tygrysek27 02.01.07, 12:48 na FM się dzieje :( wątków fajoskich ni ma; nudy nudy nudy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaraeminencja Re: marnie oj marnie 02.01.07, 12:51 tygrysek27 napisała: > na FM się dzieje :( wątków fajoskich ni ma; nudy nudy nudy ! To walnij fajoski:P Nudziara:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: marnie oj marnie 02.01.07, 12:55 nie moge nic fajoskiego napisac bo boski zara tnie ciach ciach ! Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: marnie oj marnie 02.01.07, 13:08 tygrysek27 napisała: > nie moge nic fajoskiego napisac bo boski zara tnie ciach ciach ! I ma rację , że tnie te bezeceństwa. Spokojnie o żyletkach pogadać nie można :)) NN O golarkach i paskach już nawet nie wspominam !! NN Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: marnie oj marnie 02.01.07, 14:13 Może na innych dla odmiany coś się dzieje? A w każdym razie coś, co uznasz za ciekawe. Sprawdź. Na tym portalu jest mnóstwo forów, a tutaj nikt Twojego miejsca nie zajmie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: marnie oj marnie 02.01.07, 16:22 Od początku wątek był do luftu. Teraz wyleciała tylko połowa. Dlaczego nie całość? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: marnie oj marnie 02.01.07, 16:35 Ach, Pascalu. To ty nie lubisz, jak na TWOIM forum sie cos dzieje, tak mamy to rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
angoisse ten sposób moderowania 02.01.07, 18:26 nosi wyraźne znamiona psychopatii. wyraźne zaburzenia... kurcze, szkoda mi troche człowieka... może ma jakies długotrwałe problemy i pomóc by trzeba a nie tylko krytykować...jakoś go wesprzeć psychicznie... weźcie to pod uwagę drodzy forumowicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: ten sposób moderowania 03.01.07, 05:58 Swoja droga, wariactwo jest lagodne. Wycina, bo widocznie musi, glosy mu (jej) kaza czy co, ale lagodne to to, uprzejme, poza wycinaniem malo szkodliwe. W zasadzie, osobom psychotycznym tez sie naleza jakies prawa, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: marnie oj marnie 02.01.07, 20:20 Znacznie przyjemniej jest poznawać cudze interpretacje niż narzucać swoje. Wtedy od razu widać jak na dłoni, co komu w duszy gra... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: marnie oj marnie 02.01.07, 20:46 Ja sie absolutnie nie kryje z tym, co mi w duszy gra na twoj temat, Pascalu, czyzbys jeszcze nie zauwazyl? Odpowiedz Link Zgłoś
moretta1 Re: marnie oj marnie 03.01.07, 08:49 Mi go tam troszke szkoda, czytać te wszystkie posty, w części całkiem bzdurne..... Nio chyba, że zgłosił sie na ochotnika, to znaczy że to lubi.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 :) 03.01.07, 09:44 boski mię zaszczycił chwila uwagi :D pewnie że watek do kitu ale choc troszke emocji wzbudził pośród wątków o golarkach i maszynkach z allegro ;p Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: :) 03.01.07, 09:49 żeby nie odstawać od reszty: która pianka do golenia..?;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: :) 03.01.07, 09:55 Napisałam wczoraj, ale wyleciało: nie golimy tylko depilujemy! Ale Panowie mają chyba inny pogląd na tą sprawę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 09:58 goldenfisz napisała: > Napisałam wczoraj, ale wyleciało: nie golimy tylko depilujemy! Ale Panowie mają chyba inny pogląd na tą sprawę... ;) Witam :-)) Panowie konsumują co jest, bez oglądania się :)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:01 serio???? nie trzeba się golić tu i tam tylko wyglądać jak busz afrykański? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:04 nie trzeba wyglądać, trzeba działać :p Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:05 menk.a napisała: > serio???? nie trzeba się golić tu i tam tylko wyglądać jak busz afrykański? ;)) W takim przypadku facet weźmie maczetę i sam wykarczuje ! Jak to na safari w buszu :)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:15 tygrysek27 napisała: > albo.... powygryza :D Hmm ! A jak się zakrztusi chaszczem ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:17 oj zdezorientowany..... bądżże choc raz romantyczny zamiast wnikac w szczegóły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:13 niezorientowany1 napisał: > > serio???? nie trzeba się golić tu i tam tylko wyglądać jak busz > afrykański? ;)) > W takim przypadku facet weźmie maczetę i sam wykarczuje ! Jak to na safari w > buszu :)) > NN I po co ja się tak męczę z tym depilatorem? W imię czego????? Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:20 goldenfisz napisała: > I po co ja się tak męczę z tym depilatorem? W imię czego????? A nie pisałem , że tylko golarki ? I nie w imię , tylko w paseczek :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:23 Znowu coś poleci... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:23 goldenfisz napisała: > Znowu coś poleci... ;)))) Brzytwa czy scyzoryk ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:26 Nie mam pojęcia, czego używa Pascal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:29 goldenfisz napisała: > Nie mam pojęcia, czego używa Pascal ;) No ! Jak jest z kieleckiego to raczej scyzoryk. Chyba , że jest (ja tak tylko słyszałem-sic!) kobietą , to sekator :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:32 niezorientowany1 napisał: > No ! Jak jest z kieleckiego to raczej scyzoryk. Chyba , że jest (ja tak tylko > słyszałem-sic!) kobietą , to sekator :-)) > NN Widać, że jednak jesteś w czymś zorientowany - na przykład w temacie narzędzi tnących ;) Scyzoryk w kieleckim? Lokalny McGywer??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaraeminencja Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:32 Pascal jest kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:34 szaraeminencja napisał: > Pascal jest kobietą. Tego właśnie się obawiałem :(( To znaczy , że ciacha nożycami ! Auuć ! :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:35 Ha ! Znów okazuje się że kobiety to maja jaja za przeproszeniem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:37 tygrysek27 napisała: > Ha ! Znów okazuje się że kobiety to maja jaja za przeproszeniem! :D Nie jaja , tylko nożyczki :(( Ciąć to każdy potrafi , ale szyć i kroić jak należy , to dopiero sztuka :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:43 dobrze ciąć to też sztuka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojenie ? 03.01.07, 11:07 menk.a napisała: > dobrze ciąć to też sztuka;)) No to myślę będzie dyskursyja ! :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 11:23 Żeby dobrze uszyć, trzeba najpierw dobrze skroić. Capisci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 11:35 goldenfisz napisała: > Żeby dobrze uszyć, trzeba najpierw dobrze skroić. Capisci? :) Hmm ! Mimo wszystko mam pewne wątpliwości ! Coś jakbym słyszał gdzieś o jakiś przymiarkach , szpilkach tu i tam , ściegach wielorakich ("aż coś z tego wyjdzie"), a krojenie , czyli owe słynne raz-ciach to dopiero na samym końcu ! Pewnie się mylę , słuch już nie ten :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:05 Aż tak leciwy jesteś? Biedaku... Ale energii jeszcze trochę w Tobie zostało, nie jest tak źle... ;) W krawiectwie najpierw się kroi, później spina, następnie zszywa, a na końcu można wszystko spruć... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:08 goldenfisz napisała: >> W krawiectwie najpierw się kroi, później spina, następnie zszywa, a na końcu > można wszystko spruć... ;)))) Boję się zapytać , ale......... To ile trzeba tej syzyfowej pracy ? Raz w niedzielę wystarczy ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:13 Zależy od kreacji. Można się jeszcze pobawić w haftowanie całości... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:23 fajne jest tez doszywanie guziczków .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:26 tygrysek27 napisała: > fajne jest tez doszywanie guziczków .... :) A prasowanie fałdek z przykręceniem guziczka jest dopuszczalne ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:30 Ale tylko na wilgotno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:34 goldenfisz napisała: > Ale tylko na wilgotno ;) Na wilgotno , czyli z parą ! Rozumiem :-)) A żelazko stalowe, czy z duszą ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:37 Z duszą!!! Taką prosto z pieca! Odpowiedz Link Zgłoś
szaraeminencja Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:34 Ale tylko na wilgotno ;) Na wilgotno świetnie kroi się skórę.... na paseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:38 szaraeminencja napisał: > Ale tylko na wilgotno ;) > > Na wilgotno świetnie kroi się skórę.... na paseczki. Ale one mnie kołują kolego Eminencja !? Właśnie tak myślałem : szycie, moczenie i dopiero krojenie ! A tu jakieś haftki na szydełkach :) NN Odpowiedz Link Zgłoś
szaraeminencja Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 14:42 niezorientowany1 napisał: > szaraeminencja napisał: > > > Ale tylko na wilgotno ;) > > > > Na wilgotno świetnie kroi się skórę.... na paseczki. > Ale one mnie kołują kolego Eminencja !? Właśnie tak myślałem : szycie, moczenie > > i dopiero krojenie ! A tu jakieś haftki na szydełkach :) > NN Zacznij być kobietą... to pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 14:47 szaraeminencja napisał: > Zacznij być kobietą... to pomoże:) Nie ! To nie to ! Wolę Z kobietą :-)) Pomaga naprawdę :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:43 Następny kaletnik? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:46 goldenfisz napisała: > Następny kaletnik? ;))) Ależ skąd ! Cierpliwy czeladnik :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:59 niezorientowany1 napisał: > > Następny kaletnik? ;))) > Ależ skąd ! Cierpliwy czeladnik :-)) > NN Z dużymi szansami na mistrza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 13:07 goldenfisz napisała: > niezorientowany1 napisał: > > > > Następny kaletnik? ;))) > > Ależ skąd ! Cierpliwy czeladnik :-)) > > NN Jestem zaszczycony perspektywą ! Jak to mówią : Jak krawcowa kraje , tak krawcowi ....hmm, się wiedzie ! :-)) NN > Z dużymi szansami na mistrza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:47 szczególnie bliżnięta tak ładnie skroić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:49 narodowy znak zodiaku: bliźniaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:05 menk.a napisała: > narodowy znak zodiaku: bliźniaki ;) O ! Właśnie :-)) Nasze znaki to Bliźniaki ! NN Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:23 goldenfisz napisała: > Pogięło Was??? :) Skoro Menka kroi , to ja szyję co skroiła :) A nuż się uda i coś z tego wyjdzie. Jakiś McGywer a la kartoffel ! :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:26 ja nic nie kroję, wszystkiemu zaprzeczam;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:30 może mi powiecie co sie tu kroi, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:36 ja nic nie wiem, jestem niczym żona Cezara ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:43 menk.a napisała: > ja nic nie wiem, jestem niczym żona Cezara ;) Którego Cezara ? Strach pomyśleć ! :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:48 nie mówię, że jestem żoną... tylko niczym żona... poza podejrzeniem:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:06 menk.a napisała: > nie mówię, że jestem żoną... tylko niczym żona... poza podejrzeniem:PPP No właśnie o tym piszę ! Ci co są poza podejrzeniem najwięcej , hmmm... kroją ! Nikt ich po prostu nawet nie podejrzewa :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:09 zn ja należę do tych co najwięcej...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:10 menk.a napisała: > zn ja należę do tych co najwięcej...?;) Nie wiem ! Jestem całkowicie skołowany po tym krawiectwie :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:20 Zajmij się szydełkowaniem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:28 goldenfisz napisała: > Zajmij się szydełkowaniem ;))) W galanterii skórzanej , np. przy paseczkach ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:35 To jest przecież kaletnictwo... :) Ale paseczki można również wydziergać z wełenki. W końcu w Koniakowie robią stringi z koronki... Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:41 goldenfisz napisała: > To jest przecież kaletnictwo... :) > > Ale paseczki można również wydziergać z wełenki. W końcu w Koniakowie robią > stringi z koronki... Paseczek ze stringami ? No , to iście koronkowa robota !! Masz ciekawe spojrzenie na krawiectwo :)) Podobasz mi się :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:52 Taki minimalne kreację mają tylko jedną wadę: potrzebny jest ktoś do ogrzania zziębniętych członków :( Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 13:02 goldenfisz napisała: > Taki minimalne kreację mają tylko jedną wadę: potrzebny jest ktoś do ogrzania > zziębniętych członków :( Aha ! Chodzi o prasowanie ? To chyba też wchodzi w zakres sztuki krawieckiej ? Tylko , że przedtem , z reguły jest wirowanie, a ja mam dwie lewe nogi ! :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 13:56 niezorientowany1 napisał: > Aha ! Chodzi o prasowanie ? To chyba też wchodzi w zakres sztuki krawieckiej ? A umiesz równiutko pociągnąć i zaprasować fałdkę, hę? ;) > Tylko , że przedtem , z reguły jest wirowanie, a ja mam dwie lewe nogi ! > :-)) > NN ... i niską samoocenę. W wirowaniu nie umiejętności się liczą, tylko zaangażowanie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 14:17 goldenfisz napisała: A umiesz równiutko pociągnąć i zaprasować fałdkę, hę? ;) Hmm ! Nie wiem czy dobrze jest równo prasować fałdki , ale zawsze pamiętam, że nie należy guziczka odgryzać :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
szaraeminencja Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 14:43 goldenfisz napisała: > Taki minimalne kreację mają tylko jedną wadę: potrzebny jest ktoś do ogrzania > zziębniętych członków :( Kaloryfer... (lub kobieta - z żeberkami na wierzchu, po zdjęciu paseczków na mokro) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 15:45 szaraeminencja napisał: > Kaloryfer... (lub kobieta - z żeberkami na wierzchu, po zdjęciu paseczków na > mokro) Chyba ta wychudzona, obdarta ze skóry kobieta nie bardzo mi odpowiada... :( Odpowiedz Link Zgłoś
szaraeminencja Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 16:02 goldenfisz napisała: > szaraeminencja napisał: > > > Kaloryfer... (lub kobieta - z żeberkami na wierzchu, po zdjęciu paseczków > na > > mokro) > > Chyba ta wychudzona, obdarta ze skóry kobieta nie bardzo mi odpowiada... :( Mnie też nie... Chyba jakiś nienormalny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
szaraeminencja Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 14:41 goldenfisz napisała: > To jest przecież kaletnictwo... :) > > Ale paseczki można również wydziergać z wełenki. W końcu w Koniakowie robią > stringi z koronki... Dobrze, że tak prezerwatyw nie robią Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 15:47 Do tej pory rozmawailiśmy o krawiectwie. Jak będziesz używał TAKICH słów to nas znowu Pascal sciacha... Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:42 menk.a napisała: > ja nic nie kroję, wszystkiemu zaprzeczam;) Za późno ! Dzisiaj brak dowodu jest dowodem oczywistym , a dementi od dawna było potwierdzeniem :)) OK ! Nowe hasło : Kto często kroi , temu sto... tfu! starcza (Enter mi się omsknął) , a kto często szyje ten wie , że żyje !! :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: P.S. a tak nudno sie wątek zapowiadał :D 03.01.07, 11:38 Wygląda na to, że wątkom dobrze robi, jak je Szefuńcio trochę przytnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 12:55 11 lutego..... do tego czasu mozecie mnie wykorzystywać :D Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 13:04 tygrysek27 napisała: > 11 lutego..... do tego czasu mozecie mnie wykorzystywać :D I tak będzie ! Dokładnie i dokumentnie :-)) NN PS. Można Cię wykorzystywać z prasowaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 14:00 To nam się kolega rozbrykał. Aż miło popatrzeć ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 14:19 goldenfisz napisała: > To nam się kolega rozbrykał. Aż miło popatrzeć ;))))))))))))) Nauka nie idzie w las :-)) Co się człek może na FK dowiedzieć , to na wołowej skórze by nie spisał :) NN Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:10 znaczy się na swych piersiach żmiję my wyhodowali..... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:12 tygrysek27 napisała: > znaczy się na swych piersiach żmiję my wyhodowali..... ;p I na mymłonie oczywiście :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:24 niezorientowany1 napisał: > I na mymłonie oczywiście :-)) > NN Memłonie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:29 goldenfisz napisała: > Memłonie... :))) A ! Z Krakowa może jesteś ?? Na Pomorzu jednak to inaczej wymawiają :-)) A czasami : katzenleine . NN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:41 Nie, z w-wy, ale jakoś tak bardziej stajlowo mi to brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:45 goldenfisz napisała: > Nie, z w-wy, ale jakoś tak bardziej stajlowo mi to brzmi :) Pal licho brzmienie ! Za to jak smakuje :-)) Muzycznie !! - Żeby ktoś coś nie pomyślał. :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:25 aczkolwiek to prawda ze niezle fikasz na tych piersiach i mymłonie :D Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:30 tygrysek27 napisała: > aczkolwiek to prawda ze niezle fikasz na tych piersiach i mymłonie :D Ba ! Bywa , że piersi i mymłon na mnie :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:37 tygrysek27 napisała: > a to juz perwersja!!! :p Ale co ? Pierwsi czy mymłon ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:53 tygrysek27 napisała: > obadwa :D Łojojoj ! To została mi tylko koszula św. Franciszka ?? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś