silic Re: najgorsza rzecz w życiu 01.03.07, 15:37 A myślałem że piasek w prezerwatywie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: być uczciwym i mieć zasady 01.03.07, 15:47 brak zasad to też zasada;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia Re: najgorsza rzecz w życiu 01.03.07, 15:56 Zawieźć się na kimś, komu się bazgranicznie ufało. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: najgorsza rzecz w życiu 01.03.07, 15:59 stosować zasadę ograniczonego zaufania. Wobec wszystkich. Ja nawet za siebie nie dam sobie reki uciąć. Jak bym zyła bez ręki? I którą wówczas oddałabym na prosbe o moją rękę? Bezręka dziewucha :D;) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: dekoder cyfry plus - też 01.03.07, 17:37 Z perspektywy historii dekoder cyfry to bardzo fajny dekoder. W koncu dal rade dekodowac tyle roznych systemow poza SECA, ze nalezy mu sie stosowna czesc. Nie waham sie przed stwierdzeniem, ze to wrecz kultowy produkt i lepszego za takie pieniadze w historii TV nie bylo. To co z niego wycisneli chociazby rosjanie musialo i jego projektantow zdumiec :). Odpowiedz Link Zgłoś
trust2no1 Re: najgorsza rzecz w życiu 01.03.07, 17:46 Najgorsze co cię może spotkać niestety To ciepłe piwo I zimne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: najgorsza rzecz w życiu 01.03.07, 18:13 grypa zoladkowa Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: najgorsza rzecz w życiu 01.03.07, 18:19 Nieznośna lekkość bytu PS. Bez skojarzeń proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: najgorsza rzecz w życiu 01.03.07, 18:46 myyks napisała: > Nieznośna lepkość odbytu No wiesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: najgorsza rzecz w życiu 01.03.07, 19:03 elektroniczna.pomarancza napisała: > myyks napisała: > > > Nieznośna lepkość odbytu > > No wiesz?! Wiem. A Ty się czepiasz. Brzydka jesteś:P i lepka:D A na dodatek fałszerka...chyba się zakocham... Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: najgorsza rzecz w życiu 01.03.07, 19:06 myyks napisała: > ...chyba się zakocham... W swojej pani nauczycielce? Odpowiedz Link Zgłoś