Dodaj do ulubionych

higiena przyrodzenia

IP: 213.25.197.* 15.01.02, 20:39
Także na tym forum są tacy, którzy zachęcaja do mycia ptaka po siusianiu, a
inni wręcz nie wyobrażają sobie, żeby nie umyć. Ja uważam, że mycie mydłem za
każdym razem jest niewskazane, bo wysusza się skóra. Wystarczy wziąć kąpiel lub
prysznic wieczorem i rano. CO innego, gdy jest się w łóżku z partnerem(ką) i
wiadomo, że po powrocie z WC ciąg dalszy seksu oralnego nastąpi...

Ale są tacy, którzy prącie umyć MUSZĄ. I co wtedy, panowie? Myjecie także np. w
pracy pod kranem w toalecie? Myjecie np. w restauracji? W kinie? Czy ktoś was
kiedyś przyłapał albo czy nie patrzył się dziwnie na pochlapne (wodą) spodnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gucwa Re: higiena przyrodzenia IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 16.01.02, 12:06
      Osobiście preferuję oddawanie moczu do umywalki, nie cierpię do klopa, bo
      zawsze gdzieś mi trochę parę kropel poleci, z chęcia w domu bym sobie pisuar
      założył.... ale generalnie to posikaniu ocieram czubek papierkiem toaletowym...
      • Gość: Mar Re: higiena przyrodzenia IP: 213.25.197.* 16.01.02, 12:24
        Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> Osobiście preferuję oddawanie moczu do umywalki, nie cierpię do klopa, bo
        > zawsze gdzieś mi trochę parę kropel poleci, z chęcia w domu bym sobie pisuar
        > założył.... ale generalnie to posikaniu ocieram czubek papierkiem toaletowym...

Ale sikanie do umywalki jest obrzydliwe! Przedcież potem ktos inny - albo i ty
        sam - myje nad tą umywalką zęby, ręce... Przecież już lepiej usiąść na kiblu.
        Skąd taki zamiłowanie u chłopów do sikania na stojąco. No i jeszcze przypomina mi
        się dowcip z brodą:

Sąd pyta powoda:
        - Dlaczego chce się pan rozwieść z żoną?
        - A bo fleja jest straszna - odpowiada mąż.
        - Może pan to dokładniej wyjaśnić? - pyta sędzia
        - No, nie myje garów na noc i jak człowiek rano idzie do kuchni to zlew pełen i
        nawet nie ma się gdzie odlać.
        • Gość: Gucwa Re: higiena przyrodzenia IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 16.01.02, 16:06
          Przecież po odlaniu umywalkę myję i nie sikam na krany tylko prosto w odpływ,
          to chyba lepsze niz obcsikany kibel dookoła, nieprawdaż????
          • Gość: electro Re: higiena przyrodzenia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 16:42
            Wlasnie!!! Umywalki sa najlepsze do lania.
            • mordor1 Re: Lanie do umywalki i wanny 16.01.02, 17:10
              Gość portalu: electro napisał(a):

> Wlasnie!!! Umywalki sa najlepsze do lania.

A co sadzicie o sikaniu do wanny albo pod prysznicem?

To czy cos jest akceptowane, czy nie jest pochodna pewnych norm kulturowych,
              ktore sie zmieniaja. Ja sam nie lubie lac do umywalki, ale czasami to robie. No i
              musze przyznac, ze rzeczywiscie jest to lepsze niz lanie do sedesu, bo sie nie
              rozchlapuje.

Czy znacie takie prywatne mieszkanie w ktorym jest pisuar zamontowany?
              • Gość: Gucwa Re: Lanie do umywalki i wanny IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 17.01.02, 10:13
                szczerze mówiąc nie znam takiej chaty.... ale pod prysznicem w czssie kąpieli
                też często oddaję mocz i oczywiście od razu muję malucha :)))
                • Gość: kapsel Re: Lanie do umywalki i wanny IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 17.01.02, 14:14
                  a inni fiutów nie myją????????
                  • Gość: kruszon Re: Lanie do umywalki i wanny IP: *.icpnet.pl 18.01.02, 11:16
                    kurwa, ale wy jestescie pojebani :))
                    moze lejcie sobie prosto w spodnie, nic sie nie bedzie rozpryskiwac, tylko co
                    najwyzej mile ciepelko rozplynie sie po nogawce.
                    • Gość: szczoch Re: Lanie do umywalki i wanny IP: 139.18.19.* 18.01.02, 14:27
                      sadze ze znasz to uczucie, skoro o nim piszesz....

.Gość portalu: kruszon napisał(a):

> kurwa, ale wy jestescie pojebani :))
                      > moze lejcie sobie prosto w spodnie, nic sie nie bedzie rozpryskiwac, tylko co
                      > najwyzej mile ciepelko rozplynie sie po nogawce.

• Gość: maxiu Re: higiena przyrodzenia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 17.04.02, 10:33
        Gucwa: popieram sikanie do umywalki jest super :)))
    • behemod Re: higiena przyrodzenia 17.01.02, 17:28
      Gucwa napisal:>>Przecież po odlaniu umywalkę myję i nie sikam na krany tylko
      prosto w odpływ,
      to chyba lepsze niz obcsikany kibel dookoła, nieprawdaż????

Niech mi ktos laskawie wyjasni,skad zalozenie,ze sikanie do muszli klozetowej
      wiaze sie z opsikaniem jej,albo z zachlapaniem?I dlaczego sikanie do umywalki
      ma byc lepsze od tego do muszli?
    • vivawawa Re: higiena przyrodzenia 18.01.02, 02:43
      a może lepiej oddawać mocz do ust partnerki/partnera ?
      • Gość: Gucwa Re: higiena przyrodzenia IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 18.01.02, 13:19
        jasssne, najlepiej do ust geja i robić mu "złoty deszcz"..... prblem jest i
        tyle, jak stoi ponad metr nad mała dziurą klozetu to traf w otwór, a poza tym
        po laniu zawsze coś spadnie na krawędź i plama jest, w umywalce zmyjesz woda i
        już
        • Gość: Mariusss Re: higiena przyrodzenia i dupy IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.01.02, 16:48
          a gdzie za przeproszeniem się wysrać????????
        • Gość: maxiu Re: higiena przyrodzenia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 17.04.02, 10:38
          Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> jasssne, najlepiej do ust geja i robić mu "złoty deszcz"..... prblem jest i
          > tyle, jak stoi ponad metr nad mała dziurą klozetu to traf w otwór, a poza tym
          > po laniu zawsze coś spadnie na krawędź i plama jest, w umywalce zmyjesz woda i
          > już
          zgadzam sie nie dosc ze umywalke sobie umyjesz to przy okazji mozesz umyc od
          razu ptaszka :) a co do mycia rak i zebow to nikt nie kaze w czasie mycia zebow
          nad umywalka oblizac jej na koniec

• Gość: G Re: higiena przyrodzenia IP: 212.120.136.* 16.04.02, 11:11
      lanie do umywalki jest obrzydliwe, jeśli umywalka miałaby do tego służyć to
      chyba nazywałaby się inaczej, ale rozumiem, że niektózy muszą czyms się
      wyróżnić. sikam do kibelka juz ponad 20 lat i jakoś nie rozpryskuję moczu
      wokół, może tatuś was nie nauczył jak trafiać?
      mam propozycje dla tych co nie chca brudzić w łazience, można sikać z balkonu,
      przez okno, do peta po napoju a potem wyrzucać...pewnie jest jeszcze wiele
      możliwości.
    • viper40 Re: higiena przyrodzenia 17.04.02, 10:51
      A co myślicie o sikaniu na kucająco? W u mnie w pracy, w męskim kiblu na desce
      sedesowej są nieraz ślady butów. Czy to możliwe?
      • Gość: G Re: higiena przyrodzenia IP: 212.120.136.* 17.04.02, 11:39
        nie wiedziłęs, że faceci (szczególnie byłe ZSSR) załatwiają grubsze sprawy
        wchodząc nogami na deskę? ciesz się że nie widziałes gordzych śladów na
        spłuczce...ja kiedyś widziałem.
      • Gość: Gucwa Re: higiena przyrodzenia IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 18.04.02, 15:30
        myślę że oni w ten sposób robią ..... kupę :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka