mala_mii 29.04.03, 22:49 czy zdrada w orębie własnej płci,zwłaszcza w przypadku kobiet jest czymś mniej nagannym niż tradycyjne męsko-damskie skoki w bok.Łatwiej wybaczyć? Mniej godzi w męskie ego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: zdrada-kobieta+kobieta IP: *.visp.energis.pl 29.04.03, 23:11 hm, zdarzylo mi sie cos takiego - on nie potraktowal tego w kategoriach zdrady. Zapytal sie tylko czy jestem lesbijka, ktora jest w trakcie coming out.. :-) No coz, jest wyrozumialy, hihihi pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: zdrada-kobieta+kobieta 30.04.03, 00:55 mala_mii napisała: > czy zdrada w orębie własnej płci,zwłaszcza w przypadku kobiet jest czymś > mniej nagannym niż tradycyjne męsko-damskie skoki w bok.Łatwiej wybaczyć? > Mniej godzi w męskie ego? Dla mnie skok w bok kobiety z inną kobietą to żadna zdrada... Serio! Zero zazdrości... Nie wiem dlaczego tak mam... Mogłyby to robić przy mnie... Pewnie to jakiś atawizm, który tylko w innym samcu widzi konkurencję... :-) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: zdrada-kobieta+kobieta 30.04.03, 09:28 1. W mniemaniu wielu mężczyzn seks jest wtedy, gdy jedna strona czerpie przyjemność kosztem drugiej. Przysłowiowe "wyruchanie kogoś". W przypadku relacji "kobieta-kobieta", nikt nie jest tak na prawdę "aktywny", więc to żaden seks. 2. Myślą "widocznie dała jej to, czego ja jej dać nie mogę". Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Kochani ja bardzo prosze o troche kultury 19.05.03, 06:15 Kochani ja bardzo prosze o troche kultury - jestesmy przeciez w kregu katolickim ! To forum czytaja kobiety a takze ploche dziewice ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: zdrada-kobieta+kobieta IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 07:23 Mala_MII - odpowiedzieli ci tutaj typowi samce - ktorzy maja nadzieje i fantazje na udzial w seksie grupowym (trojkata 2 kobiety + mezczyzna). Bardzo czesto faceci fantazjuja o czyms takim i przyzwalajac kobiecie swojej na taki "skok w bok" licza na korzysci a jednoczesnie uwazaja siebie za bardzo tolerancyjnych, chociaz tak nie jest. W naszym spoleczenstwie seks pomiedzy dwoma kobietami stal sie czyms "naturalnym" "czystym" natomiast seks miedzy mezczyznami "czyms brudnym". Ja odpowiadajac na twoje pytanie - zadam Tobie pytanie. A jak czulabys sie widzac lub wiedzac ze twoj narzeczony mial stosunek z innym facetem? I to by bylo wlasnie wszystko na ten temat. Nie neguje ani seksu les, gey czy bi - kazdy orze jak moze. Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: zdrada-kobieta+kobieta 20.05.03, 15:07 Mateo ma rację, zupełnie inaczej postrzegany jest seks między dwoma kobietami, a inaczej między mężczyznami.Ale też przyjaźń między kobietami jest inna, subtelna, emocjonalna, ciepła.Taki też jest kontakt. Seks dwóch mężczyzn nosi znamiona atawizu jak dla mnie. Być może poruszam się w stereotypach, ale nic na to nie poradzę. Wczoraj zapytano mnie, co bym zrobiła dowiadując się, że mój mężczyzna jest biseksualny?Czy świadomie chciałabym być świadkiem jego zbliżeń? Osoba, która mnie pytała właśnie jest takowym (jej mężczyzna jest biseksualny i twierdzi, ze to cudowny widok, dwóch pieszczących lub kochających się mężczyzn). Myślę, że to trudna sprawa, odpowiedź na to pytanie mnie przerasta.Jednak nie chciałabym byc postawiona przed takim dylematem. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwitch Re: zdrada-kobieta+kobieta 20.05.03, 22:28 mala_mii napisała: > czy zdrada w orębie własnej płci,zwłaszcza w przypadku kobiet jest czymś > mniej nagannym niż tradycyjne męsko-damskie skoki w bok.Łatwiej wybaczyć? > Mniej godzi w męskie ego? Moj facet powiedzial, ze to jest zdrada i nie chcialby mnie juz dotknac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: zdrada-kobieta+kobieta IP: 212.160.165.* 21.05.03, 14:22 Jak dla mnie bez roznicy. Odpowiedz Link Zgłoś