nuova 24.01.08, 11:44 Panowie, jaka długość włosów u kobiety preferujecie? Czy krótkie włosy maja szanse? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: długość 24.01.08, 11:57 nuova napisała: > Panowie, jaka długość włosów u kobiety preferujecie? > Czy krótkie włosy maja szanse? :) Zależy gdzie...;> Odpowiedz Link Zgłoś
nuova na głowie :) 24.01.08, 12:05 no ale popatrz, jeśli dziewczynie do twarzy z długimi włosami, to nie będzie ich ścinać. A jeśli ładnie wygląda w krótkich, to nie mam sensu żeby hodowała włosy. Panowie, czy kobieta wg Was jest kobieca, jeśli ma krótkie? Czy kobiecość to tylko długie włosy i duże niebieskie oczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pol_krzaka Re: na głowie :) 24.01.08, 12:32 Jeśli ma krótkie włosy też może być kobieca, jak najbardziej, pod warunkiem że fryzura pasuje do twarzy i że mówimy tu o włosach krótkich jak na kobietę. Bo facet ma krótkie jak wyjdzie spod maszynki, a takie kobiecie nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: na głowie :) 24.01.08, 13:12 Toć właśnie mówimy, że fryzura pasuje do twarzy, a do tego biżuteria (jakies kolczyki dyndajace), itp., makijaż, itp. Fryzura podkreśla urodą i nie jest typowo "męska". Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: na głowie :) 25.01.08, 10:49 nuova napisała: > Toć właśnie mówimy, że fryzura pasuje do twarzy, a do tego biżuteria (jakies > kolczyki dyndajace), itp., makijaż, itp. > Fryzura podkreśla urodą i nie jest typowo "męska". Przedstaw może jakąś wizualizację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: na głowie :) 25.01.08, 11:18 Na życzenie Lupusa postaram sie poszukać odpoweidniej fotki i zaprezentuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: na głowie :) 25.01.08, 12:11 > Na życzenie Lupusa > > postaram sie poszukać odpoweidniej fotki i zaprezentuję ;) Ehh a moje prośby?.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova wizualizacja na życzenie :) 25.01.08, 12:56 tiny.pl/j8jt Chodziła mi po głowie taka fryzurka. Mniej wiecej, oczywiście :) Baczki zdecydowanie dłuższe [kończą sie tam, gdzie kończy się pyszczek], a włosy na karku też troszkę dłuższe, proste. Czy ona jest wystarczająco kobieca? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: wizualizacja na życzenie :) 25.01.08, 13:05 Łeeee wiedziałam, że się nie pokaże. ;-) To zależy przede wszystkim, czy taka fryzurka będzie pasować do kształtu Twojej twarzy. Teraz jakie masz włoski? I czy miałaś kiedyś takie krótkie? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: wizualizacja na życzenie :) 25.01.08, 13:11 Teraz mam taki fryz :D 3 lata temu miałam krótkie, ale to był tylko epizod - musiałam ściąć, bo miałam spalone włosy [trwała] :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: wizualizacja na życzenie :) 25.01.08, 13:49 Yyyyy to Ty masz teraz takie? Wydawało mi się, że pytałaś czy obciąć na takie. :-D Ja stawiam na kobiety z długimi. :-) Takich krótkich nigdy nie miałam, najkrótsze - do brody, ale włosy na całej długości takie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: wizualizacja na życzenie :) 25.01.08, 14:43 Na tej konkretnej modelce wygląda mało... apetycznie. Ale jak wiadomo de gustibus i tede i tepe... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: wizualizacja na życzenie :) 26.01.08, 14:45 Odrosną :) Poza ty, tak jak pisałam - ani kolor ani długość włosów tych z fotki nie jest adekwatna do tego, co ja mam na głowie [fotkę aby była bardziej realistyczna, trzeba było by troche przemeblować]. Chodzio mi o mniej wiecej taką fryzurę :). A moje włosy, im sa dłuższe, tym są słabsze i cieńsze - nie widze powodu, dla którego miała bym je osłabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: wizualizacja na życzenie :) 26.01.08, 17:33 nuova napisała: > Odrosną :) > > Poza ty, tak jak pisałam - ani kolor ani długość włosów tych z fotki nie jest > adekwatna do tego, co ja mam na głowie [fotkę aby była bardziej realistyczna, > trzeba było by troche przemeblować]. > Chodzio mi o mniej wiecej taką fryzurę :). > > A moje włosy, im sa dłuższe, tym są słabsze i cieńsze - nie widze powodu, dla > którego miała bym je osłabiać. To dajże jakąśbardziej wiarygodną wizualizację. To po pierwsze. A p[o drugie - nośże dziewczyno na głowie to co Tobie się podoba i w czym Tobie jest wygodnie :) I po trzecie (choć o to, co za chwile napisze Cię nie podejrzewam) - nie zakładaj wątków typu - rzucił mnie, bo obcięłam włosy/Faceci nie zwracają na mmnnie uwagi, bo mam krótkie włosy, etece, itepe i tede... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: wizualizacja na życzenie :) 27.01.08, 11:32 Ehehe, uśmiałam sie z tego trzeciego punktu ;) Mój wątek potwierdził mnie w moim przypuszczeniu i tyle :) Ilu panów, tyle gustów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: na głowie :) 24.01.08, 14:05 pol_krzaka napisał: > Jeśli ma krótkie włosy też może być kobieca, jak najbardziej, pod warunkiem że > fryzura pasuje do twarzy i że mówimy tu o włosach krótkich jak na kobietę. Bo > facet ma krótkie jak wyjdzie spod maszynki, a takie kobiecie nie pasują. Też nie do końca. Sinead O'Connor według mnie wygląda(ła?) całkiem fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: na głowie :) 24.01.08, 14:04 nuova napisała: > no ale popatrz, jeśli dziewczynie do twarzy z długimi włosami, to nie będzie ic > h > ścinać. A jeśli ładnie wygląda w krótkich, to nie mam sensu żeby hodowała włosy > . > > Panowie, czy kobieta wg Was jest kobieca, jeśli ma krótkie? Czy kobiecość to > tylko długie włosy i duże niebieskie oczy? :) A nawet jesli tylko wydawało jej się, że z krótkimi lepiej - to odrosną. I może wyeksponować inne walory. Faktem jest, że są kobiety, którym w krócitkich jest dobrze (choćby A. Mucha) i takie, które doskonale wyglądją z długimi (jak L. Picchini) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: na głowie :) 24.01.08, 14:30 Może być kobieca w obu przypadkach. Oczywiście pomijam tu przypadki (których wcale nie jest mało) gdy po ścięciu włosów wychodzi gęba jak wazon. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: na głowie :) 24.01.08, 18:27 Czy kobiecość to > tylko długie włosy i duże niebieskie oczy? :) Ooooooo, to jaaaaaa! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ravenheart1 Re: długość 24.01.08, 12:25 generalnie nie przepadam za fryzurami "na chłopczycę", a juz fryzura typu "jeż" odpada w przdbiegach ... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: długość 24.01.08, 13:15 Jeśli mordka jest ładna, to krótkie włosy tylko podkreślą urodę. Bonie każda fryzura jest odpowiednia dla każdej osoby.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: długość 24.01.08, 16:27 Długie mocne, zdrowe, lśniące i pachnące. Lubię zapach kobiecych włosów najlepiej po umyciu szamponami L'Oréal Professionnel. Krótkie włosy czasami pasują paniom, myślę jednak, że rasowa kobieta powinna mieć długie i zadbane. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: długość 24.01.08, 16:51 sam sobie hoduj długie i zadbane wiesz ile z tym roboty? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: długość 24.01.08, 17:01 wiem, ale czego nie robicie dla Nas i samych siebie w ramach zdrowej konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: długość 24.01.08, 17:04 ehhhhhhhhhh i tu niestety masz rację, ale kiedyś w końcu je obetnę :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: długość 24.01.08, 17:20 > Panowie, jaka długość włosów u kobiety preferujecie? Zeby dalo sie chwycic za kudly i przyciagnac usta do... no dajmy na to calowania tez. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: długość 25.01.08, 11:20 Kudły? co to za określenie?! Wybitnie nie pasuje do moich włosów, bo kudły kojarzą mi sie z czymś niezadbanym - a ja o moje włosy dbam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fitter_c Re: długość 25.01.08, 01:21 To jest sprawa bardzo indywidualna. Niektórym kobietom jest z krótkimi włosami bardzo do twarzy, czasami nawet o wiele lepiej niż z długimi. A więc wydaje mi się, że tutaj nie chodzi o długość/krótkość, ale o to, czy kobieta ma na tyle dobry gust, żeby dobrać sobie taką fryzurę, w której najlepiej wygląda. Najstraszniejsze są bezmyślne plastiki, małpujące bezkrytycznie aktualną modę, bez świadomości, czy do nich to pasuje, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: długość 25.01.08, 09:48 Zgadzam sie, sa kobiety, ktorym jest tak do twarzy :-). Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: długość 25.01.08, 13:20 Tak atawistycznie - to zdecydowanie długie, proste i rozpuszczone. Tak realistycznie - każde stanowiące oprawę ładnej, uśmiechniętej i inteligentnej buzi/sexy figury. Odpowiedz Link Zgłoś
katz3 Re: długość 25.01.08, 14:00 Długie lepsze. Takie co najmniej do linii podbródka. Krótkie mają małe szanse :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: długość 26.01.08, 21:27 nuova napisała: > Eeee, coś kręcisz ;) Serio serio? Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
meczywor Re: długość 25.01.08, 23:55 Dla mnie Kobieta to ta z długimi włosami i w sukni lub spodnicy :) Na takie Panie zwracam uwagę:) Niestety jest ich coraz mniej .. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: długość 26.01.08, 14:01 > Dla mnie Kobieta to ta z długimi włosami i w sukni lub spodnicy :) To ja, to ja! :-) Jak tylko się zrobi cieplej, to 5 x w tyg spódniczka będzie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś