astrit 26.11.03, 15:31 A wiecie, że jesteście gatunkiem ginącym..? kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1141728&KAT=242 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: Sorry Winetu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:23 No wiemy przeciez gazety nie klaaaaamia. To z laski swojej bez nas pod ochrone, nie zaklocaj nas w naszym rezerwacie i spadaj na forum Kobieta...ewentualnie na szczaw. Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: Sorry Winetu.... 27.11.03, 09:26 Gość portalu: ppp napisał(a): > No wiemy przeciez gazety nie klaaaaamia. To z laski swojej bez nas pod > ochrone, nie zaklocaj nas w naszym rezerwacie i spadaj na forum > Kobieta...ewentualnie na szczaw. Oj, ale cię to poruszyło.... Chcesz o tym porozmawiać?. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Sorry Winetu.... 27.11.03, 11:04 Mylisz sie astrit. Nie wyginiemy, tylko bedziemy sie powoli zamieniac w kobiety. Wtedy to dopiero bedziecie mialy klopot, jak wykryc wroga ktory sie tak doskonale zamaskowal;-) Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: Sorry Winetu.... 27.11.03, 11:51 frisky2 napisała: > Mylisz sie astrit. Nie wyginiemy, tylko bedziemy sie powoli zamieniac w > kobiety. Wtedy to dopiero bedziecie mialy klopot, jak wykryc wroga ktory sie > tak doskonale zamaskowal;-) Wroga? Czemu od razu "wroga"? Poza tym pomysl, wreszcie odgadniecie te wszystkie niezgłębione kobiece sekrety... No i ten wielokrotny orgazm..... Może warto się pospieszyc? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Sorry Winetu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 14:18 Hahaha taaaak...pocieszaj sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: Sorry Winetu.... 27.11.03, 14:56 Gość portalu: ppp napisał(a): > Hahaha taaaak...pocieszaj sie :D Mi pociecha niepotrzebna - to nie ja mam wyginąć.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś