kika_aa 20.08.07, 11:10 co mam podarować mojemu facetowi na 25 urodziny?? proszę o radę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: jaki prezent 20.08.07, 11:22 a czy my znamy twojego faceta? Pauli -- Jeśli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego, co mówi - patrz na nią" Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: jaki prezent 20.08.07, 12:01 wiem że pogoda kiepska ale na Boga kobieto rusz baniakiem:)) chyba na tyle go znasz ze bedziesz lepiej od nas wiedziec co mu przypasi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: jaki prezent 20.08.07, 12:27 sledzie po kaszubsku + browary to lepsze od seksu Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom książkę, płytę, perfumy 20.08.07, 12:34 trudno doradzać gdy nie zna się osoby, która ma otrzymać prezent. takie klasyczne prezenty to książki, płyty, perfumy (albo inne kosmetyki), krawat, koszula. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_aa Re: książkę, płytę, perfumy 20.08.07, 15:07 przynajmniej jedna inteligentna odpowiedź. a już myślałam, że tu same prostaki! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: książkę, płytę, perfumy 20.08.07, 15:40 kika_aa napisała: > przynajmniej jedna inteligentna odpowiedź. a już myślałam, że tu same prostaki! prostaki-być może:)) ale że uznałaś powyższą odpowiedz za inteligentną no to zdziwko wielkie z mojej strony - przecież to kwintesencja prezentowej sztampy, te propozycje nie powiesz że sama tego nie rozważałaś ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: książkę, płytę, perfumy 20.08.07, 17:46 > przynajmniej jedna inteligentna odpowiedź. Ale przysznasz ze moj bukiet z PIWOnii byl niesztampowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: książkę, płytę, perfumy 20.08.07, 17:52 czy na debilne pytanie da sie dac inteligenta odpowiedz?? nie sadze wiem,za to napewno...ktos kto powyzsza odpowiedz uznaje za inteligentna nie jest najwyzszych lotow... to tak jakby odkryc ze 2+2=4 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: jaki prezent 20.08.07, 17:53 kup mu takie opakowanie na 50 CD-romow,a w srodku bedzie 50 pirackich gierek prosto z gieldy Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan albo 20.08.07, 20:01 książkę "Życie z głupią babą - nie tylko dla orłów" Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: jaki prezent 20.08.07, 20:01 I w ten sposob powstanie nowy watek: jakie gry kupic na gieldzie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jaki prezent 20.08.07, 20:06 a otem "na ktorej gieldzie piraty sa najlepszej jakosci" ;] Odpowiedz Link Zgłoś