nuova 12.04.07, 07:20 znowu mam pytanie do panów: jak być tajemniczą dla mężczyzny? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silic Re: tajemnicza 12.04.07, 13:10 Nie wypowiadać ani jednego słowa. ps. Po jaką cho...ę chcesz być tajemnicza ? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: tajemnicza 12.04.07, 15:37 silic napisał: > Nie wypowiadać ani jednego słowa. > > ps. Po jaką cho...ę chcesz być tajemnicza ? > Nie Twoja sprawa "po jaką cho...ę". Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: tajemnicza 12.04.07, 20:44 > ps. Po jaką cho...ę chcesz być tajemnicza ? Pewnie w cosmopolitanie napisali, że mężczyźni lubią tajemnicze Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 20:49 modrooka napisała: > Pewnie w cosmopolitanie napisali, że mężczyźni lubią tajemnicze A może w Bravo Girl ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: tajemnicza 12.04.07, 21:03 takie rzeczy najlepiej opisują w Dziewczynie , no co Wy nie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:06 fox_girl napisała: > takie rzeczy najlepiej opisują w Dziewczynie , no co Wy nie wiecie? To ja jednak nie jestem na czasie ;) Prenumeruję tylko Bravo Girl ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:12 fox_girl napisała: > ba zagramaniczne? A jak ;) Deutsche, ale tylko obrazki oglądam, bo języka nie znam :D Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: tajemnicza 12.04.07, 21:14 rozumię :) dlatego polskie czytam, jakie tam maja porady i problemy... juz powinnaś płakać z żalu że nie czytasz Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:17 fox_girl napisała: > rozumię :) dlatego polskie czytam, jakie tam maja porady i problemy... juz > powinnaś płakać z żalu że nie czytasz Płaczę z rozpaczy jakie oni mają problemy... też bym takie chciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: tajemnicza 12.04.07, 21:20 przynajmnie chciałabys być tajemnicza... a tak to nawet ni wiesz że takich własnie dziewczynek chca chlopcy Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:22 fox_girl napisała: > przynajmnie chciałabys być tajemnicza... a tak to nawet ni wiesz że takich > własnie dziewczynek chca chlopcy Przykro mi z tego powodu :D Postanowione! Od dziś będę tajemnicza ;) Tylko jak to zrobić :D Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: tajemnicza 12.04.07, 21:24 na to pytanie to musi odpowiedzieć TYLKO psycholog ... z Bravo Girl :) wszystkie inne odpwiedzi bedą tylko błądzeniem we mgle Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:29 smutas27 napisał: > Zaraz Wam odpowie paskal nozyczkami! Stary Pascal mocno śpi... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:27 fox_girl napisała: > na to pytanie to musi odpowiedzieć TYLKO psycholog ... z Bravo Girl :) > wszystkie inne odpwiedzi bedą tylko błądzeniem we mgle A oni przyjmują @? Bo nie chciałabym z tym zwlekać do jutra ;) Już dziś wysłałabym list z moim problemem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: tajemnicza 12.04.07, 21:32 to zbyt skomplikowane, niewiem. Ale wydaje mi się że tylko listy pocztą mozna przesyłać! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:42 fox_girl napisała: > to zbyt skomplikowane, niewiem. Ale wydaje mi się że tylko listy pocztą mozna > przesyłać! No to źle ;( Ile ja będę czekać na odpowiedź? Przecież to straszne... Ta niepewność :( Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: tajemnicza 12.04.07, 21:44 wyslij gołębia będzie szybciej niz tą naszą pocztą, albo całe stado gołębi to bedzie pewność że dostaną tego lista Odpowiedz Link Zgłoś
smutas27 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:48 I tylu fajnych facetow "cieknie" Ci bez tej wiedzy! To straszne, jak Ty bedziesz z tym żyła? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:54 smutas27 napisał: > I tylu fajnych facetow "cieknie" Ci bez tej wiedzy! To straszne, jak Ty > bedziesz z tym żyła? No nie wiem :( Czuję się strasznie i uderzam w głowę za własną głupotę :( Odpowiedz Link Zgłoś
smutas27 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:09 To widać , słychac i czuć. Własnie dlatego jesteś taka infantylna i nie umiesz sie odnaleźć w powaznej dyskusji dorosłych . Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:13 smutas27 napisał: > To widać , słychac i czuć. > Własnie dlatego jesteś taka infantylna i nie umiesz sie odnaleźć w powaznej > dyskusji dorosłych . Odbieram to jako żart, choć w pierwszej chwili zapaliła się jakaś 'lampka' ;) Dobrze, że ugryzłam się w paluch, bo już miałam pisać niemiłe słowa :P Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: tajemnicza 12.04.07, 21:19 Ja jednak tak samo jak kochanica obstawiam za kultowym pismem Bravo Girl Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: tajemnicza 12.04.07, 21:21 modrooka napisała: > Ja jednak tak samo jak kochanica obstawiam za kultowym pismem Bravo Girl Wiadomo co dobre :D I gdzie się można czegoś nauczyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: tajemnicza 12.04.07, 21:22 ale ogladanie obrazków mi nie wystarcza !! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: tajemnicza 12.04.07, 22:18 modrooka napisała: > > ps. Po jaką cho...ę chcesz być tajemnicza ? > > Pewnie w cosmopolitanie napisali, że mężczyźni lubią tajemnicze a co to jest cosmopolitan ????? :] Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: tajemnicza 12.04.07, 20:33 To trywialne. Wtracaj co drugie zdanie "a ja cos wiem, ale nie powiem!" Dla wzmocnienia efektu mozesz przy tym bawic sie warkoczem albo szkolnym fartuszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ooopolka Re: tajemnicza 12.04.07, 20:59 ojj, czy faceci nie lubią tajemniczych kobiet?? No w cosmopolitam zawsze pisza ze facetow takie kreca,hmm, wiec jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: tajemnicza 12.04.07, 22:15 Powoływać się na tajemnicę państwową nawet jak mężczyzna pyta o godzinę i mieszkać w szafie Lesiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia przeciez to bez sensu 12.04.07, 22:19 i polityka na krotka mete. pomyslalas o tym , by byc soba? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova do karielcia 12.04.07, 22:21 karielcia napisała: > pomyslalas o tym , by byc soba? A to wyklucza bycie tajemniczą? Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: do karielcia 12.04.07, 22:22 Tak. mozna byc przejrzysta. i piekna. jesli taka sie jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: do karielcia 12.04.07, 22:23 Nie, ale chyba wyklucza pytanie o receptury na styl bycia (w domyśle: stosowanie sie do nich). Sorki, ale mam PMS. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: do karielcia 12.04.07, 22:53 > Sorki, ale mam PMS. No to dawaj śmiało. Wyładuj się, po nas i tak spłynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: do karielcia 12.04.07, 22:58 Łee... ja bym chciała skrzywdzić, zadać cierpienie i ból, posiekać i widzieć łzy, pot i krew. Krew mogę sobie darować. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: do karielcia 12.04.07, 23:14 Więc zadawaj. Będę zwijał się z bólu, będzie pot i cierpienie. Łez nie gwarantuję, krwi wolałbym także uniknąć bo mi się nie chce sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: do karielcia 12.04.07, 23:18 Jestem chyba nieco ograniczona, bo nie umiem. A weź mnie może jakoś lekko zdenerwuj, co? A ja Ci mandat wlepię jak kanarzyca jakaś, hę? O, to by było wredne! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: do karielcia 12.04.07, 23:33 Jak to "nieco ograniczona" ? Idź lepiej do kuchni i tam coś pokombinuj bo w rozmowie wiele Ci nie wychodzi. Wróóóóććć... Z tym PMS w kuchni wiele nie zdziałasz - może wodę zagotuj ? I podłogę umyj. A wlepiać to możesz sobie kartki na lodówkę - z przypomnieniem tego co masz kupić jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: do karielcia 12.04.07, 23:39 Ale bomba, już się bierem do roboty, paniczyku, co to nawet poleceń dziarsko i groźnie wydawać nie umie, a przeponę mi tylko w ruch wprawia, od smiechu! Coś mniej lecącego na stereotypach męskoszowinistycznoświnnych poproszę, coś od siebie, z serca z lodu! P.S. Przekroczyłam wyobrażalne jak dotychczas dla mnie granice wredności, ale z ;) - mam nadzieje, że wiesz :) P.S. Proszę Pana zBlazowanego Pascala: jak Pan widzi, rozmowa ta dotyczy palących problemów w stosunkach damsko-męskich, toteż proszę nie wycinać jej w pień, no może w małe opieńki chociaż??? Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: do karielcia 12.04.07, 23:51 Słowa paniczyk używają guwernantki do chłopców w marynarskim ubranku. Ty albo gustujesz w takich chłopczykach albo przespałaś ostatnie lata siedząc przed komputerem. Towarzysko jesteś rozgarnieta jak pasterka z Afganistanu. Gdybym wydał Ci polecenie na żywo nawet byś nie śmiała mrugnać okiem. A tak siedzisz i się opychasz jakimś badziewiem. Krzesło jeszcze widzisz czy już całe zasłoniłaś ? Znaczenie słowa wredota to sobie sprawdź w słowniku bo nie masz pojęcia co ono znaczy. Na okruchy z mojego serca to należy zasłużyć. Jak narazie nie idzie Ci to. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: do karielcia 13.04.07, 00:00 Ryczę i sikam :D Ogarnę się nieco, by jak DwieSzopyJackson nie wyglądać i się odszczekam w niedalekiej przyszłości. Teraz nie mogę się tak niebezpiecznie wtrybiać we wnerwianie, bo nie zasnę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: do karielcia 13.04.07, 00:11 > Ryczę > i sikam :D To prawdziwy PMS - brak kontroli nad emocjami i fizjologią. A z odszczekiwaniem się wstrzymaj - istoty szczekajace często dostają smyczą albo kijem na uspokojeni. Odpowiedz Link Zgłoś