Gość: nocoto.pl Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 22:49 Bugatti pana Leszka Czarneckiego w akcji : pl.youtube.com/watch?v=dtiriVhsZ8E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.toya.net.pl 27.08.08, 23:02 nocoto, jak już wklejasz link do zdjęcia ponoć tego samego auta, to zadbaj o to by miało tą samą tablicę rejestracyjną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoto.pl Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 23:16 @ obserwator .napisałem WYRAŹNIE "oto fotki OBU wrocławskich Bugatti "czyli : OBU,OBYDWÓCH,JEDNEGO I DRUGIEGO,OBOJGA itp. Wiec jak mają mieć ta sama tablicę? www.nocoto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.77.classcom.pl 27.08.08, 23:44 ale to jest chyba to samo auto, tylko jedno z rejestracja tymczasowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ołtaszynboys Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.centertel.pl 27.08.08, 23:51 Bugatti owszem z Wrocka ale nie p. Czarneckiego, chociaż dzielnica i branża ta sama. p.s. Lopez..tu ziemia kosmito :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.80-202-82.nextgentel.com 28.08.08, 02:15 "Volkswagen, spec od solidnych samochodów średniej klasy" He He - autorowi artykułu proponuję sprawdzić rankingi awaryjności aut, np Dekra czy TUV, zanim zacznie pisać brednie. Marka ta od kilkunastu lat zajmuje ostatnie pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian kutacha Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.chello.pl 28.08.08, 06:15 są dwa we Wrocławiu - w różnych kolorach stad kojarzę. a jednego ostatnio ze świateł sklepałem moim cinquecento z wtryskiem podtlenku LPG i co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kampus Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.stk.vectranet.pl 28.08.08, 07:26 ja mam jeden, przyzwoite autko Odpowiedz Link Zgłoś
wdinp Re: Bugatti - Boskie automobile 28.08.08, 08:00 To jest boskie: www.youtube.com/watch?v=iM1RzcL8SQg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdas Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.chello.pl 28.08.08, 09:31 A na co komu taki samochód. Trzeba mieć coś z głową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmer Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 14:32 Ałto durzo gorsze od Rzuka. Pake ma małom,nawet świniaka nie wsadzisz. Zawieszenie chyba wybite,po miedzy sie jedzie a szoruje spodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 17:09 www.youtube.com/watch?v=NQt8kmHBvVw&feature=relatedhmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.10, 23:04 Troche to 6ste zdjęcie od góry nie pasuje bo wygląda to tak jak by na nim miało być EB110. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mono Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.echostar.pl 26.03.10, 21:00 Fajnie opisane. Bravo. -- lewympasem.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś