papryczka.chili 25.03.09, 16:47 dokończ zdanie...:) .. istota boska ,wspaniałomyślna.. mająca na celu uprzyjemnianie mi życia:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: Facet to.... 25.03.09, 17:11 papryczka.chili napisała: > .. istota boska ,wspaniałomyślna.. mająca na celu uprzyjemnianie mi życia:D twój ? to na pewno dęty frajer z obciętymi jajami.. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Facet to.... 25.03.09, 18:04 Obejrzalem sobie te zdjecia, i stwierdzam, ze Twojej corki to bym nie puknal bo ma tlusta, nalana twarz, natomiast Ciebie to bym nieco pomietosil, umowisz sie ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Facet to.... 25.03.09, 18:09 poprioniony napisała: > Obejrzalem sobie te zdjecia, i stwierdzam, ze Twojej corki > to bym nie puknal bo ma tlusta, nalana twarz, natomiast > Ciebie to bym nieco pomietosil, umowisz sie ze mna? poprioniony jesteś obleśny!!! jak mozesz pisac takie rzeczy o niemowlaku... feee Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Facet to.... 25.03.09, 18:36 O co sie burzysz krasulo? Przeciez wyraznie zaznaczylem, ze wole puknac mame niz corke, wiec nie wtracaj mi sie do podrywu lachu. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka.chili Re: Facet to.... 25.03.09, 20:04 :) Lepsza buzia niemowlaka niz kontynuowanie wątku z kims takim:P lol Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka.chili Re: Facet to.... 25.03.09, 20:02 Moja córka by zwymiotowała na ciebie więc, aja bym się najchetniej do niej przyłączyła. za takie słowa to mogą Cię ...:D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Facet to.... 26.03.09, 16:01 Papryczko, p. na swoj .... powiedzmy drastyczny sposób chciał wskazać Ci na ryzyko upubliczniania takich zdjeć dzieci i reklamowania ich w swoich wpisach. P. nie jest raczej zboczony, z tego co pisze to raczej niewyżyty hetero, ale zboczeńców naprawdę nie brakuje w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka.chili Re: Facet to.... 26.03.09, 20:21 rozumiem jego "troskę" ale nie uważam by zdjęcie było reklamą .Jest od dawna nikomu nie robi przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Facet to.... 30.03.09, 22:17 poprioniony napisała: > Obejrzalem sobie te zdjecia, i stwierdzam, ze Twojej corki > to bym nie puknal bo ma tlusta, nalana twarz, natomiast > Ciebie to bym nieco pomietosil, umowisz sie ze mna? Niby masz racje, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że fakt że ma taką córke świadczy o tym że jest po porodzie i w związku z tym jest obszerna :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Facet to.... 25.03.09, 18:40 ...taki stwór, który ma jedną nóżkę bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Facet to.... 26.03.09, 11:23 modrooka napisała: > ...taki stwór, który ma jedną nóżkę bardziej I jedna główkę też bardziej....:D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt chyba? 28.03.09, 12:43 nawrotka1 napisała: > I jedna główkę też bardziej... chyba półgłówkę ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: chyba? 30.03.09, 16:51 Wobec odwiecznego sporu, która z nich służy mężczyźnie do myślenia, gotowa jestem zgodzić się z koncepcją pół-na-pół :))) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Facet to.... 28.03.09, 13:43 to facet, jedyne dwunozne stworzenie zwane czlowiekiem o ktorym Bog powiedzial ze jest dobrei ktory wspanialomyslnie udzielil swojeg zebra do celow naukowych. o kobietach tego nie powiedzial ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryganta Re: Facet to.... 30.03.09, 16:07 papryczka.chili napisała: > dokończ zdanie...:) > > .. istota boska ,wspaniałomyślna.. mająca na celu uprzyjemnianie mi życia:D I kochana i troskliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa Re: Facet to.... 30.03.09, 17:02 papryczka.chili napisała: > dokończ zdanie...:) Facet to...czlowiek, tak samo jak kobieta, nie jest supermanem, nic nie dostaje za darmo, ani tez tylko za to "ze jest mezczyzna". > .. istota boska ,wspaniałomyślna.. mająca na celu uprzyjemnianie mi życia:D nikt nie jest Matka Teresa, mezczyzna tez nie rodzi sie tylko poto zeby uszczesliwiac kobiete, wbrew temu co sadza kobiety. Mezczyzna po prostu chce byc szczesliwy i dzielic to szczescie ze swoja partnerka. Mezczyzna tp tylko inna plec. W/g mnie jest rownym partnerem w zwiazku mesko-damskim. Jesli dzis kobieta wspolczesna ma prawo byc kobieta sukcesu, liderem, to dlaczego mezczyzna musi nie ma takiej obcji? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Facet to.... 31.03.09, 00:30 ten twój to jakiś cieć co się spuścił śniegiem. Nawet syna nie potrafił zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś