Dodaj do ulubionych

Białe spodnie i stringi

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 07:14
Czy jesteście zazdrośni jak Wasze żony/dziewczyny chodzą w białych spodniach
i stringach?
Obserwuj wątek
    • Gość: stringfun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 12:47
      nieeee !!!! to pysznie wygląda i mnie to też sprawia przyjemnosć, - mam na
      myśli oczywiście oglądanie tak ubranego kochania oraz zawistnych spojrzeń
      przechodnów.
      • Gość: duzyy Re: Białe spodnie i stringi IP: *.uz.zgora.pl 03.07.03, 17:02
        Gość portalu: stringfun napisał(a):

> nieeee !!!! to pysznie wygląda i mnie to też sprawia przyjemnosć, - mam na
        > myśli oczywiście oglądanie tak ubranego kochania oraz zawistnych spojrzeń
        > przechodnów.
        jakich zaawistnych-przeciez to bardzo nismaczne taki tlusty zad na ktorym widac
        stringi i ten pot lejacy sie z niego i nie majacy w co wchlonac-obrzydlistwo.
        stringi latem powinni tak reklamowac: kup strongi smrod dostaniesz gratis
        • Gość: stringfun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 08:55
          no to masz bracie przechlapane, że twoja luba ma brudną spoconą tłustą dupę.
          ale każdy lubi co lubi.
          Ale nie przejmuj się to żart - na tym forum zawsze jest chamskie odbicie
          piłeczki - ty to zrobiłeś ja też.
          z tym że zawistnie ludzie patrzą to tak mi się napisało bo w zasadzie mam to
          gdzieś ale stringi mi się podobają. I nie opowiadaj że jak widzisz ładny
          tyłeczek tak właśnie odziany to myślisz o ... o czymś innym.
        • Gość: ja Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.149.* 08.07.03, 15:52
          ty masz cos z deklem? palancie..
      • Gość: Y Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.175.* 04.07.03, 10:51
        Dowartosciowuje Cie to, ze inni faceci gapia sie na tylek Twojej dziewczyny?
        Jesli tak to... Po prostu zalosne...
    • kraszan1 Re: Białe spodnie i stringi 03.07.03, 17:18
      Gość portalu: maxi napisał(a):

> Czy jesteście zazdrośni jak Wasze żony/dziewczyny chodzą w białych spodniach
      > i stringach?

A o co (lub kogo) zazdrośni??
      Jak lubią niech chodzą - ja nie będę :).

pzdr
      -K

P.S. Wiecie, jak się nazywają męskie stringi ??
      --------------------------------
      Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi
    • anyaw73 Re: Białe spodnie i stringi 04.07.03, 09:21
      a dlaczego????
      • Gość: maxi Re: Białe spodnie i stringi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 09:57
        Dlatego, że chodzi z gołym tyłkiem na wierzchu.
        • Gość: maxi Re: Białe spodnie i stringi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 11:04
          Jestem kobietą, całkiem niczego sobie. Nie chodzę w stringach i białych,
          prześwitujących spodniach. Dla męża, owszem, staram się być sexowna, ale dla
          obcych?? Nie będę robić za "podniecacza dla ubogich". Mój mąż dowartościowuje
          się innymi rzeczami, niż spojrzenia jakichś facetów na moim tyłku.
          Ale byłam ciekawa, jak to jest z innymi.
          • Gość: Y Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.175.* 04.07.03, 12:34
            Ups... Fatalna pomylka... Wybacz w takim razie. Omylkowo wzialem Cie za kogos
            zupelnie innego. Moj blad.
            • Gość: srtingfun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 12:57
              niegdzie nie było napisane że spodnie mają być przeźroczyste ! to po pierwsze a
              po drugie nieciekawie wyglądają ładne spodnie i widoczne końce majtek na tyłku
              (przebijające przez spodnie). Co wy chcecie od stringów?
              p.s. jestem wystarczająco dowartościowany bez twojego lubieżnego wzroku na
              tyłku mojej dziewczyny.
              • Gość: Y Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.175.* 04.07.03, 13:01
                Lubieznie to patrze tylko i wylacznie na ta, ktora mi bliska. Nie unos sie.
                Zero zlosliwosci w tym bylo;-) po prostu tak to napisales, ze tak to
                odebralem;-) PEACE BRA;-)
                • Gość: stringfun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 13:25
                  No to dobra, skróty myślowe czasami wprowadzają zamieszanie.
                  Więc podumowujac:
                  stringi ok dla tych którzy chcą
                  stringi bardzo nie ok dla tych którzy nie chcą
                  precz z lubieżnością wobec nie swoich kobiet !!!!

• Gość: Y Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.175.* 04.07.03, 13:37
                    Sie powtorze az PEACE BRA!;-) i jeszcze tylko precz z preczem;-) PZDR
                    • Gość: peacefun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 13:42
                      pissssssss braaaaa !!
                      a kto to jest precz - nie znam, ale chyba go nie lubisz :-)
          • matrek Re: Białe spodnie i stringi 06.07.03, 10:35
            Taki podejście akurat mi się podoba :)
    • stawy1 Re: Białe spodnie i stringi 04.07.03, 20:38
      Gość portalu: maxi napisał(a):

> Czy jesteście zazdrośni jak Wasze żony/dziewczyny chodzą w białych spodniach
      > i stringach?
      Stringi to juz prawie standart. Niech sobie noszą
    • mijka Re: Białe spodnie i stringi 05.07.03, 23:28
      Mój facet lubi jak noszę stringi i obojętne jest mu czy to są przezroczyste
      spodnie czy jeansy.. A że jest facetem i lubi cieszyć się z tego co "jego" -
      czyli ja:-) widzę jaką radość sprawiają mu spojrzenia pełne aprobaty innych
      facetów. To jest dziwne.. My jesteśmy zazdrosne, a oni pysznią się nami, tym
      właśnie, że jesteśmy ICH. Mi to nie przeszkadza i w niczym nie precjonuje mojej
      wartości..
      • Gość: placebo Re: Białe spodnie i stringi IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 06.07.03, 10:19
        a ssiesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka