hotwife 24.08.07, 15:21 Uchylcie rąbka tajemnicy kochani Panowie i zdradźcie ... na jakie tematy lubicie rozmawiać gdy nie ma w pobliżu kobiet :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Ja Ci powiem 24.08.07, 15:25 i czasami o komputerach, grach, sporcie, układach scalonych po pijaku o sensie życia Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife To fakt 24.08.07, 15:27 Po pijaku, to trzeba im przyznać że są bardziej wylewni i kreatywni :)) Z rozmów idzie wywnioskowac że są w stanie świat zwojowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife Tyle to i ja wiem.... 24.08.07, 15:26 Tyle to i ja wiem ..ale czy wszyscy są tacy sami ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Tyle to i ja wiem.... 24.08.07, 15:29 wszyscy. za wyjatkiem filologów. Ci rozmawiają o poezji i ostatniej inscenizaji Mrożka, zamiast o dupach i pojazdach dwu- i jednośladowych. A lekarze jeszcze opowiadaja o chorobach. Faceci generalnie uwielbiaja gadac o zdrowiu i chorobach, jak znajda interlokutora - medyka to potrafia godzinami rozprawiać o łękotce i prostacie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife Re: Tyle to i ja wiem.... 24.08.07, 15:37 No tak... a ja zawsze sądziłam że choroby to temat ludzi starszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife Re: Męskie tematy .... 24.08.07, 15:42 Nuda.... :) A jakieś bardziej interesujące ? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Męskie tematy .... 24.08.07, 15:45 hotwife napisała: > Nuda.... :) A jakieś bardziej interesujące ? nie ma nudnych tematów, rozmówcy ino mogą byc nudni:) faceci rozmawiają na każdy temat oczywiscie ale najchetniej to standardowo: kobity autka jakies gadzety elektroniczne itd Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife Re: Męskie tematy .... 24.08.07, 15:46 Nuda... w sensie, że to juz było :)) Potwierdza się jednak teoria, że pospolite tematy to kobitki i fajne fury :)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Męskie tematy .... 24.08.07, 15:52 hotwife napisała: > Nuda... w sensie, że to juz było :)) Potwierdza się jednak teoria, > że pospolite tematy to kobitki i fajne fury :)) no pewnie, tak jak u kobit faceci i fajne ciuchy:) Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-parszywek Re: Męskie tematy .... 24.08.07, 15:50 hotwife napisała: > Nuda.... :) A jakieś bardziej interesujące ? cycki Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Męskie tematy .... 24.08.07, 15:47 wstep: uznalam ten watek za bardzo glupi i zastanawialam sie,czy Milena od glupiego pytania o szanowaniu i Hot cos tam sa poprostu glupie czy poprostu sie nudza;] Nie hcialam nic mowic,bo z nudy tez wymyslam najglusze posty jakie sie da;] rozwiniecie: przypomnialo mi sie nagle,ze mam cos w tym poscie do powiedzenia;] bo kiedys uslyszalam cos o czym faceci lubia gadac;] tak wiec postanowilam napisac konkret: moj byly w wieku ok 23 lat ()teraz ma 23 i 8 miesiacy) oswiadczyl mi,ze ich czasem kreci opowiadanie o sytuacjach seksualnych i szczegolowa analiza pratnerek kopulacyjnych...ale on milo 23 lat czasem zachowuje sie jak 16 late wiec nie wiem czy wzyscy tak maja czy tylo dzieci zakonczenie: tak wiec napislam i czekam na zwerfikowanie tej tezy przez facetow w roznym wieku pozdrawiam Ja -TYGRYS WIELKI Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife Re: Męskie tematy .... 24.08.07, 15:51 Generalnie forum jest miejscem dla wszystkich i o bajerowaniu o wszystkim. Skoro nie odpowiadają Ci tematy kochana, to poprostu sie na nie nie wypowiadaj :P A post, masz rację jest efektem ogromnej nudy i odliczania godzin do wyjścia z pracy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Męskie tematy .... 24.08.07, 16:23 Najczęściej to nabijamy się z czegoś, albo z kogoś kto ostatnio coś śmiesznego wywinął, poza tym to o robocie, autach, bieżących wydarzeniach w okolicy np. gdzie coś wyburzyli i co tam wybudują, polityce, znajomych laskach pod kątem budowy ich ciała(każdy szczegół jest poddany dogłębnej, krytycznej analizie), sporcie, komputerach, czasem planujemy kiedy się spalić itd. itp.. Odpowiedz Link Zgłoś