derek123 09.10.06, 12:35 Taki który daje długotrwały efekt,ze włosy wygladaja cialge jak nażeloane a nie wysychaja. BO kupiłem sobie 200 ml za 26 zł-czyli cąłkiem drogi-a okazłao sie cena nie gra roli, bo włsoy wysychaja mi i zel jest do d...!:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowamarysienka Re: Jaki dobry żel do włosów? 09.10.06, 12:41 Przez całe wieki nosiłam irokeza...polecam Brylantynę w żelu firmy Joanna...satysfakcja gwarantowana, a i cena ok. Odpowiedz Link Zgłoś
derek123 Re: Jaki dobry żel do włosów? 09.10.06, 14:48 dzięki, ale jakoś brylantyna, hmm... Czekam na inne propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamarysienka Re: Jaki dobry żel do włosów? 09.10.06, 16:30 Nie zniechęcaj się...nie masz po tym tłustych włosów, o nie...nie wiem jaki jest % udział brylanrtyny w żelu lub na odwrót ale spróbuj..to ryzyko kosztuje raptem 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Jaki dobry żel do włosów? 09.10.06, 16:36 Przyznam ze ta brylantyna jest nie zla :) Ostatnio mam żel z serii Shock Waves od Welli (taki pomaranczowy) i musze powiedzieć, że nawet ciekawie sie spisuje :) Polecam rowniez gume do włosów Schwarzkopf Osis. Odpowiedz Link Zgłoś
lizou Re: Jaki dobry żel do włosów? 09.10.06, 18:42 Gumy do wlosow sa jak najbardziej ok, ale maja jedna ceche (co poniektorym moze ona przeszkadzac) - wlosy po niej sa matowe i bez polysku. Swietnie sie guma sprawdza ale na wlosy by je pogniesc i uczynic w stylu /out of bed/ (prosto z wyrka;)). Ja sama ja stosuje czasem i wyglada dosc fajnie.. Ale slyszalam i widzialam u znajomego brylantyne - on lubi sie brac na zel. Sprobuj, w koncu nie jest droga:). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Jaki dobry żel do włosów? 09.10.06, 20:38 lizou napisała: " on lubi sie brac na zel " nie żeby coś, ale tak jakoś mi dziwnie zabrzmiało..:D Odpowiedz Link Zgłoś
lizou silic silic... 09.10.06, 21:23 a niech brzmi jak chce:) Tylko mam nadzieje, ze pejoratywnie tego nie odebrales i Cie nie zniesmaczylo;). Ale czekaj, cos w tym jest co piszesz. Idac Twoim krokiem wyszlo, ze ja wole sie brac na gume :D. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: silic silic... 10.10.06, 00:46 A widzisz, zaczynasz dobrze ( w sensie pokrętnie) myśleć ;) Oby więcej taki myśli i skojażeń - będzie się nam milej żyło...choć wolałbym bez gumy, jeśli wiesz co chcę powiedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
derek123 Re: Jaki dobry żel do włosów? 13.10.06, 09:09 I co? I kupiłem sobie Shock Waves od Welli (taki pomaranczowy), i ... No lepszy jest od tego, na który narzekałem w temacie, ale jednak nie jest bardzo dobry, bo juz po godzieni czasu już troche wysycha. A tak w ogóle miałem juz dobry, bardzo dobry żel, już nie pamiętam nazwy, taki w takiej tubce jak ten Shocj Waves, czerwony i takie śmieszne napisy. To czy naprawdę tylko tamten był taki porządny? Czy nei ma inncyh dobrych? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
derek123 Re: Jaki dobry żel do włosów? 09.10.06, 23:44 Dzięki za podpowiedzi: A co sądzicie o żelu do włosów w sprayu? Odpowiedz Link Zgłoś
krisek25 Re: Jaki dobry żel do włosów? 13.10.06, 10:00 ja polecam Goldwell - Freeze Pudding lekko wysycha ale sie nie kruszy i efekt jest natychmiastowy. www.kupsprzedaj.pl/ks-item,702791.asp Odpowiedz Link Zgłoś