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: humory kobiece.... 01.09.06, 20:35 Już w progu buzi, przytulenie, jeszcze trochę buzi, "moje śliczne Biedactwo!". Prowadzę do sypialni, rozbieram, kładę do łóżka, przynoszę pyszną kanapkę lub świeże naleśniki i ciepłą herbatę, proszę żeby mi opowiedziała co się stało, i słuchając zaczynam odprężający masaż - szyja, ramiona, całe plecy. Potem mizianie po włoskach i całowanie w jej biedne, zmęczone rączki. A kiedy kładę się obok niej, kiedy się przytulamy, opowiadam jej zabawne historie i to, jak cudowne będą nasze wspólne dzieci. Szkoda, że te czasy odeszły w przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
i_wont_hold_you_back hultaj78 - pozwolisz, że 01.09.06, 20:40 wydrukuję to, co napisałeś- wręczę to potencjalnemu kandydatowi na Pana mego serca -jeśli się skrzywi czytając- po prostu go pogonię ;) Fantastyczny sposób !!! Odpowiedz Link Zgłoś
murder24 Re: hultaj78 - pozwolisz, że 01.09.06, 20:45 to wsumie dobry straszak na facetów:) życze owocnych polowań :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: hultaj78 - pozwolisz, że 04.09.06, 10:31 > to wsumie dobry straszak na facetów:) Nie czaję. Masaż, rozbieranie, przytulanie, całowanie miałyby być straszakiem na facetów?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1monia1 Re: humory kobiece.... 01.09.06, 20:44 dobra biore pierwsza... ale zamiast nalesników wstawiłabym gofry... :) chyba dam to komus przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
i_wont_hold_you_back Re: humory kobiece.... 01.09.06, 20:45 też bym dała-gdybym miała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: humory kobiece.... 01.09.06, 22:41 hultaj78 napisał: > > Szkoda, że te czasy odeszły w przeszłość. > nie docenila wsparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: humory kobiece.... 04.09.06, 10:29 Wsparcie moze i doceniała. Ale tak to już jest - jak ktoś Cię za bardzo kocha, to samemu przestajesz kochać jego. A przynajmniej Ona tak miała. Było, mineło. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: humory kobiece.... 02.09.06, 12:03 Byles za dobry wiec cie pogonila. Czlowiek sie uczy cale zycie, na drugi raz bedziesz bardziej powsciagliwy. smok Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: humory kobiece.... 04.09.06, 10:26 Może masz rację. Może dlatego, a może z innego powodu, nie mam pojęcia. Tylko właśnie nie wiem czy będę umiał bć bardziej powściągliwy. Może we własnym interesie by sie przydało? Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: humory kobiece.... 02.09.06, 12:12 Za to, jak facet wraca zmęczony, to pewnie sukins'n zdradza.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Re: humory kobiece.... 02.09.06, 14:03 hultaj78 napisał: > Już w progu buzi, przytulenie, jeszcze trochę buzi, "moje śliczne Biedactwo!". > Prowadzę do sypialni, rozbieram, kładę do łóżka, przynoszę pyszną kanapkę lub > świeże naleśniki i ciepłą herbatę, proszę żeby mi opowiedziała co się stało, i > słuchając zaczynam odprężający masaż - szyja, ramiona, całe plecy. Potem > mizianie po włoskach i całowanie w jej biedne, zmęczone rączki. A kiedy kładę > się obok niej, kiedy się przytulamy, opowiadam jej zabawne historie i to, jak > cudowne będą nasze wspólne dzieci. > > Szkoda, że te czasy odeszły w przeszłość. Co za tani forumowy bajer. Odpowiedz Link Zgłoś
miu_miu23 Re: humory kobiece.... 02.09.06, 18:30 latindancer napisał: > hultaj78 napisał: > > > Już w progu buzi, przytulenie, jeszcze trochę buzi, "moje śliczne > Biedactwo!". > > Prowadzę do sypialni, rozbieram, kładę do łóżka, przynoszę pyszną kanapkę > lub > > świeże naleśniki i ciepłą herbatę, proszę żeby mi opowiedziała co się sta > ło, > i > > słuchając zaczynam odprężający masaż - szyja, ramiona, całe plecy. Potem > > mizianie po włoskach i całowanie w jej biedne, zmęczone rączki. A kiedy k > ładę > > się obok niej, kiedy się przytulamy, opowiadam jej zabawne historie i to, > jak > > cudowne będą nasze wspólne dzieci. > > > > Szkoda, że te czasy odeszły w przeszłość. > > Co za tani forumowy bajer. Widzę, że bardzo przeszkadza Ci romantyczne usposobienie Hultaja. Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Re: humory kobiece.... 03.09.06, 20:05 > Widzę, że bardzo przeszkadza Ci romantyczne usposobienie Hultaja. Mało widzisz. Przeszkadzać to mi może kamień w bucie, albo jak mi Polsat snieży. A post na forum może mnie co najwyżej rozbawić. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: humory kobiece.... 04.09.06, 14:23 latindancer napisał: > > Widzę, że bardzo przeszkadza Ci romantyczne usposobienie Hultaja. > > Mało widzisz. Przeszkadzać to mi może kamień w bucie, albo jak mi Polsat > snieży. A post na forum może mnie co najwyżej rozbawić. widze, ze brak poczucia humoru doskwiera...alez to przykre...a z tym Polsatem to moze trzeba gdzies zglosic...do UWAGI czy cos...a moz eporadza Odpowiedz Link Zgłoś
