Gość: maxi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 07:14 Czy jesteście zazdrośni jak Wasze żony/dziewczyny chodzą w białych spodniach i stringach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stringfun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 12:47 nieeee !!!! to pysznie wygląda i mnie to też sprawia przyjemnosć, - mam na myśli oczywiście oglądanie tak ubranego kochania oraz zawistnych spojrzeń przechodnów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzyy Re: Białe spodnie i stringi IP: *.uz.zgora.pl 03.07.03, 17:02 Gość portalu: stringfun napisał(a): > nieeee !!!! to pysznie wygląda i mnie to też sprawia przyjemnosć, - mam na > myśli oczywiście oglądanie tak ubranego kochania oraz zawistnych spojrzeń > przechodnów. jakich zaawistnych-przeciez to bardzo nismaczne taki tlusty zad na ktorym widac stringi i ten pot lejacy sie z niego i nie majacy w co wchlonac-obrzydlistwo. stringi latem powinni tak reklamowac: kup strongi smrod dostaniesz gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stringfun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 08:55 no to masz bracie przechlapane, że twoja luba ma brudną spoconą tłustą dupę. ale każdy lubi co lubi. Ale nie przejmuj się to żart - na tym forum zawsze jest chamskie odbicie piłeczki - ty to zrobiłeś ja też. z tym że zawistnie ludzie patrzą to tak mi się napisało bo w zasadzie mam to gdzieś ale stringi mi się podobają. I nie opowiadaj że jak widzisz ładny tyłeczek tak właśnie odziany to myślisz o ... o czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.149.* 08.07.03, 15:52 ty masz cos z deklem? palancie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.175.* 04.07.03, 10:51 Dowartosciowuje Cie to, ze inni faceci gapia sie na tylek Twojej dziewczyny? Jesli tak to... Po prostu zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: Białe spodnie i stringi 03.07.03, 17:18 Gość portalu: maxi napisał(a): > Czy jesteście zazdrośni jak Wasze żony/dziewczyny chodzą w białych spodniach > i stringach? A o co (lub kogo) zazdrośni?? Jak lubią niech chodzą - ja nie będę :). pzdr -K P.S. Wiecie, jak się nazywają męskie stringi ?? -------------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Białe spodnie i stringi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 09:57 Dlatego, że chodzi z gołym tyłkiem na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Białe spodnie i stringi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 11:04 Jestem kobietą, całkiem niczego sobie. Nie chodzę w stringach i białych, prześwitujących spodniach. Dla męża, owszem, staram się być sexowna, ale dla obcych?? Nie będę robić za "podniecacza dla ubogich". Mój mąż dowartościowuje się innymi rzeczami, niż spojrzenia jakichś facetów na moim tyłku. Ale byłam ciekawa, jak to jest z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.175.* 04.07.03, 12:34 Ups... Fatalna pomylka... Wybacz w takim razie. Omylkowo wzialem Cie za kogos zupelnie innego. Moj blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srtingfun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 12:57 niegdzie nie było napisane że spodnie mają być przeźroczyste ! to po pierwsze a po drugie nieciekawie wyglądają ładne spodnie i widoczne końce majtek na tyłku (przebijające przez spodnie). Co wy chcecie od stringów? p.s. jestem wystarczająco dowartościowany bez twojego lubieżnego wzroku na tyłku mojej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.175.* 04.07.03, 13:01 Lubieznie to patrze tylko i wylacznie na ta, ktora mi bliska. Nie unos sie. Zero zlosliwosci w tym bylo;-) po prostu tak to napisales, ze tak to odebralem;-) PEACE BRA;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stringfun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 13:25 No to dobra, skróty myślowe czasami wprowadzają zamieszanie. Więc podumowujac: stringi ok dla tych którzy chcą stringi bardzo nie ok dla tych którzy nie chcą precz z lubieżnością wobec nie swoich kobiet !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Białe spodnie i stringi IP: 62.233.175.* 04.07.03, 13:37 Sie powtorze az PEACE BRA!;-) i jeszcze tylko precz z preczem;-) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peacefun Re: Białe spodnie i stringi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 13:42 pissssssss braaaaa !! a kto to jest precz - nie znam, ale chyba go nie lubisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Białe spodnie i stringi 06.07.03, 10:35 Taki podejście akurat mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
stawy1 Re: Białe spodnie i stringi 04.07.03, 20:38 Gość portalu: maxi napisał(a): > Czy jesteście zazdrośni jak Wasze żony/dziewczyny chodzą w białych spodniach > i stringach? Stringi to juz prawie standart. Niech sobie noszą Odpowiedz Link Zgłoś
mijka Re: Białe spodnie i stringi 05.07.03, 23:28 Mój facet lubi jak noszę stringi i obojętne jest mu czy to są przezroczyste spodnie czy jeansy.. A że jest facetem i lubi cieszyć się z tego co "jego" - czyli ja:-) widzę jaką radość sprawiają mu spojrzenia pełne aprobaty innych facetów. To jest dziwne.. My jesteśmy zazdrosne, a oni pysznią się nami, tym właśnie, że jesteśmy ICH. Mi to nie przeszkadza i w niczym nie precjonuje mojej wartości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placebo Re: Białe spodnie i stringi IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 06.07.03, 10:19 a ssiesz? Odpowiedz Link Zgłoś