Dodaj do ulubionych

Co lepsze dla samotnika?

08.07.07, 09:47
Jestem indywidualista...nie mam planow na cudowne rodziny, dzieci,
zony...kreca mnie motocykle. Jednak co byscie wybrali?
Mam 12tys. funduszy co byscie wybrali?
Peugeota 206 Stan bardzo dobry. (srebrny 5-drzwiowy
www.perrys.co.uk/images/whitehot/large/peugeot/206_5dr_silver_sfc_03.jp
g)
Czy Motocykl Kawasaki Ninja 600 (ten zielony, jak ktos nie kojarzyto dam
jeszcze zdjecie www.superbikeschool.com/images/04-zx636-a.jpg)

Co byscie wybrali?
Obserwuj wątek
    • jakub_234 Re: Co lepsze dla samotnika? 08.07.07, 09:48
      Hmmm nie bardzo zadzialaly te zdjecia :) Ale wkoncu to FM wiec, pewnie wiecie o
      co mi chodzi :)
      • zbanowany-fiutek-maly Re: Co lepsze dla samotnika? 08.07.07, 16:06
        jakub_234 napisał:

> Hmmm nie bardzo zadzialaly te zdjecia :) Ale wkoncu to FM wiec, pewnie wiecie o
        >
        > co mi chodzi :)

")" na końcu robi róznice
        www.superbikeschool.com/images/04-zx636-a.jpg
        www.perrys.co.uk/images/whitehot/large/peugeot/206_5dr_silver_sfc_03.jpg
    • zwyklycham Re: Co lepsze dla samotnika? 08.07.07, 09:55
      skoro nie masz zamiaru wozic wesolej gromadki na tylnym siedzeniu bierz NINJE!
      jak sie bawic to sie bawic...drzwi roz.., nowe wstawic! :D
      • ania.downar Re: Co lepsze dla samotnika? 08.07.07, 09:59
        Motor jest troche problematyczny zima, ale w zestawieniu z 'peżotem' nie
        zastanawialbym sie ani chwili... ;-)
    • tengoku77 Hmm.. :) 08.07.07, 15:12
      Peugeocik jest całkiem całkiem, ale skoro kręcą Ciebie motocykle.. to wybierz
      Kawasaki (uwielbiam tego ścigacza) :) Tylko.. czy jesteś aż takim ryzykantem?

PS. Linki działają, wystarczy tylko skopiować, co porzebne i w przypadku
      Peugeot'a dodać g.. bo to jpg ;)

• jakub_234 Re: Hmm.. :) 08.07.07, 15:17
        Wiesz z jednej strony jedynm z moich marzen jest wlasnie samochod, abym mogl go
        przerobic na swoj styl...Dodac spoilery, wymienic opony na szersze, usprawnic
        szafe grajaca, no i kupic skorzana tapicerke :P Ale z drugiej strony wiem co
        bedzie sie dzialo. Kuba podwiez mnie tu, podwiez mnie tam. Do tego fajnie jest
        posluchac radyjka jadac np. do pracy. Na TAKIM motorze jeszcze nigdy nie
        jezdzilem, a wiem, ze ma kopa :P Dlatego nie wiem czy to nie bedzie dla mnie
        wyrok :P Ciezki orzech do zgryzienia. Albo motor i moc miedzy nogami, albo
        troche ewolucji w tuningu pezocika :)
        • poprioniony Re: Hmm.. :) 08.07.07, 15:19
          Nie cackaj sie, bierz motor - tylu ludzi czeka na organy.
          • jakub_234 Re: Hmm.. :) 08.07.07, 15:22
            Wiesz nie jestem z tych co lubia wyciagac to co fabryka dala. Po prostu jak
            napisalem na poczatku jestem samotnikiem, a ten motor nie dosc, ze niezle
            wyglada to jeszcze niezle mruczy :P Mysle ze jakbym na nim 130km/h to byloby to
            moje maksimum. A ponoc potrafi do 280 dociagnac :) dlatego ma kopa :)
            • tengoku77 Re: Hmm.. :) 08.07.07, 16:05
              Taki motorek w rękach amatora to pewna śmierć :P Mieć, żeby oglądać, albo
              jechać 100km/h to żadna frajda.. A wyciągnąć może duuuużo..

• ej_ty_masz_kal_na_wardze Re: Hmm.. :) 08.07.07, 16:06
              jakub_234 napisał:

> Wiesz nie jestem z tych co lubia wyciagac to co fabryka dala. Po prostu jak
              > napisalem na poczatku jestem samotnikiem, a ten motor nie dosc, ze niezle
              > wyglada to jeszcze niezle mruczy :P Mysle ze jakbym na nim 130km/h to byloby to
              >
              > moje maksimum. A ponoc potrafi do 280 dociagnac :) dlatego ma kopa :)

jeśli chcesz być dawcą narządów...lepiej zostań samotnikiem...przynajmniej
              nikogo nie osierocisz i nikt nie będzie cie oplakiwal buhahahahahah!
        • tengoku77 Re: Hmm.. :) 08.07.07, 16:01
          Skoro tak, to wszystko jasne! Bezpieczniej dla Ciebie jeśli zainwestujesz w
          Peugeocika :) Trochę tuningu i masz samochodzik z Twoich marzeń.. A podwozić
          nie musisz :P Wykręcisz się jakoś..
    • funny_game Re: Co lepsze dla samotnika? 08.07.07, 18:06
      Rozumiem, że to wybór "charakterologiczny", a nie parametryczno-techniczny, więc
      się wypowiem. Uwaga:
      Z peżota też można siedziska powyrywać (oprócz tego dla kierowcy, rzecz jasna) i
      przechować w garażu do czasów bardziej sprzyjających kompletowi. Tym samym
      będzie to wehikuł dla samotnika i basta. Z drugiej strony, pomimo samotnictwa,
      chciałbyś zaimponować kiedyś komuś jakąś dziką przejażdżką, znaczy możliwością
      przejażdżki, znaczy szansą na nią? Peżocik takiej szansy nikomu nie może
      obiecać, a motór i owszem. Tylko, że niewprawna wielbicielka przejażdżek może na
      motórze osę połkąć, albo spaść na asfalt, a w peżociku co najwyżej sobie łokieć
      przeziębi...
      Ciężki wybór. Ale wybrałabym motocykl :D
    • izabellaz1 Re: Co lepsze dla samotnika? 08.07.07, 18:15
      jakub_234 napisał:

> Jednak co byscie wybrali?
      > Mam 12tys. funduszy co byscie wybrali?
      > Peugeota 206 Stan bardzo dobry. (srebrny 5-drzwiowy

> Czy Motocykl Kawasaki Ninja 600
      > Co byscie wybrali?

To zależy czy samochód jest Ci niezbędny. Jeśli jednak radzisz sobie bez niego
      to bez wahania wybierz motocykl:D

Tylko jesteś na pewno przekonany, że to ma być Ninja?:)
    • lupus76 Re: Co lepsze dla samotnika? 09.07.07, 10:25
      Ja bym wybrał samochód. Spróbuj motocyklem coś przewieźć. Albo gdzieś dojechać
      zimą na Ninjy :D
      • izabellaz1 Re: Co lepsze dla samotnika? 09.07.07, 13:06
        lupus76 napisał:

> Albo gdzieś dojechać zimą na Ninjy :D

Jakub stałby się integralną częścią ukochanego motocykla i tak nierozłącznie
        trwaliby się sobą w objęciach do wiosny;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka