kusiciel_dusz 08.04.09, 17:23 Gorąco.....no może bardzo ciepło ale to wystarczyło by wydekoltowane kobiety wyległy na ulicę:) no i zaczynają szerzyć zagrożenie na Polskich drogach:) Ciekawe czy na wiosnę w statystykach rośnie krzywa wypadkowa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
athroposs Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 09:45 Rośnie napewno :) Ja sama kiedyś spowodowałabym wypadek będąc jeszcze kursantką, kiedy mój instruktor powiedział: 'patrz jaka laska'!, a ja głupia przez to okno jak szyl jakiś ! Czasem jak stoję na przejściu dla pieszych obserwuję to samo zjawisko z zewnątrz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 09:46 jest i dobra strona tego medalu - kierowcy częściej przepuszczają na przejściach Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 10:29 dzikoozka napisała: > > jest i dobra strona tego medalu - kierowcy częściej przepuszczają > na przejściach niektórzy gwiżdżą przy tym, a są tacy, co stają na środku ulicy, jeszcze inni wyskaują z aut, albo łapią swój drążek. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 10:34 real.becwal napisał: > dzikoozka napisała: > niektórzy gwiżdżą przy tym, a są tacy, co stają na środku ulicy, > jeszcze inni wyskaują z aut, albo łapią swój drążek. Takich objawów nie widziałam na ulicy. A ty zaobserwowałeś to w klinice na odwyku? Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 13:47 dzikoozka napisała: > > niektórzy gwiżdżą przy tym, a są tacy, co stają na środku ulicy, > > jeszcze inni wyskaują z aut, albo łapią swój drążek. > > Takich objawów nie widziałam na ulicy. A ty zaobserwowałeś to w > klinice na odwyku? rzeczywistość przekracza Twoją wyobraźnię. A że nie każda tak ma, to i lepiej, hehe. Obserwuję to, gdy idę ulicą z niektórymi ze swoich znajomych. Raz nawet doszło przy mnie do kraksy w al.Jerozolimskich, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 14:31 a co w tedy czujecie gdy faceci tak się ślinią na Wasz widok? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 21:07 a często czujesz taką przewagę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 08:49 eeee nie nadinterpretuje, to ze ktos mnie przepuści nie znaczy ze się zaraz ślini :) Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 10:26 kusiciel_dusz napisał: > Gorąco.....no może bardzo ciepło ale to wystarczyło by wydekoltowane kobiety > wyległy na ulicę:) no i zaczynają szerzyć zagrożenie na Polskich drogach:) > Ciekawe czy na wiosnę w statystykach rośnie krzywa wypadkowa :) > Tak od połowy kwietnia krzywy idzie pionowo w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 14:30 to chyba dobrze że w dobie kryzysu coś rośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 14:45 No dobra, ale żeby chociaż osiągnęło to odpowiedni poziom :) Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 13:50 modrooka napisała: > No dobra, ale żeby chociaż osiągnęło to odpowiedni poziom :) a Ty taka wysoka jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 22:13 ciekawe, Ci panowie "ulicznicy" (w sensie naprawiający drogi) zaczynają ściągać koszulki, opalać umięśnione torsy - przyjemny widok i powolna jazda przestaje być wkurzajaca :P Odpowiedz Link Zgłoś
athroposs Re: no i zaczęło się. 09.04.09, 22:37 lacido napisała: > ciekawe, Ci panowie "ulicznicy" (w sensie naprawiający drogi) zaczynają ściąga > ć > koszulki, opalać umięśnione torsy - przyjemny widok i powolna jazda przestaje > być wkurzajaca :P Podobnie jak Boby Budownicze ;) Im się zdarza spadać z rusztowań ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 07:35 czyli to działa w obie strony, dziwne, przecież ponoć to tylko faceci są wzrokowacami:) Odpowiedz Link Zgłoś
athroposs Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 09:12 kusiciel_dusz napisał: > czyli to działa w obie strony, dziwne, przecież ponoć to tylko faceci są wzroko > wacami:) > Ponoć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 09:49 czyli to wielka ściema:) od dawna o tym wiedziałem obserwując zachowania kobiet w różnych sytuacjach:) Odpowiedz Link Zgłoś
athroposs Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 10:01 kusiciel_dusz napisał: > czyli to wielka ściema:) Nie sugeruj się :) od dawna o tym wiedziałem obserwując zachowania kobiet > w różnych sytuacjach:) Na pewno nie wszystkich kobiet i w nie wszystkich sytuacjach. Mógłbyś się zdziwić :) - czemu myślę, że czasem pozytywnie ? Inny rodzaj mężczyzn (Bobom mówię nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 10:06 A ja nie wiem czemu tak myślisz:) ja nie myślę i dzięki temu mnie głowa nie boli:) o właśnie, ból głowy, następny atrybut kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
athroposs Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 10:15 kusiciel_dusz napisał: o właśnie, ból głowy, następny atrybut kobiety :) Jeżuniu, a coż to za zwrot akcji w z pozoru niewinnym wątku ? Atrybut może i tak ale nie kazdej kobiety ! - generalizujecie Obywatelu ! Już napewno nie tej 'innego typu' :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 10:20 akcja musi zaskakiwać bo monotonia się nudzi :) Wiem że generalizuję, a po drugie to prowokacja była i to udana :) Odpowiedz Link Zgłoś
athroposs Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 10:28 Dałam się sprowokować zatem :) Jedak nie żałuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 13:20 całe szczęście że nie żałujesz:) Przygotowana już do świat? Jajka pomalowane? :) Odpowiedz Link Zgłoś
athroposs Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 13:41 Święta w tym roku smutne troszku... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 15:49 CO Ty gadasz, jestem modelowym przykładem wzrokowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazyrabbit Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 08:10 Ojejku, możemy nosić zgrzebne habity, ale po co Mam świetne nogi i duży biust - mam to ukrywać? O nie! Poza tym panowie na widok kobiety w mini i obcisłej/wydekoltowanej bluzce jacyś uprzejmiejsi się robią... uśmiechnięci... przyjaźnie do świata nastawieni... W kolejce przepuszczą, na pasach się zatrzymają, miejsce na parkingu pomogą znaleźć... Normalnie same korzyści :P Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 13:18 Aboslutnie nic nie ukrywaj:) niech żyje wolność i swoboda:) Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: no i zaczęło się. 10.04.09, 13:52 crazyrabbit napisała: > Mam świetne nogi i duży biust - mam to ukrywać? O nie! > Poza tym panowie na widok kobiety w mini i obcisłej/wydekoltowanej > bluzce jacyś uprzejmiejsi się robią... uśmiechnięci... przyjaźnie do > świata nastawieni... W kolejce przepuszczą, na pasach się > zatrzymają, miejsce na parkingu pomogą znaleźć... gdybyś miała problem z parkowaniem odstąpię ci miejsce parkingowe :))) > > Normalnie same korzyści :P Odpowiedz Link Zgłoś