ona1981 08.10.06, 23:45 Ktore kobiece perfumy powoduja, ze nie jestescie w stanie przejsc obojetnie? :-) Planuje zakup perfum i chcialbym, zeby mezczyznom tez sie podobaly. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sociopata Re: kobiece perfumy 09.10.06, 05:22 nie lubie perfum i umnie to mialabys przegrane. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.zetka Re: kobiece perfumy 09.10.06, 11:20 Wiesz... to jest kwestia gustu, każdemu podoba się co innego. Osobiście nie znoszę zapachów kwiatowych i mydlanych, a takie niestety są przez dziewczyny często używane latem (uznawane jako lekkie i świeże). Wolę zapachy słodkie, bardziej wyraziste, ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
keram17 Re: kobiece perfumy 09.10.06, 16:14 Uwielbiam gdy moja kobieta pochnie Amor Amor(cacharel)lub Hugo Women(hugo boss) Odpowiedz Link Zgłoś
kocilapci1 Re: kobiece perfumy 09.10.06, 17:03 Wiem, że na facetów działa Giorrio beverly Hills. Kiedy się spryskam, nie mogą się oprzećaby mnie obwąchać..... i nie tylko...... Odpowiedz Link Zgłoś
telstar do ona znawca perfum :))) 09.10.06, 17:11 wiesz jakie sa najlepsze "romance" ralfa louren ,"coco madmaseile" chanela,versace for woman, udanych zakupow :))) wierz mi ale obok tych perfu,m facet nie przechodzi obojetnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
floksja Re: kobiece perfumy 09.10.06, 17:18 Osobiscie nie uzywam perfum ale wody toaletowe tak plus dezodor deo Myle ze wystarczy W lozku ma pachniec swieze umyte dobrym mydelkiem cialko :) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: kobiece perfumy 09.10.06, 17:55 zapytaj faceta, ktoremu maja sie podobac, chyba nie sadzisz, ze dostaniesz jednoznaczna odpowiedz? najlepszy dowod na to, ze kazdy ma inny gust, jest to, ze jest tyyyyyle roznych zapachow w sklepie, prawda? Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś