Dodaj do ulubionych

do ilu lat mezczyzna chce bardzo miec SEX>?

19.11.03, 20:47
45 lat/ 55 lat? 75? lat ile?
Obserwuj wątek
    • bint_jebaim Re: do ilu lat mezczyzna chce bardzo miec SEX> 19.11.03, 21:59
      Ja ma 96 i posuwam regularnie bez wiagry tylko dupy musza byc coraz mlodsze bo
      starsze nie daja sie nabrac na zabawe w doktora.
      • sarna2003 Re: do ilu lat mezczyzna chce bardzo miec SEX> 19.11.03, 22:13
        bint_jebaim napisała:

> Ja ma 96 i posuwam regularnie bez wiagry tylko dupy musza byc coraz mlodsze
        bo
        > starsze nie daja sie nabrac na zabawe w doktora.

to powazne pytanie, i wiadomo jest ze libido opada w pewnym wieku, pisz dalej
        glupoty, bo za duzo masz czasu.
    • Gość: pokrybala Re: do ilu lat mezczyzna chce bardzo miec SEX> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 01:51
      Poważnie. Ja mam 49 i kuśka mi staje na zawołanie. Dziewczyny (od lat 20 do 45)
      podobaja mi się coraz bardziej. Kiedy to mija? Ochota chyba nigdy. Ojciec
      kumpla ma ponad 80 lat, siedzi od wiosny do jesieni na działce i kręci z
      sąsiadką (po 50). Co prawda mówi, że chęci ma duze, a mozliwości małe, ale ty
      pytałaś o chęci.
      • sarna2003 Re: do ilu lat mezczyzna chce bardzo miec SEX> 20.11.03, 02:58
        Gość portalu: pokrybala napisał(a):

> Poważnie. Ja mam 49 i kuśka mi staje na zawołanie. Dziewczyny (od lat 20 do
        45)
        > podobaja mi się coraz bardziej. Kiedy to mija? Ochota chyba nigdy. Ojciec
        > kumpla ma ponad 80 lat, siedzi od wiosny do jesieni na działce i kręci z
        > sąsiadką (po 50). Co prawda mówi, że chęci ma duze, a mozliwości małe, ale
        ty
        > pytałaś o chęci.

dziekuje za szczerosc, wiec to jest mozliwe z facetem po 50-tce........super.
        • sociopata Re: do ilu lat mezczyzna chce bardzo miec SEX> 20.11.03, 03:23
          po szesciedziesiatce tez. Zona juz nie moze ale przyjaciolka, 41 tak.
          Zauwazylem ze jak sie zmienia partnerki to ochota sie coraz bardziej zwieksza.
          Najlepiej podrywa sie w pociagu dalkobieznym i w samolotach. Acha, panny sie
          bardziej staraja jak czyja forse wiec regularnie zanecam podarkami.
          • zielona.mroffka Re: do ilu lat mezczyzna chce bardzo miec SEX> 20.11.03, 13:19
            Przeglądając Wasze wypowiedzi, dochodzę do wniosku, że facet o osiem lat
            starszy, to jeszcze nic straconego... Teraz ma 32 wiosny, więc i za XX lat
            będzie dobrze...
            Mam nadzieję, bo teraz to ja wciąz chcę i chcę a on ma czasem juz dość... :))

Pozdrawiam!:)
            • sarna2003 Re: do ilu lat mezczyzna chce bardzo miec SEX> 20.11.03, 16:26
              zielona.mroffka napisała:

> Przeglądając Wasze wypowiedzi, dochodzę do wniosku, że facet o osiem lat
              > starszy, to jeszcze nic straconego... Teraz ma 32 wiosny, więc i za XX lat
              > będzie dobrze...
              > Mam nadzieję, bo teraz to ja wciąz chcę i chcę a on ma czasem juz dość... :))
              >
              > Pozdrawiam!:)

jezeli on teraz w wieku 32 lat nie chce to za 20 lat marne szanse........
          • sarna2003 Re: do ilu lat mezczyzna chce bardzo miec SEX> 20.11.03, 16:25
            sociopata napisał:

> po szesciedziesiatce tez. Zona juz nie moze ale przyjaciolka, 41 tak.
            > Zauwazylem ze jak sie zmienia partnerki to ochota sie coraz bardziej
            zwieksza.
            > Najlepiej podrywa sie w pociagu dalkobieznym i w samolotach. Acha, panny sie
            > bardziej staraja jak czyja forse wiec regularnie zanecam podarkami.

dlaczego zona nie moze?????
            • Gość: ... do.... IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.03, 16:24
              moj facet ma 52 i czasem ledwo moge po seksie chodzic...

...
    • Gość: ciekawy ????? A KOBIETA DO ILU LAT ?????????? IP: *.acn.pl 20.11.03, 13:57
      jaka jest wasza opinia?

http:/www.olderwomen.com/over50/gaby3.jpg

http:/www.olderwomen.com/over60/eleanor8.jpg
      • sarna2003 Re: ????? A KOBIETA DO ILU LAT ?????????? 20.11.03, 16:27
        Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> jaka jest wasza opinia?
        >
        > http:/www.olderwomen.com/over50/gaby3.jpg
        >
        > http:/www.olderwomen.com/over60/eleanor8.jpg

nie wiem do 60????70? mam nadzieje .....ja mam 35 lat i ogien w cipce, :)
        • sociopata Jestes starym i bardzo chorym pedalem 22.11.03, 02:30
          sarna2003 napisała:

> Gość portalu: ciekawy napisał(a):
          >
          > > jaka jest wasza opinia?
          > >
          > > http:/www.olderwomen.com/over50/gaby3.jpg
          > >
          > > http:/www.olderwomen.com/over60/eleanor8.jpg
          >
          >
          > nie wiem do 60????70? mam nadzieje .....ja mam 35 lat i ogien w cipce, :)

• sociopata Re: ????? A KOBIETA DO ILU LAT ?????????? 22.11.03, 02:32
          www.olderwomen.com/over60/cara4.jpg
      • Gość: corgan tak długo jak bedzie ją stać... IP: 217.8.191.* 20.11.03, 16:51
        na swieże ogórki. Ewentualnie banany.
    • Gość: ... SARNO... IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.03, 09:57
      mezczyzna uprawia seks dopoki:
      a. podnieca go partnerka
      b. ma sily
      c. oczywiscie moze tez miec sily i swojej partnerki po dziurki w nosie.
      d. moze go oczywiscie tez po prostu zainteresowac cos wiecej niz seks.
      • sarna2003 Re: SARNO... 22.11.03, 19:59
        Gość portalu: ... napisał(a):

> mezczyzna uprawia seks dopoki:
        > a. podnieca go partnerka
        > b. ma sily
        > c. oczywiscie moze tez miec sily i swojej partnerki po dziurki w nosie.
        > d. moze go oczywiscie tez po prostu zainteresowac cos wiecej niz seks.

nie rozumiem d.

bo co innego jest niz sex, dla ktorego powodu mezczyzna jest z kobieta?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka