botytoja Re: Najładniejsze imię męskie:) 21.04.07, 21:44 ....maly Gabrys i Mateuszek...slodzutkie ;) pozdrawiam mama81 napisała: > Dziś się dowiedziałam, że będzie chłopczyk:) > Podpowiedzcie proszę jakie imiona się Wam podobają, jakie nosicie, albo noszą > Wasi faceci. Mam parę typów oczywiście, ale jedne podobają mi się tylko jako > zdrobnienia, inne z kolei nie nadają się dla dziecka, tylko od razu dla > dorosłego mężczyzny. > Mile widziane przy okazji historie związane z danym imieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Yao-Ben 04.05.07, 09:19 wlasnei tak nazwal swojego syna moj kolega z pracy. a historia imienia... Oboje chcieli zeby nazywal si eBenjamin, al etaz chciali cos specjalnego. No i wpadli na pomysl. Yao to nazwa plazy, gdzie "powstal" synek :) A ben - skrot od benjaminia. No i powstalo imie Yao-Ben. Mnie sie bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ayela1 Re: Yao-Ben 04.05.07, 17:45 No, ale w Polsce nie ma szans, żeby zarejestrować takie imię. Zresztą brzmi, jakby jego właściciel był żółtoskóry, nieprawdaż... Odpowiedz Link Zgłoś
ayela1 Re: Najładniejsze imię męskie:) 11.05.07, 13:51 Z tych dwóch podoba mi się Tomek :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.plywak Re: Najładniejsze imię męskie:) 14.05.07, 13:36 moi synowie mają na imię Krzysztof i Wawrzyniec, uważam, że super. Moje imię też ok Odpowiedz Link Zgłoś