satancruz 03.02.07, 17:51 No właśnie, kto doczeka do 3:00 am i będzie oglądał? browar kupiony? ja mam zamiar, ale nie wiem czy dotrwam, tak czy inaczej będzie knockout, mój albo adamka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wo_man1 Re: Adamek vs. Dawson 03.02.07, 22:55 Mój M nastawił budzik. Piwka już zdążył niestety wychlac :) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Adamek vs. Dawson 03.02.07, 23:43 Ja to nie wiem czy dotrwam do 24... W boksie drażni mnie zawsze ten wynik w stylu 185:184 czy coś w tym stylu.... Dobra, nie piszę już nic Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Adamek vs. Dawson 04.02.07, 07:20 Juz po spotach reklamowych mialem zle wrazenie. Dawson sprawial wrazenie o wiele szybszego. Duzo sie nie pomylilem, walka w sumie nudna byla. Emocje tylko w 10 rundzie, ale tez tylko dlatego, ze to Polak boksowal i poczulem, iz da rade przed skonczyc przed czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Adamek vs. Dawson 04.02.07, 09:26 Oglądałem kosztem spania i teraz wale browary na podniesienie cisnienia przed piłkarzami ręcznymi. Odpowiedz Link Zgłoś