Dodaj do ulubionych

marnie oj marnie

02.01.07, 12:48
na FM się dzieje :( wątków fajoskich ni ma; nudy nudy nudy !
Obserwuj wątek
    • szaraeminencja Re: marnie oj marnie 02.01.07, 12:51
      tygrysek27 napisała:

> na FM się dzieje :( wątków fajoskich ni ma; nudy nudy nudy !

To walnij fajoski:P Nudziara:)
      • tygrysek27 Re: marnie oj marnie 02.01.07, 12:55
        nie moge nic fajoskiego napisac bo boski zara tnie ciach ciach !
        • niezorientowany1 Re: marnie oj marnie 02.01.07, 13:08
          tygrysek27 napisała:

> nie moge nic fajoskiego napisac bo boski zara tnie ciach ciach !
          I ma rację , że tnie te bezeceństwa. Spokojnie o żyletkach pogadać nie można :))
          NN
          O golarkach i paskach już nawet nie wspominam !!
          NN
    • b.pascal Re: marnie oj marnie 02.01.07, 14:13
      Może na innych dla odmiany coś się dzieje? A w każdym razie coś, co uznasz za
      ciekawe. Sprawdź. Na tym portalu jest mnóstwo forów, a tutaj nikt Twojego
      miejsca nie zajmie. ;)
      • goldenfisz Re: marnie oj marnie 02.01.07, 16:22
        Od początku wątek był do luftu. Teraz wyleciała tylko połowa. Dlaczego nie
        całość?
      • eeela Re: marnie oj marnie 02.01.07, 16:35
        Ach, Pascalu. To ty nie lubisz, jak na TWOIM forum sie cos dzieje, tak mamy to
        rozumiec?
        • angoisse ten sposób moderowania 02.01.07, 18:26
          nosi wyraźne znamiona psychopatii.
          wyraźne zaburzenia...

kurcze, szkoda mi troche człowieka... może ma jakies długotrwałe problemy i
          pomóc by trzeba a nie tylko krytykować...jakoś go wesprzeć psychicznie...
          weźcie to pod uwagę drodzy forumowicze:)
          • eeela Re: ten sposób moderowania 03.01.07, 05:58
            Swoja droga, wariactwo jest lagodne. Wycina, bo widocznie musi, glosy mu (jej)
            kaza czy co, ale lagodne to to, uprzejme, poza wycinaniem malo szkodliwe. W
            zasadzie, osobom psychotycznym tez sie naleza jakies prawa, nespa?
        • b.pascal Re: marnie oj marnie 02.01.07, 20:20
          Znacznie przyjemniej jest poznawać cudze interpretacje niż narzucać swoje. Wtedy
          od razu widać jak na dłoni, co komu w duszy gra... ;)
          • eeela Re: marnie oj marnie 02.01.07, 20:46
            Ja sie absolutnie nie kryje z tym, co mi w duszy gra na twoj temat, Pascalu,
            czyzbys jeszcze nie zauwazyl?
            • moretta1 Re: marnie oj marnie 03.01.07, 08:49
              Mi go tam troszke szkoda, czytać te wszystkie posty, w części całkiem
              bzdurne..... Nio chyba, że zgłosił sie na ochotnika, to znaczy że to lubi..
    • tygrysek27 :) 03.01.07, 09:44
      boski mię zaszczycił chwila uwagi :D

pewnie że watek do kitu ale choc troszke emocji wzbudził pośród wątków o
      golarkach i maszynkach z allegro ;p
      • menk.a Re: :) 03.01.07, 09:49
        żeby nie odstawać od reszty: która pianka do golenia..?;)
        • tygrysek27 Re: :) 03.01.07, 09:54
          a może.... bita śmietana, co ? :)
          • menk.a Re: :) 03.01.07, 09:55
            ile mozna tej bitej śmietany?:P
        • goldenfisz Re: :) 03.01.07, 09:55
          Napisałam wczoraj, ale wyleciało: nie golimy tylko depilujemy! Ale Panowie mają
          chyba inny pogląd na tą sprawę... ;)
          • niezorientowany1 Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 09:58
            goldenfisz napisała:

> Napisałam wczoraj, ale wyleciało: nie golimy tylko depilujemy! Ale Panowie
            mają chyba inny pogląd na tą sprawę... ;)

Witam :-))
            Panowie konsumują co jest, bez oglądania się :))
            NN
            • menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:01
              serio???? nie trzeba się golić tu i tam tylko wyglądać jak busz afrykański? ;))
              • tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:04
                nie trzeba wyglądać, trzeba działać :p
              • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:05
                menk.a napisała:

> serio???? nie trzeba się golić tu i tam tylko wyglądać jak busz
                afrykański? ;))
                W takim przypadku facet weźmie maczetę i sam wykarczuje ! Jak to na safari w
                buszu :))
                NN
                • tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:09
                  albo.... powygryza :D
                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:15
                    tygrysek27 napisała:

> albo.... powygryza :D
                    Hmm ! A jak się zakrztusi chaszczem ?
                    :-))
                    NN
                    • tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:17
                      oj zdezorientowany..... bądżże choc raz romantyczny zamiast wnikac w
                      szczegóły ;)
                • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:13
                  niezorientowany1 napisał:

> > serio???? nie trzeba się golić tu i tam tylko wyglądać jak busz
                  > afrykański? ;))
                  > W takim przypadku facet weźmie maczetę i sam wykarczuje ! Jak to na safari w
                  > buszu :))
                  > NN

I po co ja się tak męczę z tym depilatorem? W imię czego?????
                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:20
                    goldenfisz napisała:

> I po co ja się tak męczę z tym depilatorem? W imię czego?????

A nie pisałem , że tylko golarki ? I nie w imię , tylko w paseczek :-))
                    NN
                    • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:23
                      Znowu coś poleci... ;))))
                      • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:23
                        goldenfisz napisała:

> Znowu coś poleci... ;))))
                        Brzytwa czy scyzoryk ?
                        NN
                        • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:26
                          Nie mam pojęcia, czego używa Pascal ;)
                          • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:29
                            goldenfisz napisała:

> Nie mam pojęcia, czego używa Pascal ;)
                            No ! Jak jest z kieleckiego to raczej scyzoryk. Chyba , że jest (ja tak tylko
                            słyszałem-sic!) kobietą , to sekator :-))
                            NN
                            • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:32

> No ! Jak jest z kieleckiego to raczej scyzoryk. Chyba , że jest (ja tak tylko
                              > słyszałem-sic!) kobietą , to sekator :-))
                              > NN

Widać, że jednak jesteś w czymś zorientowany - na przykład w temacie narzędzi
                              tnących ;)

Scyzoryk w kieleckim? Lokalny McGywer??? :)))
                            • szaraeminencja Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:32
                              Pascal jest kobietą.
                              • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:34
                                szaraeminencja napisał:

> Pascal jest kobietą.
                                Tego właśnie się obawiałem :(( To znaczy , że ciacha nożycami ! Auuć !
                                NN
                                • tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:35
                                  Ha ! Znów okazuje się że kobiety to maja jaja za przeproszeniem! :D
                                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:37
                                    tygrysek27 napisała:

> Ha ! Znów okazuje się że kobiety to maja jaja za przeproszeniem! :D

Nie jaja , tylko nożyczki :(( Ciąć to każdy potrafi , ale szyć i kroić jak
                                    należy , to dopiero sztuka :-))
                                    NN
                                    • menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:43
                                      dobrze ciąć to też sztuka;))
                                      • niezorientowany1 Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojenie ? 03.01.07, 11:07
                                        menk.a napisała:

> dobrze ciąć to też sztuka;))
                                        No to myślę będzie dyskursyja !
                                        NN
                                        • goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 11:23
                                          Żeby dobrze uszyć, trzeba najpierw dobrze skroić. Capisci? :)
                                          • niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 11:35
                                            goldenfisz napisała:

> Żeby dobrze uszyć, trzeba najpierw dobrze skroić. Capisci? :)
                                            Hmm ! Mimo wszystko mam pewne wątpliwości ! Coś jakbym słyszał gdzieś o jakiś
                                            przymiarkach , szpilkach tu i tam , ściegach wielorakich ("aż coś z tego
                                            wyjdzie"), a krojenie , czyli owe słynne raz-ciach to dopiero na samym końcu !
                                            Pewnie się mylę , słuch już nie ten :-))
                                            NN
                                            • goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:05
                                              Aż tak leciwy jesteś? Biedaku... Ale energii jeszcze trochę w Tobie zostało,
                                              nie jest tak źle... ;)

W krawiectwie najpierw się kroi, później spina, następnie zszywa, a na końcu
                                              można wszystko spruć... ;))))
                                              • niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:08
                                                goldenfisz napisała:

>> W krawiectwie najpierw się kroi, później spina, następnie zszywa, a na końcu
                                                > można wszystko spruć... ;))))

