irmilka 08.11.07, 19:25 powinien być taki,żeby kobiety szalały przy nim,za nim i po nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecilapka Kobieto 09.11.07, 07:23 powinnas byc taka zeby mezczyzni szaleli w Tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
alenumer.1 [...] 09.11.07, 09:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Mezczyzna 10.11.07, 15:48 To ja eeela , to ja!!!! Jak malpa!! witam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Mezczyzna 10.11.07, 16:34 Ciebie nigdy nie osmielilabym sie podejrzewac o golenie klatki piersiowej i innych zakamarkow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Mezczyzna 10.11.07, 16:42 Dziekuje za koplement :)) To mile ze ktos jeszcze we mnie wierzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Mezczyzna 10.11.07, 16:51 Alez nigdy nie mialam watpliwosci, ze jestes mezczyzna w kazdym calu :-) Niekoniecznie w moim typie (zanadto zaborcza jestem jak na Ciebie), ale - w kazdym calu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt zawsze gramy 10.11.07, 16:15 smiertelnie zainteresowanych (to przeciagle spojrzenie w oczy...:) niezaleznie od tego, czy nasze zamiary sa powazne, czy mniej a zatem ten prawdziwy od tego markowanego jest nie do odroznienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: zawsze gramy 10.11.07, 16:36 To chyba mialo byc w tanim podrywie? Zaden z panow, ktory mnie podrywal, nie udawal. W kazdym razie dalsze ich losy o tym nie swiadczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: zawsze gramy 10.11.07, 16:54 Dlaczego? Niektorzy z nich byli dosc biedni ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: zawsze gramy 10.11.07, 17:13 Emocjonalnie byli dosc bogaci. Czy sprawia ci to bol? Chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zawsze gramy 10.11.07, 17:29 nie,dziekuje nie napisze tez do "Przyjaciółki",radzę sobie ale dzieki za checi:):) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie, tutaj... 10.11.07, 17:33 To byla tylko szeroka aluzja do "taniego podrywu" :) Bowiem nigdy "tanio" nie podrywalem, zawsze smiertelnie powaznie (chociaz nie zawsze z glebokimi intencjami) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: nie, tutaj... 10.11.07, 17:35 Tzn podrywales kobiety nie bedac nimi zainteresowany? A gdzie w tym jakis sens? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: nie, tutaj... 10.11.07, 17:39 nie smiesz :) nie mozna kogos podrywac, bez zaintersowania, co? oczwiscie, ze zaintersowany, tylko ze swiadomoscia, ze dana historia (z mojej woli) bedzie miala nie tylko swoj poczatek, lecz i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: nie, tutaj... 10.11.07, 17:46 Bez zainteresowania to mozna co najwyzej poflirtowac :-) Nie podrywac. W kazdym razie podryw bez zainteresowania nie miesci sie w moim malym rozumku. Podryw ze swiadomoscia konca nie miesci sie w zestawie przyjetych przeze mnie zachowan - nie lubie sie rozdrabniac na bele co. Poza tym wyszalalam sie pod tym wzgledem w liceum. Podryw ze swiadomoscia konca jest dla mnie wyrazem niewystarczajacego zainteresowania. Nigdy nie zarejestrowalam swiadomie bycia obiektem takiego podrywu. Jestem malo spektakularna na pierwszy rzut oka, co widocznie trzyma ode mnie z dala panow zainteresowanych jedna noca. W zasadzie dobrze, bo nie mam zwyczaju powstrzymywac sie od pojscia do lozka na pierwszej randce, jesli tylko mam taka ochote :-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: nie, tutaj... 10.11.07, 17:53 troche sie minelismy z myslami. nie mialem na mysli "podrywu na jedna noc", gdyz nawet nie wie, jak to sie robi. Uwazam, ze taka "jedna noc", to musi wyjsc "bez podrywu", bo szkoda sil i czasu sraconego na podryw tylko na jeden raz :))) Ale bywaja sytuacje, ze bardzo chcesz kogos poznac, chociaz czujesz, ze to nie jest ten ideal... I wtedy tego czlowieka jakby troche sie oszukuje, gdyz podrywa sie tak samo powaznie... tylko o to mi chodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: nie, tutaj... 10.11.07, 18:15 Skoro czujesz, ze to nie to, czemu chcesz tak bardzo poznawac? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: nie, tutaj... 11.11.07, 15:33 Przeciez czlowiek to nie maszyna... Np. nie podoba Ci sie czyjas figura, czy nawet uroda, ale podoba sie, wrecz porywajacy urok osobisty... Podoba Ci sie jakas jej czesc, cos w tym czlowieku/kobiecie... Nie jest to szalenstwo, ale cos, co Cie ciagnie... jezeli nigdy czegos takiego nie czulas, a zyjesz tylko wedlug opcji wszystko, albo nic - to Ci tego nie wytlumacze... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: nie, tutaj... 11.11.07, 15:39 Ja przeciez nie krytykuje, tylko probuje zrozumiec, dlatego pytam. Rzeczywiscie w stosunkach damsko-meskich 'wszystko albo nic' jest regula dosc mi bliska :-) Nie umiem okazywac nie do konca prawdziwego zainteresowania, nie umiem tylko troche kochac i nie zawracam sobie glowy kims, po kim widze, ze nic z tego byc szans nie ma. Co nie znaczy, ze odmawiam innym prawa badz zdolnosci do kierowania sie uczuciami inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
natkak Re: nie, tutaj... 16.07.08, 14:09 nic bardziej mylnego Faceciku.Stąd blisko do rutyny a ta nie jest wskazana nawet podczas tej jednej nocy.Z takim nastawieniem polecam odwiedzić jakąś miłą agencję-nie będziesz musiał tracić czASU ani ewnergi.Nie przejdziesz też napewno sam siebie a resztę charyzmy zostaw w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy I to sie czesciowo zgadza 16.07.08, 14:20 irmilka napisała: > powinien być taki, żeby kobiety szalały przy nim, za nim i po nim. Moja Szanowna czesto przy mnie szaleje. Zwlaszcza przed pierwszym, gdy zaglada do portmonetki :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mężczyzna 16.07.08, 15:17 irmilka napisała: > powinien być taki,żeby kobiety szalały przy nim,za nim i po nim. Po nim to juz żałoba.:D Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Mężczyzna 16.07.08, 15:22 menk.a napisała: > Po nim to juz żałoba.:D a szalonych (i do tego cieplych) wdowek - to ni ma ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Mężczyzna 16.07.08, 23:12 gocha033 napisała: > menk.a napisała: > > Po nim to juz żałoba.:D > > a szalonych (i do tego cieplych) wdowek - to ni ma ? :) A nie wiem. Nie są moim targetem.;DD Odpowiedz Link Zgłoś