Dodaj do ulubionych

przedwczesny wytrysk

20.11.01, 00:16
W czasie masturbacji moge kontrolowac kiedy nastapi final, jednak kiedy robie
to z partnerem, w czasie sexu oralnego, nie moge powstrzymac sie dlugo, a moze
raczej bardzo krotko. jezeli gra wstepna jest dluga wystarczy kilka ruchow i
koniec, lepiej jest kiedy robi sie to spontanicznie, wowczas czas wydluza sie
nieco dluzej. Jezeli macie jakies wypraktykowane sposoby na powstrzymanie
wytrysku, chetnie sprobuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ethanol Re: przedwczesny wytrysk IP: 151.112.27.* 22.11.01, 00:44
      tuz przed - pierdolnij fiuta mlotkiem z calej soly
    • Gość: b-chan Re: przedwczesny wytrysk IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 01:31
      :)) Mialem (mam?) ten sam problem. Tu przydaje sie pojecie monogamii. Po prostu partner(ka) z czasem sie moze nauczyc, tego jak ma Cie piescic, zeby nie skonczylo sie zbyt szybko. Ja swojemu partnerowi powiedzialem kiedy lepiej mnie nie dotykac, a kiedy tak i jak i juz sam wie co kiedy ze mna zrobic. Teraz to ma swoje plusy, czesto czekam az on zacznie szczytowac i mi nie stwarza problemu szczytowanie w tym samym momencie... :)
      • Gość: Fredryk Re: przedwczesny wytrysk IP: *.telia.com 09.12.01, 19:02
        Nie przejmujcie sie tym wcale,poniewaz staje sie to problemem.Kiedy
        przystepujesz do wstepnej gry nigdy nie mysl o sobie ,tylko o partnerce jak
        zrobic jej ,aby doznala najwiecej rozkoszy,wtedy sami sie zorientujecie ze juz
        po wszytkim a teraz kolej na mnie.Pamietaj jeden z drugim wtedy powstrzymac sie
        zatrzymac te wypuszczenie nasienia,niech opadnie czlonek i zobaczycie za kilka
        minut partnerka zdziwiona co jest grane wezmie go w raczke to ten poszybuje do
        gory jak rakieta Titan.No i od nowa za trzecim razie jak wytrzymacie to dopiero
        jak zrobi Wam reklame to sie od dziewczyn nie opedzisz.Pamietaj Sily rozkladaj
        na cale zycie ,masz robic za mlodu w srednim wieku i na starosc rowno bedziesz
        zdrowy i dlugo zyl,ale jak za mlodu sie wypsztykasz to nastarosc iskry
        zabraknie do zaplonu.
        Teraz drugi wariant mechaniczny;
        jezeli jestes juz bardzo podniecony i jestes w niej iczujesz ze polecisz albo
        juz pierwsza iskierka poszla to naucz partnerke aby Tobie ucisnela moszne
        palcem i wtedy sperma cofa sie z powrotem i Twoje dzialo po chwili jest gotowe
        do strzelania.Bedzie stal jakby nic nie bylo i wten sposob wytrenujesz sie ze
        bedziesz mogl wiele razy ja zadowolic nie wypuszczajac nasiena ,ale jak poitem
        wypuscisz kule to moze glowa wyjsc.
        Moszna jest to miejsce pomiedzy koncem genitali/jajek/ a otworem odbytnicy
        mniej wiecej w srodku.
        Pzdr.Fredryk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka