grz.egorz 22.11.08, 17:56 żeby podobać się jak największej ilości kobiet. W grę wchodzi wszystko - uroda, zachowanie, styl bycia, ciuchy, wszystko. Gdzie chodzić, gdzie się bawić, gdzie spędzać czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: Jaki mam być... 22.11.08, 18:04 Kobiety za mna szaleja. Niestety ja tez sam w sobie sie podkochuje, jesli wiec nie przeszkadza Ci atencja facetow to badz taki jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Jaki mam być... 22.11.08, 18:18 Poprioniony spryciarz z ciebie:) Miłość do samego siebie ma mnóstwo zalet - zawsze jest odwzajemniona, nigdy nie zostaniesz porzucony, gwarancja trwałości do grobowej deski... A obiekt własych uczuc możesz widzieć kiedy chcesz, jesli tylko kawałek lustra jest pod ręką.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Jaki mam być... 22.11.08, 18:21 Dziecko, Ty mnie chcesz pouczac o samouwielbieniu?! Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Jaki mam być... 22.11.08, 20:02 poprioniony napisała: > Dziecko, Ty mnie chcesz pouczac o samouwielbieniu?! Dziecko, nie ośmieliłabym się...:)) Nie mam w tym żadnej wprawy. Ale cos tam czytałam na ten temat... Oscar Wilde "Kochac samego siebie to początek romansu na całe zycie" G.Ch. Lichtenberg "zakochani w sobie maja przynajmniej tę korzyść, że nie posiadają zbyt wielu rywali" Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Jaki mam być... 22.11.08, 18:28 A mówiłeś, że jesteś brzydki jak szczur po czarnej ospie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jaki mam być... 22.11.08, 22:17 bertrada napisała: > A mówiłeś, że jesteś brzydki jak szczur po czarnej ospie. ;)) Ale każda potwora... :D Odpowiedz Link Zgłoś
illumina7 Re: Jaki mam być... 23.11.08, 20:20 Dawno na to forum nie zaglądałąm i już zapomniałąm, jaki Ty jesteś, Poprioniony, zabawny:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
messalina2.dwa Re: Jaki mam być... 22.11.08, 19:15 1. Uroda - czyli czysty zawsze jak spod prysznica. 2. Zachowanie - szarmancki. 3. Styl bycia - elegancki. 4. Ciuchy - zawsze stoswne do pory dnia i miejsca gdzie się wybierasz. 5. Wszystko - pod kontrolą plus odrobina szaleństwa. 6. Gdzie chodzić - tam gdzie można spotkać piękne i mądre dziewczyny:) 7. Gdzie się bawić - gdzie dusza zapragnie i tam gdzie Cię na to stać:) 8. Gdzie spędzać czas - zgodnie z wiekiem i zainteresowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
4groove Re: Jaki mam być... 22.11.08, 19:32 zadawaj im pytania , i mów to co chcą usłyszeć...na parę "mundral" to nie działa , ale one najczęściej i tak są brzydkie, większość to łyka. Reszta co napisałeś to dodatki , abyś nie smierdzial i jako tako wygladal. Albo...zarób w pytę hajsu , efekt nawet lepszy , i tu już nawet odzywać się nie trzeba. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rumunska_ksiezniczka Re: Jaki mam być... 22.11.08, 20:00 <<zadawaj im pytania , i mów to co chcą usłyszeć...>> święta racja ;-)))) popieram Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_koniuszko Re: Jaki mam być... 22.11.08, 21:45 Bogaty zamożny, dobrze sytuowany, ustawiony, niezależny, nadziany, majętny, możny. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jaki mam być... 22.11.08, 22:24 rumunska_ksiezniczka napisała: > kasiasty po prostu ;-P Ale nie sknera.:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jaki mam być... 22.11.08, 22:58 purchawkapuknieta napisała: > widełki i trójząbek :D Kasiasty i szczodry facet na widelcu czy trójzębie - marzenie bab. :D Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Jaki mam być... 22.11.08, 23:57 > Kasiasty i szczodry facet na widelcu czy trójzębie - marzenie bab. :D No nie moment. A co z dobrze zbudowaną klatą i wielkim penisem? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jaki mam być... 23.11.08, 00:17 modrooka napisała: > > Kasiasty i szczodry facet na widelcu czy trójzębie - marzenie bab. :D > > No nie moment. A co z dobrze zbudowaną klatą i wielkim penisem? To już można znaleźć u innego. I żaden o pozostałym/ch nie może nic wiedzieć.;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Jaki mam być... 27.11.08, 09:14 To już mam (poważnie). O inne proszę :-). Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka O proszę jaka próżność :) 22.11.08, 23:13 To jest dowód na to że faceci też są próżni. No bo inaczej, po co chciałby się podobać jak największej ilości kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier bądź jak John Malkovich 23.11.08, 10:26 dominuj, a nie będziesz zdominowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Jaki mam być... 23.11.08, 16:35 Musisz miec ladna buzie, nie miec lysiny, miec wysportowana sylwetke, prosto chodzic, byc meski, twardy ale i zarazem delikatny, czuly, miec zainteresowania, duzo wiedziec, byc inteligentny, umiec tanczyc, byc dowcipny, miec klase i elegancje, nosic sie w miare mlodziezowo, ale nie jak hiphopowiec i zarabiac pieniadze. Nie musza byc miliony, ale zeby kobieta czula sie bezpiecznie. P.S. Jak zycie pokazuje kobiety ida na kompromisy i ostatni punkt moze zastapic kazdy z poprzednich ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
4groove Re: Jaki mam być... 23.11.08, 16:43 wszyscy tacy jak opisalas juz maja chlopakow Odpowiedz Link Zgłoś
netsuke Re: Jaki mam być... 24.11.08, 04:19 Zrób sobie t-shirta z tym, co masz w sygnaturce i noś go wszędzie. To załatwi sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha_74 Re: Jaki mam być... 25.11.08, 08:37 Musisz umieć rozbawić kobietę (a więc poczucie humoru, błyskotliwe i nawet lekko złośliwe), mówić takie rzeczy żeby kobiecie wydawało się , że jest dla Ciebie najważniejsza, ale bez płaszczenia się. I przy tym wszystkim trzeba być albo szczerym albo naprawdę dobrym aktorem, żeby to wszystko co mówisz wydawało się być prawdziwe - żeby zdobyć jej zaufanie. A co do wygladu - to im lepiej wyglądasz tym lepiej. Wyglad pomaga ale nie jest najważniejszy (ważniejsze jest wzbudzenie zainteresowania, zaciekawienia, a potem już przy odrobinie wysiłku samo leci). Eksponuj to co masz najlepszego - np zęby to często się uśmiechaj, itp. Najważniejsze być czystym, ładnie pachnieć. Żeby nie odrzucało na "dzień dobry" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
6jolka6 Re: Jaki mam być... 25.11.08, 10:30 Martw sie raczej zebyś znalazł i spodobał sie tej jednej. Bo jeśli chcesz być takim lataczem, to może cię ominąć prawdziwe zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Jaki mam być... 27.11.08, 09:18 Kochana, ja po prostu - jak każdy facet - chcę zapłodnić jak najwięcej kobiet w jak najkrótszym czasie :-). Odpowiedz Link Zgłoś