debe12 23.03.07, 20:53 facetowi, ze chce sie z nim przespac? Tylko nie mowcie, ze mam mu powiedziec, bo sie na to nie odwaze. A tak na marginesie co on by pomyslal gdybym powiedziala wprost? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonooka_bez_ryja Zaskoczę Cię :) 23.03.07, 21:05 Spytaj go po prostu o godzinę. Faceci myślą wyłącznie o seksie i ten, którego spytasz pomyśli, że chcesz w ten sposób dać mu do zrozumienia, że chętnie byś z nim pofiglowała w łóżku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Zaskoczę Cię :) 23.03.07, 21:13 zielonooka_bez_ryja napisała: > Spytaj go po prostu o godzinę. Faceci myślą wyłącznie o seksie i ten, którego > spytasz pomyśli, że chcesz w ten sposób dać mu do zrozumienia, że chętnie byś z > nim pofiglowała w łóżku :))) Na to ja bym w życiu nie wpadła :D Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: jak pokazac 23.03.07, 21:41 Mozesz zagaic: Sluchaj, przyszedlbys dzis wieczorem do mnie i przepchal mi komin? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: jak pokazac 23.03.07, 21:44 poprioniony napisał: > Mozesz zagaic: Sluchaj, przyszedlbys dzis wieczorem do mnie i przepchal mi komi > n? A jeśli facet jest kominiarzem i weźmie na poważnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: jak pokazac 23.03.07, 21:57 ania.downar napisała: > Tym lepiej :-) No nie wiem, ja tam na jej miejscu wolałabym, że nie rozumiał tego jednoznacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: jak pokazac 23.03.07, 21:55 Nie musisz nic mówić. Po prostu włóż mu rękę w rozporek. Teoretycznie powinien od razu zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: jak pokazac 23.03.07, 22:39 debe12 napisała: > facetowi, ze chce sie z nim przespac? Tylko nie mowcie, ze mam mu powiedziec, > bo sie na to nie odwaze. > A tak na marginesie co on by pomyslal gdybym powiedziala wprost? jest wiele opcji... obliż lubieżnie usta i brwi... złap go za posladki i ugryź w ucho rozporek.....był połóż się na podłodze i rozłóż nogi itd,itd,itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: jak pokazac 25.03.07, 09:09 > obliż lubieżnie usta i brwi... brwi ???!!! a nie pomyśli, że ona ma zbyt długi jęzor ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: jak pokazac 23.03.07, 23:07 Najogolniej rzecz biorac: uzyj tzw. jezyka ciala /body language/. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jak pokazac 23.03.07, 23:54 andreas3233 napisał: > Najogolniej rzecz biorac: uzyj tzw. jezyka ciala /body language/. Połóż swą rękę na jego przyrodzeniu. Powinien zajarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: jak pokazac 24.03.07, 00:11 modrooka napisała: > andreas3233 napisał: > > > Najogolniej rzecz biorac: uzyj tzw. jezyka ciala /body language/. > > Połóż swą rękę na jego przyrodzeniu. Powinien zajarzyć Przy rodzeniu to troche za późno... a kto byłby tatusiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: jak pokazac 24.03.07, 01:29 Zrob szpagat, a potem salto do tylu nie rozlewajac przy tym kropelki piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: jak pokazac 24.03.07, 08:51 Skoro nie odważysz się mu tego powiedzieć to będziesz mieć odwagę na coś wiecej ? Ale może mu siąśc na kolanach i złapać za pośladki, zaproponować by sprawdził iż twój biust nie jest silikonowy, poprosić o masowanie obolałych pośladków, powiedzieć mu "ale mnie podniecasz" i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: jak pokazac 24.03.07, 10:23 Pierwsze zdanie jest w dechę;)Przecież... musi być "na kogoś", no co Ty?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_wolf Re: jak pokazac 24.03.07, 10:34 po prostu zaproś go wieczorem do siebie, albo złap za... rękę i zaciągnij w mniej lub bardziej ustronne miejsce :P Natomiast jeśli jesteś jakimś brzydactwem, to uważaj bo chłopak może uciec z wrzaskiem i już nigdy mu nie stanie, wtedy ani Ty nie skorzystasz, ani żadna inna :P Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: jak pokazac 24.03.07, 10:37 A jeśli On jest brzydactwem? Odpowiedz Link Zgłoś
sentisenti Re: jak pokazac 24.03.07, 22:38 Jeszcze mi się nie zdazyło że facet z którym chciałam się przespac nie połapał się w sytuacji. I nie musiałam wcale sie jakoś wysilać werbalnie :)) myślę że jeśli tego chcesz to powinien to juz wiedzieć. Jeżeli nie widzisz reakcji z jego strony to: może nie on nie chce się przespać z tobą , może też właśnie obmyśla jakby sie tu upewnić na 100% i wkrótce sam cie zapyta :DD a co on by pomyślał: a) jesteś łątwą su.. b) jesteś desperatką c) jesteś tygrysicą która sama wybiera sobie kąski d) zakochałaś się lista nie ma końca a odpowiedź zalezy os tego kim jest ten pan :) Odpowiedz Link Zgłoś
sally.1307 Re: jak pokazac 25.03.07, 00:53 w trakcie rozmowy utrzymuj z nim kontakt wzrokowy i patrz co chwila na jego usta gdy mówi, aha no i najważniejsze: oblizuj powoli wargi (swoje, rzecz jasna :) potem pójdzie jak spłatka (z płatka) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: jak pokazac 25.03.07, 01:02 Podejrzewam, że gdyby oblizła jego wrgi nie miałby już wątpliwości. Inna wersja głosi, że do oblizania własnych warg trzeba nie lada akrobatki. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sally.1307 Re: jak pokazac 25.03.07, 01:04 no tak, zależy które wargi masz na myśli w innym wątku piszemy coś o jodze, wiesz..? Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: jak pokazac 25.03.07, 10:31 hypatia69 napisała: > Wiem. Śledzę:))) Jesli chodzi o oblizywanie jego warg, to mało opcji... A gdyby oblizała swoje, to facet byłby tak wniebowzięty, że mogłoby się to skończyć strzałem. Mam na myśli oczywiście wargi pionowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 i za to lubię to Forum - tyle się tu uczę :)))) 25.03.07, 09:01 serio serio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: i za to lubię to Forum - tyle się tu uczę :)) 25.03.07, 10:12 Szczególnie z zakresu znajomości gatunków i socjologii obłędniej;))) Odpowiedz Link Zgłoś