miu_miu23 Re: humory kobiece.... 04.09.06, 14:26 chijana napisała: > latindancer napisał: > > > > Widzę, że bardzo przeszkadza Ci romantyczne usposobienie Hultaja. > > > > Mało widzisz. Przeszkadzać to mi może kamień w bucie, albo jak mi Polsat > > snieży. A post na forum może mnie co najwyżej rozbawić. > widze, ze brak poczucia humoru doskwiera...alez to przykre...a z tym Polsatem > to moze trzeba gdzies zglosic...do UWAGI czy cos...a moz eporadza Teraz tylko czekać aż Latin Dancer odbije piłeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Re: humory kobiece.... 04.09.06, 19:33 > widze, ze brak poczucia humoru doskwiera...alez to przykre...a z tym Polsatem > to moze trzeba gdzies zglosic...do UWAGI czy cos...a moz eporadza Przykro ci, że nie mam poczucia humoru? Tak się przejmujesz losem osób zalogowanych na forum? To wycisnę jeszcze pewnie z ciebie kilka łez pisząc, że skończyła mi się karma dla rybek, klapły mi pelargonie i pobrudziłem sobie koszulę zupą pomidorową z ryżem. Do UWAGI mam uraz - za dużo dostawałem uwag do dzienniczka w podstawówce i za każdym razem gdy na TVN leci ten program to boli mnie lewe kolano. Aaaa - tak na marginesie - czytałem gdzieś, że osoba naduzywająca wielokropka w wypowiedziach próbuje w sztuczny sposób uzyskać wokół siebie aurę tajemniczości. To tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: humory kobiece.... 04.09.06, 10:35 > Co za tani forumowy bajer. A niby czemu miałby służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Re: humory kobiece.... 04.09.06, 19:38 hultaj78 napisał: > > Co za tani forumowy bajer. > > A niby czemu miałby służyć? Szeroko pojetemu kreowaniu wizerunku, ale z tego co widzę to nie muszę ci tego tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka tacy faceci nie istnieją... 04.09.06, 11:11 hultaj jesteś kobietą? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: tacy faceci nie istnieją... 04.09.06, 13:07 Gdybym był kobietą i lubił bzykanie tak jak lubię, to znowu żaden facet nie wierzyłby mi, że jestem kobietą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: humory kobiece.... 04.09.06, 11:49 Sugerujesz że jesteś ideałem? Nicpoń :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: humory kobiece.... 04.09.06, 13:10 > Sugerujesz że jesteś ideałem? Tylko w robieniu naleśników ;) > Nicpoń :) Wypisz wymaluj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: humory kobiece.... 04.09.06, 13:20 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naleśniki z cynamonem?! Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: humory kobiece....Hultaj......... 04.09.06, 14:21 hultaj78 napisał: > Już w progu buzi, przytulenie, jeszcze trochę buzi, "moje śliczne Biedactwo!". > Prowadzę do sypialni, rozbieram, kładę do łóżka, przynoszę pyszną kanapkę lub > świeże naleśniki i ciepłą herbatę, proszę żeby mi opowiedziała co się stało, i > słuchając zaczynam odprężający masaż - szyja, ramiona, całe plecy. Potem > mizianie po włoskach i całowanie w jej biedne, zmęczone rączki. A kiedy kładę > się obok niej, kiedy się przytulamy, opowiadam jej zabawne historie i to, jak > cudowne będą nasze wspólne dzieci. > > Szkoda, że te czasy odeszły w przeszłość. > zawsze wiedzialam dlaczego Cie kocham ;)...sie stesniklam ashhhhhhh :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: humory kobiece....Hultaj......... 04.09.06, 15:05 O heloł, Kociaku!!! ;)))) Też się stęskniłem! Gdzieś się podziewała?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: humory kobiece....Hultaj......... 05.09.06, 12:18 heloł heloł...w sumie nigdzie sie nei podziewalam, nigdzie jeszcze nei wyjezdzalam, ale humoru na Mezczyzne chyba nie mialam...staram sie nadrobic :) buziak Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: humory kobiece.... 04.09.06, 07:58 Najważniejsze to pozwolić się wykrzyczeć :) potem i tak przeprosi. I zagonić do roboty nic tak nie poprawia kobiecie nastroju jak wieczór przy garach :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczce :-) 04.09.06, 12:59 zrobisz mi schabowego na obiad? Moge Ci potluc miecho :) Odpowiedz Link Zgłoś
une_jeune_fille Re: Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczc 04.09.06, 14:29 Dobrze, ze sie nie przejezyczyl, i nie powiedzial czegos w stylu: "Wygladasz jak schabowy w tej bluzeczce" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczc 04.09.06, 15:06 I tak lepszy chyba kotlet niż pasztet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
une_jeune_fille Re: Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczc 04.09.06, 15:11 to ja z tego zestawu wybieram pączek róży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczc 04.09.06, 15:36 polukrować Róży ten pączek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
une_jeune_fille Re: Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczc 04.09.06, 15:41 sPYTAj Róży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczc 04.09.06, 15:46 Tak uczynię. Szparko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
une_jeune_fille Re: Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczc 04.09.06, 15:51 och Ty! plask, plask, plask ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczc 04.09.06, 16:13 Auć! To już o nic nie wolno WOLNO Róż pytać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Zajebiscie wygladasz, super Ci w tej bluzeczc 05.09.06, 12:19 hahahaha...ale dostales po buzi...oj Odpowiedz Link Zgłoś
une_jeune_fille Re: humory kobiece.... 04.09.06, 15:31 >>padniete z prcay, nie maja humoru, najchetnie bysie zaszyły pod kołderka??? otoz to, fajny bysio pod kolderka ;) Odpowiedz Link Zgłoś