blademoon84 24.11.06, 17:42 Co powiedzieć kobiecie i jakich słów użyć, żeby ją dobrze zbajerować i zdobyć?? Pomóżcie koledzy, mam taką fajną sztuke na oku ale nie wiem jak się do tego zabrać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: podryw 24.11.06, 17:45 właśnie odwieczny dylemat...treść czy forma...zastanów się nad tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: podryw 24.11.06, 18:03 zacznij od " chcesz się przejechać moim nowym 500SLK ?". Dalej powinno już pójść gładko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blademoon84 Re: podryw 24.11.06, 19:48 Zazdroszczę Ci stary ja mam tylko maluszka i niestety nie za duzo grosza Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: podryw 24.11.06, 19:50 blademoon84 napisał: > Zazdroszczę Ci stary ja mam tylko maluszka i niestety nie za duzo grosza to ci co mają lepsze bryczki mają z reguły maluszka;) rekompensują czy tam kompensują sobie bryczką własnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopolimer Re: podryw 24.11.06, 18:39 Nie ma reguły, z wiekiem i doświadczeniem zaczniesz wyczuwać jakich instrumentów użyć. Jedną poderwiesz na intelekt inną na wdzięk, duchowość, komunikację niewerbalną... Musisz często wypracować metodę niby nieświadomego nadawania i odbierania sygnałów, zmierzyć sygnał, ocenić p-stwo sukcesu i działać. Ostatnio z sukcesem poderwałem kobietę „na oczy” Celowo unikałem z nią kontaktu wzrokowego, spoglądając przenikliwie od czasu do czasu. Wytworzyłem niby-dystans przestrzenny, następnie pod koniec spotkania ciepło, ale jednocześnie sztywno się pożegnałem. Złapała przynęte, zaczęły się maile etc… Potem tylko korekcja strategii i uwiodłem kobietę. Co ciekawe po spędzonych namiętnie chwilach, powiedziała mi, że cały czas myśłała jak „te oczka uwieść by na nią częściej patrzyły”. Mało tego twierdziła, że to Ona mnie uwiodła, ale to oczywista bzdura. Moja „sztywność” była celowym, zamierzonym działaniem, wybranym przez mózg, jako strategia do usidlenia tej konkretnej kobiety. Zasady są zatem różne. Łatwo nawiązuję np. romanse z kobietami które mają dużo różnych pierścionków, obrączek, bransoletek. Nawet mogę chyba Ci zasugerować, że im kobieta ma więcej pierścionków tym szybciej ją rozbierzesz. Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: podryw 24.11.06, 19:52 "Łatwo nawiązuję np. romanse z kobietami które mają dużo różnych pierścionków, obrączek, bransoletek. Nawet mogę chyba Ci zasugerować, że im kobieta ma więcej pierścionków tym szybciej ją rozbierzesz" A, że tak powiem, niedyskretne pytanie: co maja pierścionki i bransoletki do bajery i tego, że ją łatwo rozbierzesz?? Bo jakby nie ogarnęłam tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
kopolimer Re: podryw 24.11.06, 20:47 Nie wiem co mają, piszę koledze na podstawie doświadczenia. Ja sobie to interpretuję, że wieki temu kobiety ze swoimi "klejnocikami" obnosiły się i uwielbiały błyszczeć. Może mają coś ze sroki? Dla mnie dodaje to uroku. Zwłaszcza gdy zdejmuje się takie drobiazgi. Nigdy natomiast mężatce nie pozwalam zdejmować ślubnej obrączki! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: podryw 24.11.06, 22:05 "Nigdy natomiast mężatce nie pozwalam zdejmować ślubnej obrączki!" Ooo.. to pięknie z Twojej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: podryw 24.11.06, 19:28 Sprobuj tak: Wiesz, wlasnie wyjezdzam negocjowac porozumienie pomiedzy NATO a Iranem w sprawie demontazu instalacji atomowych, w sobote jeszcze bede w Sztokholnie wybierac laureata nobla z literatury, ale w niedziele znajde dla Ciebie czas. Masz ochote sie spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f lub 24.11.06, 19:32 zapchala ci sie moze rura kanalizacyjna? chcetnie przepchne posiadam wazne badania zdrowotne i odpowiedni sprzet Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: lub 24.11.06, 19:36 podejdz i powiedz ze interesuje cie jej kolezanka itd;) fajna sztuka odda ci sie pierwsza czym predzej z zawisci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
blademoon84 Re: lub 24.11.06, 19:55 ale ja się nie znam na hydraulice :-( ale jak coś to sąsiad mój ma sprzęt bo się zna na tym Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: lub 24.11.06, 20:03 jaki ty słodkiii jesteś :) już wiem dzięki czemu ją wyrwiesz Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: lub 24.11.06, 20:50 predzej padnie ofiara jakiegos wampa lub kolekcjonera fonow i "konesera picc i kokakoli" mambo, ostrzyz sobie zabki? (albo grzywke;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: lub 24.11.06, 23:23 oj Mambuś...za kilkanasie lat gora a moze wczesniej bedziesz o takich marzyc po nocach manipulujac raczka :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: lub 24.11.06, 23:39 buzibuzi Mambuś... nie masz co narzekac...ale z czasem zechce sie mlodego i sprawnego kiedy ten wlasny osobisty juz nie bedzie dawal rady;] Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: podryw 24.11.06, 23:03 nic nie mow, caluj! z zaskoczenia na mnie kiedys podzialalo :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: podryw 24.11.06, 23:22 o qrde.....toz to jak z filmu..podchodzi i pstryk i milosc od pierwszego wejrzenia;] kazda mala dziewczyna o tym marzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: podryw 24.11.06, 23:25 ja wiem tylko jak wyrywac facetow;] nawet sama nie wiem na co lece..ale wiem,ze jak facet nie przejdzie testu z literatury, pilki noznej, filozofii, polityki i jeszcze kilku szczegolow to na kolejny raz nie ma co liczyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
blademoon84 Re: podryw 24.11.06, 23:33 o na każdy temat coś wiem, nie wiele ale zawsze coś!!! A o co się zapytać dziewczynę jak rozmowa sie nie układa? Poradzisz mi cos? prosze!! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: podryw 24.11.06, 23:37 Zapytaj ją czy "pójdzie z Tobą na warsztat".. bo w efekcie i tak pewnie sie na tym skończy - jak będziesz takimi bajerami sypał :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: podryw 24.11.06, 23:38 mnie sie wkreca na pilke...tylko trzeba lubic to co ja..kibica Milanu zawsze gasze tekstem "Ciah temat bo zaraz bedzie klotnia" ;] moze sprobuj bardziej cielesnych metod podrywu;] np jak sie robil tak dwuznacznie cicho to sprubuj sie przypadkiem otrzec;] nie wiem no...nie mam pojecia jak ze zarywa laski;] Odpowiedz Link Zgłoś
blademoon84 Re: podryw 24.11.06, 23:56 no ja Milanu nie lubie niestety, a skad wogóle jest ten zepół??? to jest gdziesz koło Notthingam??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: podryw 25.11.06, 02:26 przez neta sie z Toba i tak na sex nie umowie:D a najbardziej lubie Tottenham;] Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata zapytaj sie paskala 25.11.06, 04:08 on ci powie. madry facet i wie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: podryw 27.11.06, 13:00 niezawodny tekst: "Mam Daewoo Tico w kolorze twoich oczu, zainteresowana?" Odpowiedz Link Zgłoś