Dodaj do ulubionych

Bugatti - Boskie automobile

• Gość: nocoto.pl Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 22:49
      Bugatti pana Leszka Czarneckiego w akcji :
      pl.youtube.com/watch?v=dtiriVhsZ8E

• Gość: obserwator Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.toya.net.pl 27.08.08, 23:02
      nocoto, jak już wklejasz link do zdjęcia ponoć tego samego auta, to zadbaj o to by miało tą samą tablicę rejestracyjną
    • Gość: nocoto.pl Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 23:16
      @ obserwator .napisałem WYRAŹNIE "oto fotki OBU wrocławskich Bugatti "czyli : OBU,OBYDWÓCH,JEDNEGO I DRUGIEGO,OBOJGA itp.
      Wiec jak mają mieć ta sama tablicę?
      www.nocoto.pl
    • Gość: purify Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.77.classcom.pl 27.08.08, 23:44
      ale to jest chyba to samo auto, tylko jedno z rejestracja tymczasowa.
    • Gość: ołtaszynboys Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.centertel.pl 27.08.08, 23:51
      Bugatti owszem z Wrocka ale nie p. Czarneckiego, chociaż dzielnica i branża ta sama. p.s. Lopez..tu ziemia kosmito :-)
    • Gość: x Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.80-202-82.nextgentel.com 28.08.08, 02:15
      "Volkswagen, spec od solidnych samochodów średniej klasy" He He - autorowi artykułu proponuję sprawdzić rankingi awaryjności aut, np Dekra czy TUV, zanim zacznie pisać brednie. Marka ta od kilkunastu lat zajmuje ostatnie pozycje.
    • Gość: marian kutacha Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.chello.pl 28.08.08, 06:15
      są dwa we Wrocławiu - w różnych kolorach stad kojarzę.
      a jednego ostatnio ze świateł sklepałem moim cinquecento z wtryskiem podtlenku LPG i co wy na to ?
    • Gość: kampus Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.stk.vectranet.pl 28.08.08, 07:26
      ja mam jeden, przyzwoite autko
    • wdinp Re: Bugatti - Boskie automobile 28.08.08, 08:00
      To jest boskie:
      www.youtube.com/watch?v=iM1RzcL8SQg
    • Gość: jdas Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.chello.pl 28.08.08, 09:31
      A na co komu taki samochód. Trzeba mieć coś z głową
    • Gość: Farmer Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 14:32
      Ałto durzo gorsze od Rzuka. Pake ma małom,nawet świniaka nie wsadzisz. Zawieszenie chyba wybite,po miedzy sie jedzie a szoruje spodem.
    • Gość: bea Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 17:09
      www.youtube.com/watch?v=NQt8kmHBvVw&feature=relatedhmmm
    • Gość: aaa Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.10, 23:04
      Troche to 6ste zdjęcie od góry nie pasuje bo wygląda to tak jak by na nim miało być EB110.
    • Gość: mono Re: Bugatti - Boskie automobile IP: *.echostar.pl 26.03.10, 21:00
      Fajnie opisane. Bravo.
      --
      lewympasem.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka