bananacar 30.05.07, 11:56 Co sadzicie o tym, czy facet powinien tez sie golic w miejscach intymnych, pod pachami,na klacie na nogach itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chyba_normalny Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 12:05 a dlaczego nie ? ja nie lubię jak partnerka zamiast zająć się seksem to zaczyna wyciągać włosy z pomiędzy zębów Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 12:35 bananacar napisał: > Co sadzicie o tym, czy facet powinien tez sie golic w miejscach intymnych, > pod pachami,na klacie na nogach itd... Jeśli ktoś lubi to niech goli:) Ja bardzo lubię zarośniętych facetów więc nie wymagam żadnej depilacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 12:38 naprawdę lubisz, jak ma "sweter" pod koszulą?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 12:48 ulotne_piekno napisała: > naprawdę lubisz, jak ma "sweter" pod koszulą?:)) Nie spotkałam jeszcze takiego, który miałby pod koszulą aż "sweter" ale bardzo lubię jak jest trochę włosków do zabawy. Kompletnie wygolony mężczyzna kojarzy mi sie z chłopcem a nie z mężczyzną...ale to oczywiście tylko moje odczucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 13:02 ja też nie przepadam za totalnymi "golasami":) mam jednak znajomego, który ma tak włochaty sweter, że można sie prawie zagubić w gąszczu...może zniechęcić, uwierz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 13:11 ulotne_piekno napisała: > ja też nie przepadam za totalnymi "golasami":) mam jednak znajomego, który ma > tak włochaty sweter, że można sie prawie zagubić w gąszczu...może zniechęcić, > uwierz:)) Chyba domyślam się, że mówisz o futrze a nie o zwyczajnym zaroście na ciele mężczyzny:) Ja taki uwielbiam i nie dałabym za nic zgolić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 13:26 brr...to ja odpadam z kolejki do futra:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 13:30 ulotne_piekno napisała: > brr...to ja odpadam z kolejki do futra:) Będzie więcej dla mnie;P Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 13:34 cieszę się Twoim szczęściem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bananacar Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 14:51 mam nadzieje ze nie podniecaja cie zarosniete plecy i ramiona :( fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
walnieta_basia ja tez uwielbiam 31.05.07, 13:17 wlosy na klatce u mezczyzny. galoe lalki zostawiam 13 latkom:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Ja placze, ze nie mam upragnionego Misia na klacie 30.05.07, 12:39 a ktos mi tu pisze o depilacji... skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
bananacar Re: Ja placze, ze nie mam upragnionego Misia na k 30.05.07, 12:46 facettt napisał: > a ktos mi tu pisze o depilacji... > > skandal. to musisz kupic plyn na porost wlosow i wmasowywac :) albo jezdzij maszynka po klacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: Ja placze, ze nie mam upragnionego Misia na k 30.05.07, 13:36 misie na klacie sa niepociagające (jak dla mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
bananacar Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 12:49 generalnie fajnie jak facet ma jakis nieduzy zarost na klacie na nogach, rekach. ale dla mnie pacha i miedzy nogami musi byc gladziutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
fox_girl Re: Depilacja - faceci? 30.05.07, 13:31 upodobania są różne. ja zgadzam się w 100% z Twoimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
faaceet Re: Depilacja - faceci? 19.06.07, 09:09 Generalnie jako facet zgadzam sie ze obrosniete pachy wygladaja oblesnie, a do tego chocby nie wiem jak dokladnie sie myc i jakich antyperspirantow uzywac bedzie smierdziec :D Natomiast nie wyobrazam sobie zebym mial depilowac klate czy nogi... czulbym sie faktycznie jak jakis chlopczyk - laleczka hehe;) Miedzy nogami gladziutko? Powiedzialbym bez przesady. Oczywiscie busz kilkunasto czy nawet kilkucentymetrowy odpada, ale tez troche komicznie bym sie czul majac lekko-sredni zarost na klacie, nogach i wygolony lysy placek w promieniu 5 cm od klejnotow :))) Po prostu mialbym obawe, ze kobieta wybuchnie smiechem jak takie dzielo sztuki zobaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Depilacja - faceci? 31.05.07, 13:09 bananacar napisał: > Co sadzicie o tym, czy facet powinien tez sie golic w miejscach intymnych, > pod pachami,na klacie na nogach itd... No to zdecyduj się, chodzi Ci o depilację czy golenie? Odpowiedz Link Zgłoś
walnieta_basia NIE!!!!!!!!!!!!!! 31.05.07, 13:16 no ale to zalezy co masz na mysli mowiac facet - jezeli osobe 16-20 lat ..to to nie jest facet..to chlopiec.. i moze rzeczywiscie wygladac ladniej..tak dziewczeco. facet to lktos po 30.. i wtedy powienin miec wlosy na klatce... przynajmniej. milo jak ma owlosione nogi i rece.. plecy nie..feee. ja tam nie chce uprawiac seksu z "gola kolezanka".. Odpowiedz Link Zgłoś
walnieta_basia tak powinien wygladac facet 31.05.07, 13:20 newwoman.ru/pic26/scott_bakula.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pradka Re: tak powinien wygladac facet 16.06.07, 16:54 jest to tak jak my kobjety dla mnie wole bez wlosow to mi jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
ankaty1 Re: Depilacja - faceci? 16.06.07, 15:44 jasne, ze tak. moj facet sie ogolil kiedys w intymnym.i choc tego nie kontynuuje to i tak byl wtedy bardzo sexy :-)) idac sie kapac, powiedzial ze to zrobi, nie wierzylam... ale po wyjsciu z lazienki, odslonil slipki, ja wtedy zaczelam sie smiac a on na to : co? fajna taka kielbasa hehe. Odpowiedz Link Zgłoś