Boję się zapytać , ale......... To ile trzeba tej syzyfowej pracy ? Raz w
                                                niedzielę wystarczy ?
                                                NN
                                                • goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:13
                                                  Zależy od kreacji. Można się jeszcze pobawić w haftowanie całości... ;)))
                                                  • tygrysek27 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:23
                                                    fajne jest tez doszywanie guziczków .... :)
                                                  • niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:26
                                                    tygrysek27 napisała:

> fajne jest tez doszywanie guziczków .... :)
                                                    A prasowanie fałdek z przykręceniem guziczka jest dopuszczalne ?
                                                    NN
                                                  • goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:30
                                                    Ale tylko na wilgotno ;)
                                                  • niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:34
                                                    goldenfisz napisała:

> Ale tylko na wilgotno ;)

Na wilgotno , czyli z parą ! Rozumiem :-)) A żelazko stalowe, czy z duszą ?
                                                    NN
                                                  • goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:37
                                                    Z duszą!!! Taką prosto z pieca!
                                                  • szaraeminencja Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:34
                                                    Ale tylko na wilgotno ;)

Na wilgotno świetnie kroi się skórę.... na paseczki.
                                                  • niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:38
                                                    szaraeminencja napisał:

> Ale tylko na wilgotno ;)
                                                    >
                                                    > Na wilgotno świetnie kroi się skórę.... na paseczki.
                                                    Ale one mnie kołują kolego Eminencja !? Właśnie tak myślałem : szycie, moczenie
                                                    i dopiero krojenie ! A tu jakieś haftki na szydełkach :)
                                                    NN
                                                  • szaraeminencja Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 14:42

> szaraeminencja napisał:
                                                    >
                                                    > > Ale tylko na wilgotno ;)
                                                    > >
                                                    > > Na wilgotno świetnie kroi się skórę.... na paseczki.
                                                    > Ale one mnie kołują kolego Eminencja !? Właśnie tak myślałem : szycie,
                                                    moczenie
                                                    >
                                                    > i dopiero krojenie ! A tu jakieś haftki na szydełkach :)
                                                    > NN

Zacznij być kobietą... to pomoże:)
                                                  • niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 14:47
                                                    szaraeminencja napisał:
                                                    > Zacznij być kobietą... to pomoże:)

Nie ! To nie to ! Wolę Z kobietą :-)) Pomaga naprawdę :-))
                                                    NN
                                                  • goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:43
                                                    Następny kaletnik? ;)))
                                                  • niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:46
                                                    goldenfisz napisała:

> Następny kaletnik? ;)))
                                                    Ależ skąd ! Cierpliwy czeladnik :-))
                                                    NN
                                                  • goldenfisz Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 12:59

> > Następny kaletnik? ;)))
                                                    > Ależ skąd ! Cierpliwy czeladnik :-))
                                                    > NN

Z dużymi szansami na mistrza ;)))
                                                  • niezorientowany1 Re: Co jest prawdziwym kunsztem-szycie czy krojen 03.01.07, 13:07
                                                    goldenfisz napisała:

> niezorientowany1 napisał:
                                                    >
                                                    > > > Następny kaletnik? ;)))
                                                    > > Ależ skąd ! Cierpliwy czeladnik :-))
                                                    > > NN

Jestem zaszczycony perspektywą ! Jak to mówią : Jak krawcowa kraje , tak
                                                    krawcowi ....hmm, się wiedzie !
                                                    NN
                                                    > Z dużymi szansami na mistrza ;)))
                                    • tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:47
                                      szczególnie bliżnięta tak ładnie skroić ;)
                                      • menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 10:49
                                        narodowy znak zodiaku: bliźniaki ;)
                                        • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:05
                                          menk.a napisała:

> narodowy znak zodiaku: bliźniaki ;)

O ! Właśnie :-))
                                          Nasze znaki to Bliźniaki !
                                          NN
                                          • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:19
                                            Pogięło Was??? :)
                                            • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:23
                                              goldenfisz napisała:

> Pogięło Was??? :)
                                              Skoro Menka kroi , to ja szyję co skroiła :) A nuż się uda i coś z tego
                                              wyjdzie. Jakiś McGywer a la kartoffel !
                                              NN
                                              • menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:26
                                                ja nic nie kroję, wszystkiemu zaprzeczam;)
                                                • tygrysek27 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:30
                                                  może mi powiecie co sie tu kroi, co????
                                                  • menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:36
                                                    ja nic nie wiem, jestem niczym żona Cezara ;)
                                                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:43
                                                    menk.a napisała:

> ja nic nie wiem, jestem niczym żona Cezara ;)
                                                    Którego Cezara ? Strach pomyśleć !
                                                    NN
                                                  • menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:48
                                                    nie mówię, że jestem żoną... tylko niczym żona... poza podejrzeniem:PPP
                                                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:06
                                                    menk.a napisała:

> nie mówię, że jestem żoną... tylko niczym żona... poza podejrzeniem:PPP
                                                    No właśnie o tym piszę ! Ci co są poza podejrzeniem najwięcej , hmmm... kroją !
                                                    Nikt ich po prostu nawet nie podejrzewa :-))
                                                    NN
                                                  • menk.a Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:09
                                                    zn ja należę do tych co najwięcej...?;)
                                                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:10
                                                    menk.a napisała:

> zn ja należę do tych co najwięcej...?;)
                                                    Nie wiem ! Jestem całkowicie skołowany po tym krawiectwie :-))
                                                    NN
                                                  • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:20
                                                    Zajmij się szydełkowaniem ;)))
                                                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:28
                                                    goldenfisz napisała:

> Zajmij się szydełkowaniem ;)))

W galanterii skórzanej , np. przy paseczkach ?
                                                    NN
                                                  • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:35
                                                    To jest przecież kaletnictwo... :)

Ale paseczki można również wydziergać z wełenki. W końcu w Koniakowie robią
                                                    stringi z koronki...
                                                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:41
                                                    goldenfisz napisała:

> To jest przecież kaletnictwo... :)
                                                    >
                                                    > Ale paseczki można również wydziergać z wełenki. W końcu w Koniakowie robią
                                                    > stringi z koronki...
                                                    Paseczek ze stringami ? No , to iście koronkowa robota !! Masz ciekawe
                                                    spojrzenie na krawiectwo :)) Podobasz mi się :-))
                                                  • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 12:52
                                                    Taki minimalne kreację mają tylko jedną wadę: potrzebny jest ktoś do ogrzania
                                                    zziębniętych członków :(
                                                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 13:02
                                                    goldenfisz napisała:

> Taki minimalne kreację mają tylko jedną wadę: potrzebny jest ktoś do ogrzania
                                                    > zziębniętych członków :(
                                                    Aha ! Chodzi o prasowanie ? To chyba też wchodzi w zakres sztuki krawieckiej ?
                                                    Tylko , że przedtem , z reguły jest wirowanie, a ja mam dwie lewe nogi !
                                                    NN
                                                  • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 13:56

> Aha ! Chodzi o prasowanie ? To chyba też wchodzi w zakres sztuki krawieckiej ?
                                                    A umiesz równiutko pociągnąć i zaprasować fałdkę, hę? ;)

> Tylko , że przedtem , z reguły jest wirowanie, a ja mam dwie lewe nogi !
                                                    > :-))
                                                    > NN
                                                    ... i niską samoocenę. W wirowaniu nie umiejętności się liczą, tylko
                                                    zaangażowanie! :)
                                                  • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 14:17
                                                    goldenfisz napisała:
                                                    A umiesz równiutko pociągnąć i zaprasować fałdkę, hę? ;)

Hmm ! Nie wiem czy dobrze jest równo prasować fałdki , ale zawsze pamiętam, że
                                                    nie należy guziczka odgryzać :-))
                                                    NN
                                                  • szaraeminencja Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 14:43
                                                    goldenfisz napisała:

> Taki minimalne kreację mają tylko jedną wadę: potrzebny jest ktoś do ogrzania
                                                    > zziębniętych członków :(

Kaloryfer... (lub kobieta - z żeberkami na wierzchu, po zdjęciu paseczków na
                                                    mokro)
                                                  • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 15:45
                                                    szaraeminencja napisał:

> Kaloryfer... (lub kobieta - z żeberkami na wierzchu, po zdjęciu paseczków na
                                                    > mokro)

Chyba ta wychudzona, obdarta ze skóry kobieta nie bardzo mi odpowiada... :(
                                                  • szaraeminencja Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 16:02
                                                    goldenfisz napisała:

> szaraeminencja napisał:
                                                    >
                                                    > > Kaloryfer... (lub kobieta - z żeberkami na wierzchu, po zdjęciu paseczków
                                                    > na
                                                    > > mokro)
                                                    >
                                                    > Chyba ta wychudzona, obdarta ze skóry kobieta nie bardzo mi odpowiada... :(

Mnie też nie... Chyba jakiś nienormalny jestem
                                                  • szaraeminencja Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 14:41
                                                    goldenfisz napisała:

> To jest przecież kaletnictwo... :)
                                                    >
                                                    > Ale paseczki można również wydziergać z wełenki. W końcu w Koniakowie robią
                                                    > stringi z koronki...

Dobrze, że tak prezerwatyw nie robią
                                                  • goldenfisz Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 15:47
                                                    Do tej pory rozmawailiśmy o krawiectwie. Jak będziesz używał TAKICH słów to nas
                                                    znowu Pascal sciacha...
                                                • niezorientowany1 Re: Oj ! Zaczęło się dziać :)) 03.01.07, 11:42
                                                  menk.a napisała:

> ja nic nie kroję, wszystkiemu zaprzeczam;)

Za późno ! Dzisiaj brak dowodu jest dowodem oczywistym , a dementi od dawna
                                                  było potwierdzeniem :))
                                                  OK ! Nowe hasło : Kto często kroi , temu sto... tfu! starcza (Enter mi się
                                                  omsknął) , a kto często szyje ten wie , że żyje !!
                                                  NN
    • tygrysek27 P.S. a tak nudno sie wątek zapowiadał :D 03.01.07, 11:31
      jw
      • goldenfisz Re: P.S. a tak nudno sie wątek zapowiadał :D 03.01.07, 11:38
        Wygląda na to, że wątkom dobrze robi, jak je Szefuńcio trochę przytnie :)
    • tygrysek27 Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 12:55
      11 lutego..... do tego czasu mozecie mnie wykorzystywać :D
      • niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 13:04
        tygrysek27 napisała:

> 11 lutego..... do tego czasu mozecie mnie wykorzystywać :D
        I tak będzie ! Dokładnie i dokumentnie :-))
        NN
        PS.
        Można Cię wykorzystywać z prasowaniem ?
        • goldenfisz Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 14:00
          To nam się kolega rozbrykał. Aż miło popatrzeć ;)))))))))))))
          • niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 14:19
            goldenfisz napisała:

> To nam się kolega rozbrykał. Aż miło popatrzeć ;)))))))))))))

Nauka nie idzie w las :-)) Co się człek może na FK dowiedzieć , to na wołowej
            skórze by nie spisał :)
            NN
            • tygrysek27 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:10
              znaczy się na swych piersiach żmiję my wyhodowali..... ;p
              • niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:12
                tygrysek27 napisała:

> znaczy się na swych piersiach żmiję my wyhodowali..... ;p

I na mymłonie oczywiście :-))
                NN
                • goldenfisz Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:24

> I na mymłonie oczywiście :-))
                  > NN

Memłonie... :)))
                  • niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:29
                    goldenfisz napisała:

> Memłonie... :)))

A ! Z Krakowa może jesteś ?? Na Pomorzu jednak to inaczej wymawiają :-))
                    A czasami : katzenleine .
                    NN
                    • goldenfisz Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:41
                      Nie, z w-wy, ale jakoś tak bardziej stajlowo mi to brzmi :)
                      • niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:45
                        goldenfisz napisała:

> Nie, z w-wy, ale jakoś tak bardziej stajlowo mi to brzmi :)
                        Pal licho brzmienie ! Za to jak smakuje :-))
                        Muzycznie !! - Żeby ktoś coś nie pomyślał.
                        NN
                  • tygrysek27 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:37
                    ....czy też poteflonie :p
                • tygrysek27 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:25
                  aczkolwiek to prawda ze niezle fikasz na tych piersiach i mymłonie :D
                  • niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:30
                    tygrysek27 napisała:

> aczkolwiek to prawda ze niezle fikasz na tych piersiach i mymłonie :D
                    Ba ! Bywa , że piersi i mymłon na mnie :-))
                    NN
                    • tygrysek27 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:36
                      a to juz perwersja!!! :p
                      • niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:37
                        tygrysek27 napisała:

> a to juz perwersja!!! :p
                        Ale co ? Pierwsi czy mymłon ?
                        NN
                        • tygrysek27 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:44
                          obadwa :D
                          • niezorientowany1 Re: Uwaga! wylatam stąd 03.01.07, 15:53
                            tygrysek27 napisała:

> obadwa :D
                            Łojojoj ! To została mi tylko koszula św. Franciszka ??
                            NN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka