Dodaj do ulubionych

Nie, że się użalam

21.05.25, 07:07
...ale odnoszę wrażenie, że z pewnymi osobami wypada zrobić tu porządek. Wszystko w gestii administratorki tego forum. Czy coś takiego można tolerować???
forum.gazeta.pl/forum/w,132062,178961192,178961192,Najbardziej_toksyczna_osoba.html
Najwyższa pora by podjąć decyzję, to nie boli, a dla higieny forum się przysłuży. Nie ma nic gorszego jak tolerowanie takich postępowań. Wchodzę na forum pozytywnie nastawiony i tak chciałbym kończyć dzień.
Poddaję pod rozwagę...

Obserwuj wątek
    • kulawekolano Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 07:16
      e-zybi napisa�:

> ...ale odnoszę wrażenie, że z pewnymi osobami wypada zrobić tu porządek. Wszyst
      > ko w gestii administratorki tego forum. Czy coś takiego można tolerować???
      > forum.gazeta.pl/forum/w,132062,178961192,178961192,Najbardziej_toksyczna_osoba.html
      > Najwyższa pora by podjąć decyzję, to nie boli, a dla higieny forum się przysłuż
      > y. Nie ma nic gorszego jak tolerowanie takich postępowań. Wchodzę na forum pozy
      > tywnie nastawiony i tak chciałbym kończyć dzień.
      > Poddaję pod rozwagę...

Ale co ma administratorka tego forum do tamtego forum?
      • e-zybi Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 13:58
        Nic nie ma, ale warto wiedzieć co o nas myślą, mówią...i piszą ;-)
        • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 22.05.25, 00:27
          teraz sobie dwa golabeczki dyskutuja a taniutkiemu przy obgadywaniu mnie ( jak sie domyslam) ameryki sie pomylily 🤣 no ale zna doskonale wszystkich 😝

ps
          dzieki zybi ja linka do forum
    • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 07:44
      Zybi, zgadzam sie z Toba 😘
      niemozebnie wkurzaja mne takie osobniki, 'wszyscy sa zli a ja taka biedna'
      lubie forumy gazety, jakos tak sie przyzwyczailam ale ostatnio nie czuje sie komfortowo forumowo, szkoda, ze 1-2-3 osoby potrafia zepsuc atmosfere gdziekolwiek sie pojawia

a zeby pozytywnie bylo to buziak od Buba 😺, ktory przejal schede po Krolowej Kici.Yodzie (*)
      • irsila Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 07:50
        Na kocie siki i odchody,
        uczulenie mam.
        • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 07:55
          to po sie wpraszasz skoro cie nikt nie zaprasza😺
          • irsila Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:03

Ja się nie wpraszam,
            ale Borsi rozumnej dziękuję
            że mnie, nie zablokowała.
            A ty zmniejsz swoja żałobę, po kotach,
            do których zwierzątek nic nie mam.
            Swoje wpisy, swoją sygnaturką zdominowałaś
            szara myszka, mysiulek:D
            że więcej jest tego,
            migającego,
            niż odpowiedzi na post jakiś.
            • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:08
              w sumie to mi ciebie zal, musisz miec cholernie puste, smutne zycie
              dobranoc
              • leziox Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 10:01
                mysiulek08 napisa�a:

> w sumie to mi ciebie zal, musisz miec cholernie puste, smutne zycie
                > dobranoc
                >

Są koty posiadające IQ na poziomie o niebo wyższym, niż niektórzy ludzie.
                Dlatego małym ludziom tak trudno te wspaniałe zwierzaki zrozumieć.
            • borsuczyca.klusek Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:23
              Już zablokowałam...

Przykro mi, ale nie mogę tolerować dokuczania innym forumowiczom.
              • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:28
                😘 to moge spokojnie isc spac 🙃
      • kulawekolano Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:02
        mysiulek08 napisa�a:
        > a zeby pozytywnie bylo to buziak od Buba 😺,

Fajne firanki do drapania i wspinania się.
        • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:05
          zebys wiedzial 🙃

mam nawet fajne foty firankowspinaczkowe, tylko nie chce mi sie wstawac do kompa, moze pozniej jak sie wsypie
      • leziox Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 09:55
        Uwielbiam czarne koty. Fajne grubcio.
        Po moim Lucyferze nadal jeszcze mam trochę traumy.
        • zolza670 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 11:55
          To ja pochwalę się moją Czarną Panią 🙂
          • carte_blanche_2025 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 11:58
            A to moja Czarna, kiedyś...

• kulawekolano Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 12:25
            zolza670 napisa�a:
            > To ja pochwalę się moją Czarną Panią 🙂

Łaciata pani lepiej się komponuje kolorystycznie z szafkami kuchennymi :D

• zolza670 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 12:56
              Całkiem podobna do mojego drugiego "aniołka" 🙂
              • e-zybi Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 13:20
                Jakbym z nim obcował ;-)
        • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 17:45
          to jeszcze jedna fota Buba, z lewej strony widac urne z prochami Kici.Yody (*) to byl Kot, jakiego juz nigdy nie bedzie, tak samo jak Miszczu (*), dwa absolutnie niesamowite koty 😥

to bylo ulubione legowisko Krolowej :( jedno z ostatnich zdjec :( i takie :(
    • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 07:50
      swoja droga niezly towar wciaga 🙃

forum.gazeta.pl/forum/w,132062,178961840,178961840,Watek_zarchizowany.html
      sory Borsuczyca, tak wiem, co na innym forum, zostaje na innym forum, no ale 🤣🤣🤣
      • kulawekolano Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 07:59
        mysiulek08 napisa�a:
        > swoja droga niezly towar wciaga 🙃
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/w,132062,178961840,178961840,Watek_zarchizowany.html
        > sory Borsuczyca, tak wiem, co na innym forum, zostaje na innym forum, no ale 🤣
        > 🤣🤣
        >
        >
        >

Każdy może pisać głupoty. Głupota nie jest karalna.
        Ale za ciągłe wyzywanie i obrażanie innych na swoim forum, powinna mieć zablokowane forum.
        • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:03
          ale to chyba nie jest jej forum

założyciel: eurytka
          • kulawekolano Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:05
            mysiulek08 napisa�a:
            > ale to chyba nie jest jej forum
            >
            > założyciel: eurytka
            >

eurytka, mifredo, irsila, to jedna osoba. Sama się do tego przyznawała.
            • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:08
              a to przepraszam, nie bywam na wszystkich forach, nie znam ukladow, dzieki za info
            • irsila Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:23
              kulawekolano napisa�:

> eurytka, mifredo, irsila, to jedna osoba. Sama się do tego przyznawała.
              Dobrze kminisz kulawekolano.
              No tak jest,
              jakieś problemy, sobie posegregowałąm
              i do różnych szufladek włożyłam:
              eurytka, to emerytka
              mifredo od schizofreni jest
              a irsila,
              to niby artystka
              a na co dzień , artystka , autorka niby limeryków.

• kulawekolano Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 09:36
                irsila napisa�a:

> kulawekolano napisa�:
                >
                >
                > > eurytka, mifredo, irsila, to jedna osoba. Sama się do tego przyznawała.
                > Dobrze kminisz kulawekolano.
                > No tak jest,
                > jakieś problemy, sobie posegregowałąm
                > i do różnych szufladek włożyłam:
                > eurytka, to emerytka
                > mifredo od schizofreni jest
                > a irsila,
                > to niby artystka
                > a na co dzień , artystka , autorka niby limeryków.
                >
                >

Dobrze że trzeźwy jestem, bo bym pomyśłał że mi się mylą fora.
                Ale to chyba ktoś inny jest nietrzeźwy i mu się mylą fora.
                forum.gazeta.pl/forum/w,132062,178961840,178961840,Watek_zarchizowany.html?p=178962178
    • borsuczyca.klusek Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 08:25
      Człowiek uczy się całe życie...

Na przykład tego, że wszelkie amnestie nie mają większego sensu. Jak ktoś raz wlazł ci w butach na dywan i mimo wyraźnych sugestii zrobił to ponownie to niestety widocznie już tak ma i nic się na to nie poradzi.
      • leziox Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 09:53
        Ano, Borsiu, tak to wygląda. Chcesz zrobić sobie źle, to zrób komuś dobrze.
        Na temat nowohuckiej pani nie chce mnie się pisać. Ale to następna bystrzacha, która po trzech miesiącach zorientowała się, że na melynie, po festiwalu obrażania mnie i wyzywania od różnych, również u siebie ma forum, nie ma czego do szukania.
        W zasadzie to ja jestem niespotykanie spokojny człowiek, ale są granice, których nikomu nie pozwalam przekraczać.

• carte_blanche_2025 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 10:13
          Ja na "swoich" forach mam inną zasadę. Jestem władcą absolutnym i nie powinienem być sędzią we własnej sprawie.
          Mówiąc krótko - mnie obrażać można, ja mam to w dupie.
          ALE WARA!!! od obrażania innych użytkowników.
          • leziox Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 12:02
            Osoby, które wywaliłem na ryj z melyny w ciągu tych szesnastu lat jej prowadzenia, można policzyć na palcach ręki. Trzeba być naprawdę kimś "zasłużonym", aby dostąpić tego "zaszczytu".
            :D
            Ale, jak wspomniała Borsi, sama się o tym przekonując, istnieją osobniki niepoprawne, oraz niereformowalne, widzące w oczach innych słomkę, a w swoich nie widzące przysłowiowej belki.
            • carte_blanche_2025 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 12:14
              Ja tylko przedstawiłem zasady na "moich" forach. I u mnie nie było zasłużonych - jak X tylko zaczął ujadać na Y a ten się odwdzięczył - to obaj dostają "żółtą kartkę" w postaci cenzury. Recydywa? Ban.
              Ja wiem, że obecnie Luminancja to forum niszowe, ale jak tylko ktoś ujadać przyjdzie - to będzie ta sama polityka.
              Kuwa, przecież jesteśmy tu z woli fajnej zabawy a nie dociekania kto kogo pierwszy kopnął w kostkę!
              • borsuczyca.klusek Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 12:36
                Problem się właśnie robi wtedy gdy dla niektórych osób najlepszą zabawą jest właśnie to kopanie w kostkę 🤷
                • carte_blanche_2025 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 12:40
                  borsuczyca.klusek napisa�a:

> Problem się właśnie robi wtedy gdy dla niektórych osób najlepszą zabawą jest wł
                  > aśnie to kopanie w kostkę 🤷
                  >

Nie dla mnie. Potrafię się najpierw dowiedzieć kanałem mailowym, czy delikwentowi faktycznie TYLKO o to chodzi. Czasem się go poznaje lepiej - no że kurwica go czasem ponosi, już nie będzie. Ale po kolejnej recydywie...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTX6tDtnDwBU4-jruEiFyai65xq4JfBGoYhhA&s
                  • carte_blanche_2025 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 13:00
                    A w tym konkretnym przypadku to nawet nie ma sensu uruchamiać kanału mailowego. Oboje dawaliśmy jej rozliczne szanse. Ja bardzo szanuję jej niezwykle trudną sytuację życiową - której nikomu nie życzę. Ale nie dostrzegam nawet cienia szacunku do mnie czy do Ciebie.
                    Perm-ban i tyle.
                    • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 20:13
                      wiele osob ma trudna sytuacje zyciowa a jednak jakos trzyma sie norm spolecznych, tu to potrzeba lekarza, depresja jest silna, stad tez ta agrsja i brak ;hamulcow'
                      przykre i smutne, pewnie nie ma nikogo kto by jej pomogl, poprowadzil
                • e-zybi Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 13:56
                  borsuczyca.klusek napisa�a:

> Problem się właśnie robi wtedy gdy dla niektórych osób najlepszą zabawą jest wł
                  > aśnie to kopanie w kostkę 🤷
                  >

Wszystko mogę tolerować, ale chamstwo mnie razi. Forum nie traktuję jako my life, bez niego się obejdę, ale gdy spotykam ciekawych ludzi to warto wymienić poglądy i dać upust swoim emocjom...rozrywka zawsze na pierwszym planie. Jeżeli komuś brakuje poczucia humoru bo przytłaczają go problemy rodzinne, też to rozumiem, ale powielanie informacji niesprawdzonych (osobistych) w dodatku kłamliwych to boli. Irsila jest ofiarą taniejrady, faceta bez ambicji, prymitywnego, w dodatku wpuszczonego w kanał przez inną osobę...i tu więcej napisać nie mogę, bo nie wypada...mam zasady, których nie łamię. Jest takie powiedzenie: "łyżka dziegciu w beczce miodu..." ale czy warto to rozkminiać?

• xstefciax Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 17:48
            Potwierdzam, dobrze się czułam kiedyś na Twoim forum, nie pozwoliłeś mnie obrażać, czułam się tam bezpiecznie i dziękuję Ci za to, Asadzie, pozdrawiam serdecznie:-)
            • e-zybi Re: Nie, że się użalam 22.05.25, 05:37
              Tylko dzieci specjalnej troski i te które rozrabiają wymagają innego traktowania. Dorosła osoba powinna sama poradzić sobie w każdej sytuacji. Nienaganne zachowanie według przyjętych norm społecznych i etycznych, to zdolność do wykonania czegoś w sposób sprawny i efektywny, wynikająca z wiedzy, praktyki i doświadczenia. "Bohater w pelerynie" nie jest nikomu potrzebny. Nie ma więc czym się szczycić i za co dziękować ;-) Każde "odchylenie" od przyjętych norm musi być napiętnowane i karane, nie można tolerować chamstwa, zamiast merytorycznych wypowiedzi na zadany temat.
    • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 17:54
      okienni dizajnerzy :P

uprzedzajac, to byly tanie, bylejakie firanki a wybryk wspinaczkowy sie wiecej nie powtorzyl, choc inny ancymon wyrwal karnisz ze sciany ale to juz inny czas i inna historia
      • borsuczyca.klusek Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 18:13
        Te firanki z dziurami wyglądają lepiej niż bez 😀
        • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 18:47
          no ba! w koncu dizajn robili najlepsi projektanci wnetrz!
      • kulawekolano Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 18:15
        mysiulek08 napisa�a:

> okienni dizajnerzy :P
        >
        > uprzedzajac, to byly tanie, bylejakie firanki a wybryk wspinaczkowy sie wiecej
        > nie powtorzyl, choc inny ancymon wyrwal karnisz ze sciany ale to juz inny czas
        > i inna historia
        >

Moja, jako trzymiesięczne kocię też próbowała wspiąć się po firance ale ja nie robiłem zdjęć, tylko ją straszliwie po kociemu obsyczałem. Zapamiętała że nie wolno i więcej tego nie robiła.
        Ta na dole przypomina mi moją poprzednią szylkretkę maine coon.
      • e-zybi Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 19:24
        Wróciły wspomnienia, czasy to odległe, ale podobna wizja ekwilibrystycznych popisów futrzaka. Choć firany do tanich nie należały, wyczyny burasa były podobne, dodatkowo demolka pięknych chińskich róż, ciekawie ukształtowanych w domowych warunkach. Serce bolało, ale czego nie robi się dla pięknych kocich oczu ;-)
        • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 20:01
          w sumie to jakis wielkich demolek nie mielismy i nie mamy - oprocz tej firanowej akcji i zarwanego karnisza ale w przypadku karnisza to wina konstrukcji domu - drewniany szkielet, regispy itp, wiec jak za pierwszym wkreceniem byl tylko kolek do regipsow to wczesniej czy pozniej by i tak obwisl :P
          po tym zdarzeniu jestesmy juz madrzejsi i jest sprzet do wykrywania co tam w scianach siedzi :P

oh, te piekne kocie oczy :) te najpiekniejsze, blekitne, nigdy nie zrobily najmniejszej szkody, Kicia.Yoda (*) nigdy nic nie zrzucila, nie zbila, nie podarla, nie drapala kanap, foteli itp, ba! ona nawet gdy juz nie miala sily chodzic, w ostatnich dwoch dnaich swojego zycia, nie nasikala poza kuweta, powoli, z przystankami, ledwo wlazac do kuwety jej uzywala, to byl rozdzierajacy widok :(
          Miszczu (*) tez byl wdzecznym kotem, ale on poznal zycia kota wolnozyjacego, walczacego o nie zajadle, jak juz poczul kawalek wlasnej podlogi i dachu nad glowa to nie bylo wiekszego przytulasa :(
      • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 20:05
        Grubson tez ma takie akcje na swoim koncie :) to jest kot dla ktorego prawa fizyki nie istnieja, siostra jest bardziej przyziemna :P

a takie to bylo male :)
        • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 20:09
          matka Padme/Kluska to byl kot okrutnie skrzywdzony przez czlowieka, zawsze wycofana, strachliwa, odeszla tak jak zyla, byle nie sprawiac klopotu, cierpiala niepotrzebnie przez ponad miesiac, przez niedouczonych wetow :(
          ta biala futrzata lapa, to synek Luk/Grubson
          • e-zybi Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 21:23
            Koty są cudowne, zasłyszane: "Kobieta, która nie lubi kotów, nie jest w stanie uszczęśliwić mężczyzny" ;-)
            • kulawekolano Re: Nie, że się użalam 21.05.25, 22:03
              e-zybi napisa�:
              > Koty są cudowne, zasłyszane: "Kobieta, która nie lubi kotów, nie jest w stanie
              > uszczęśliwić mężczyzny" ;-)

A mężczyzna, który nie lubi kobiet?
              https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/68/33/5f64726121794_o_full.jpg
              • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 22.05.25, 00:23
                wyjatek czyni regule 😎
              • e-zybi Re: Nie, że się użalam 22.05.25, 05:38
                Miłość nie jedno ma imię...;-)
                • e-zybi Re: Nie, że się użalam 22.05.25, 06:41
                  Oj, takie tam... fb.watch/zKo-JwwcTt/
                  • mysiulek08 Re: Nie, że się użalam 22.05.25, 08:34
                    no wlasnie takich akcji nigdy nie mielismy i nie mamy, ferajna mimo, ze spod krzaka jezyn to jest dobrze ulozona, wiecej skorup sie wytluklo przy trzesieniu ziemi w 2010 😺

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka