peccant_angel 12.02.09, 09:56 witajcie, prosze o pomoc... mam 23 lata, jestem z chłopakiem 5 lat, nie mam pomyslu na walentyki, wszystkie pomysły juz zrealizowałam... moze ktos pomoże? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala Re: pomysły walentynkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 16:17 ja swojemu ukochanemu piekę czekoladowe ciasto w ksztalcie serca, dostanie tradycjnie walentynke (kartke) i balony również w kształcie serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: pomysły walentynkowe 13.02.09, 09:32 > jestem z chłopakiem 5 lat, nie mam pomyslu > na walentyki, wszystkie pomysły juz zrealizowałam wszystkie pięć? a po co w ogóle pomysł "na walentynki" to jakiś nienormalny dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Rozstańcie się 13.02.09, 12:33 Skoro już nie masz pomysłu na bycie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
peccant_angel genialny pomysł 13.02.09, 23:25 Czytanie ze zrozumieniem na pewno nie nalezy do dobrze opanowanych przez Ciebie umiejętności, cóż za rada... bardzo pomysłowy człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perfect Holidays Re: pomysły walentynkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 13:46 POMYSŁ NA CIEKAWE, ZABAWNE, ROMANTYCZNE, INTYMNE, RELAKSACYJNE WALENTYNKI 2010 "Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje" — H. Jackson Brown, Jr. Spraw niesamowitą przyjemność swojej Walentynce i zabierz ją na najbardziej romantyczny, intymny a jednocześnie szalony i zabawny Wieczór Walentynkowy do Hotelu "Vesta" w Jeleśni. Czekają na Państwa tutaj: pokój dwuosobowy wyposażony w luksusową łazienkę, telewizor, telefon oraz łącze internetowe, (pokój będzie do Państwa Dyspozycji od godz.: 14:00 13.02.2010 do godz.: 14:00 14.02.2010) romantyczna kolacja przy świecach, dobrym winie oraz nastrojowej muzyce gitarowej na żywo, zimna płyta podczas imrezy muzycznej, zabawa Karnawałowo-Walentynkowa przy muzyce elektronicznej: najwieksze romantyczne przeboje lat 70, 80, 90 oraz nowości, a także ogromna dawka Rock & Roll'a, Twist'a, Dance. podczas zabawy konkurs dla wszytskich par pt.: "wiem wszytsko o swojej walentynce" dla zwycięskiej pary nagroda w postaci: romantycznego, weekendowego wypoczynku wraz z wyżywieniem w zakopanem śniadanie podane do łóżka, bezpłatne korzystanie w trakcie pobytu z usług hotelowego SPA tj.: sauna sucha, łaźnia parowa, wanna z hydromasażem, natryski z biczami, siłownia Cena oferty w terminie 13-14.02.2010 wynosi 599 zł/para cena zawiera: 1 nocleg ze sniadaniem, uroczystą kolacje, zimną płytę, butelkę wina na parę, korzystanie z hotelowego spa według oferty, całonocną zabawe Walentynkowo-Karnawałową z animacjami, Opłate klimatyczną. Serdecznie Zaprasza Biuro Podróży Perfect Holidays Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: pomysły walentynkowe 10.01.10, 19:56 Napisz co zrealizować, to pomożemy, bo nie chce mi się wypisywać wszytskich pomysłów. Może wykonasz przed nim striptiz? Odpowiedz Link Zgłoś